- 27 Eylül 2012
- 126
- 70
Tesekkur ederim Darisi vermek isteyen herkesin basina hep beraber ciktigimiz su yolda nice nice eksiler goruruz insAllahSupersin darisi basimiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim Darisi vermek isteyen herkesin basina hep beraber ciktigimiz su yolda nice nice eksiler goruruz insAllahSupersin darisi basimiza
İnşallah ama çok güzel bi eksi bence bi kadının hayatında en güzel eksiklik kilo değil miTesekkur ederim Darisi vermek isteyen herkesin basina hep beraber ciktigimiz su yolda nice nice eksiler goruruz insAllah
Ekstra bisey yapmadim canim ama com dikkat ettim bide malum 3 cocun hareketin siniri yok gercekten bu kadar bende tahmin etmiyodum cunku adet donemimde hep arti gorurdum gercekten cok mutlu oldum ...Tamm canım supersin bak dikkat etmek nasıl da yarıyor dimi peki ekstra bisey yaptın mi bu haftaya özel ?
Aynen en guzel eksiklik kilo... Ama gidicek onlarda ben simdi daha cok inandim bunun tek sirri beyinde bitirmek ve motive iyiki varsiniz Sizi karsima cikaran Rabbim e sukurler olsun ...İnşallah ama çok güzel bi eksi bence bi kadının hayatında en güzel eksiklik kilo değil mi
İnşallah bak inan bize dikkat edince gidiyo kilolar sen bize inanirsan daha iyi hissedeceksin kendini emin ol ben doğumdan beri 86 yi gormuyodum , ama görüledebiliyomus meger ben kendi adım konusursam tek yaptığım şey aburcubur yememek ekmeği de azalttım akşamları yemiyorum nerdeyse tam buğday yiyorum suyu icmeye çalışıyorum gerçekten aburcuburu çok yiyordum şimdi aklıma bile dusmuyo birde DENGELEMEYİ OGRENDİM neden bi hedefimiz var o da haftada 1 kilo vermek o da çok değil yanı ....Benim ilk gunum cok istiyorum vermeyi insallah destek olcaz birbirimize
Sağol canim benim dediğine yüzde 10000000 katılıyorum iş beyinde bitiyor ve bak gor nisan mayıs gibi çıtır çerez olucaz inşallah ALlah buradaki herkesten razı olsun öncelikle uze den çünkü bizim burada toplanmamiza sebep olan uzedirAynen en guzel eksiklik kilo... Ama gidicek onlarda ben simdi daha cok inandim bunun tek sirri beyinde bitirmek ve motive iyiki varsiniz Sizi karsima cikaran Rabbim e sukurler olsun ...
Spora gerek kalmiyo dimi yemek ,temizlik,bulaşık ,çamaşır birde cocuk,...saka maka da gelir gelmez hafta birincisi olcan he kaptırdık birinciliği yine yaEkstra bisey yapmadim canim ama com dikkat ettim bide malum 3 cocun hareketin siniri yok gercekten bu kadar bende tahmin etmiyodum cunku adet donemimde hep arti gorurdum gercekten cok mutlu oldum ...
masallah demeyi unuttum kız maşallah maşallah inşallah hep böyle devam edersin ...Hayirli sabahlar kizlar adet donemim ve -1.600 cookkk mutluyum coookkk darisi sizlerin basinabinsAllah
Aslinda yapabilsem super sonuv olacak ama firsat yokki butun gun ayaktayim sanirim simdilik gerek kalmiyo ileriki zamanlarda sarkma olmamasi icin biyerden baslamak lazim ama nasipSpora gerek kalmiyo dimi yemek ,temizlik,bulaşık ,çamaşır birde cocuk,...saka maka da gelir gelmez hafta birincisi olcan he kaptırdık birinciliği yine ya
Aminnnn canim Allah razi olsun hepimiz hepimiz incecik olalim insAllagmasallah demeyi unuttum kız maşallah maşallah inşallah hep böyle devam edersin ...
Evet bu sefer vercem cok inaniyorum, allah hepinizden razi olsunİnşallah bak inan bize dikkat edince gidiyo kilolar sen bize inanirsan daha iyi hissedeceksin kendini emin ol ben doğumdan beri 86 yi gormuyodum , ama görüledebiliyomus meger ben kendi adım konusursam tek yaptığım şey aburcubur yememek ekmeği de azalttım akşamları yemiyorum nerdeyse tam buğday yiyorum suyu icmeye çalışıyorum gerçekten aburcuburu çok yiyordum şimdi aklıma bile dusmuyo birde DENGELEMEYİ OGRENDİM neden bi hedefimiz var o da haftada 1 kilo vermek o da çok değil yanı ....
Kisacasi İNANİRSAN BASARİRSİN......
Canım ben öğretmenim aslında doğum iznim bu cuma bitti ama ben 2.dönem başlamayı düşünüyorum.şuan sınıfıma ücretli öğretmen bakıyor onuda mağdur etmek istemiyorum birazda bebegim içinde iyi olacak bakalım hayırlısı diyelim bu hafta daha güzel olması dileğiyle çok yazamıyorum ama takibimdesiniz kızlar Allah a emanet olun hepinizi opuyorum
canım ya bu karışmı blendirden geçirmesek olmaz mı ben öyle içemem gibi geliyo bi fikrini alim dedimTeşekkürler canım.. Bende desteklerimi sunmak istiyorum
Yaklaşık 10 ayda 30 kilomu verdim. Sonrasında metabolizmam durduğu için yavaş kilo vermeye başladım tabi.
Metabolik çayı söyleyeyim mucize inanılmaz işe yarıyor ve tüm şeker ihtiyacımı karşılıyor. Malzemeler 1 litre su, 2 adet yeşil elma, 4 çay kaşığı tarçın, 4 top karabiber. Tencereye suyu koyuyorsunuz. İçine tarçını top karabiberi ve kabuklarını soyup çekirdeklerini çıkarıp gelişigüzel 4e 5e böldüğünüz elmaları atıyorsunuz. Ve 5 dakika kaynatıyorsunuz. Soğuduktan sonra blendırdan geçiriyorsunuz. Ben kavanoza koyup dolapta muhafaza ediyorum 1 hafta yetiyor bana. Kahvaltı ettikten yarım saat sonra içiyorsunuz. Öyle çikolata krizleri tatlı yeme isteği hiçbir şey olmuyor Üstelik metabozlizmamı hızlandırıyor. Sonrasında yeşil çayımı içiyorum tamamdır.Elma kırmızı olsa olmaz mı derseniz olmaz. Çünkü yeşil çay bağırsak çalıştırıyor
mesaj yazdığın kutucuğun hemen sağ altında ( cevapla butonunun yanında ) dosya yükle butonu var oraya tıklayıp resimini seçip ekleyebilirsin..Ben resim koymayı beceremedim nasıl yazıcağımı söyleyebilirsiniz.
canım sen bize katılmak istiyormusun anlayamadım da benHerkese günaydın
Tartılma işini bende abartmıştım her sabah gün içinde yatarken. Diyeti olumsuz etkiliyormuş meğersem. Sanırım pazardan pazara tartılıyorsunuz. Size ayak uydursam daha iyi olacak. Az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum