yolun başındayim önce 25 kilo...

Kizlar günler nasil geçiyor demi insanın bi amacının olması çok güzel.henuz çok kilo vermedim ama beni görenler sıkılaşmissin diyo çok seviniyorum:nazar:
Ne güzel dimi
Kizlar günler nasil geçiyor demi insanın bi amacının olması çok güzel.henuz çok kilo vermedim ama beni görenler sıkılaşmissin diyo çok seviniyorum:nazar:
Güzel olmaz mi en azından hicyoktan kilo veriyoruz ve gerçekten zaman çok hızlı geçiyor ya tutamiyoruz zamanı valla .. Öyle diyolarsa doğru diyolar uzecim demekk ki fark ediliyormuş ama ben bugün bi hata yaptım hem de tartı günü öncesi bu tartiya çok yansıyacak cook :KK61:aglasam da sizlasam da çaresi yok bakalım tartı herşeyi soyleyecek:mad:

İnan öyle olmuştum canım :) Ağzım burnum bağımsızlığını ilan etmişti:KK71: Kemiklerimde iri 100 iken bile 110 falan duruyordum.
Metabolik çayı şiddetle tavsiye ediyorum. Tarçın şeker ihtiyacının tümünü karşılıyor. Meyveyi bile aramıyor insan.
Ya biseyi merak ettim canim ya gunde sadece bi bardak icmekle nasıl şeker ihtiyacını karşılıyor anlamadım ben bazı zamanlar canım tatlı falan çektiğinde elmayı rendeler tarçınla birleştirir yerdim yada tarcinli süt azıcık keserdi ama tüm gün kesmezdi tatlı ihtiyacimi deniycem dedim ama hala denemedlm :KK23:

Inşallah cnm bnm bide bizim tartı oynak bi öyle bi böyle tartiyo :KK49:
Benimki de bazen öyle yapiyo yerini sabitle hep orda tartil halinin üzerinde tartılma mesela bi yer belirle ben de emin olmak için bi kaç kez tartiliyorum hangisi cok çıkarsa onu yazıyorum canım... Mesela bi 89.7 çıkıyor bi 89.3 sonra bi daha 89.7 onu yazıyorum bir de aynı kiyafetle ve sabah ac karnına tartilmak en doğru sonucu veriyor ....

Meraba arkadaslar, bende zayiflamak istiyorum. Grubunuza katilmak istiyorum. Yonlendirirmisiniz beni, bir liste falanmi uyguluyorsunuz
Hosgeldin Biz liste uygulamiyoruz hepimiz emziriyoruz o yüzden hepimiz kendimize gore birşeyler yapıyoruz ve pazar günü tartilip kilomuzu resimle beraber bildiriyoruz ama öncesinde 146 .sayfadaki bilgiyi okursan seviniriz. İyi kilo vermeler

Vaz gecermiyim 1.5 ay oldu 8 kilo verdim bu aralar kacirdim ama telafi edicen ahava sartlari nedeniyle sporada gidemedim kac gundur kisin zor veriliyo kilocuklar onu anladim yaza bi girsek fazla fazla gider eminim

Birakmadigina se vindim O zaman bizim grupta yer almiycaksin sanırım katılımın pek yok da :KK43:

Bu aksam 6 da yedim aksam yemegimi erken yemek guzel ama gec saate kadar oturunca cok acikiyor inasan leblebiyle gecistirmeye calistim ama biraz fazla kacirdim sanki bide canim cok sahlep istedi biliyorum kalorisi biraz fazla ama esime yaptim ve yarisi kadarini ben ictim tek kacamagim bu oldu bugun bakalim yarin sabah ne olacak

Hosgeldin Biz liste uygulamiyoruz hepimiz emziriyoruz o yüzden hepimiz kendimize gore birşeyler yapıyoruz ve pazar günü tartilip kilomuzu resimle beraber bildiriyoruz ama öncesinde 146 .sayfadaki bilgiyi okursan seviniriz. İyi kilo vermeler
Hosbulduk , cok tesekurler mesevo. Okudum vercem insallah bende. Yarin sabah tartilip gonderirim zaten bende emziriyorum

Kizlar hayırlı geceler hepinizedemek istedim pilim bitti gibiHoppa:KK35:

ALLAH rahatlik lar versin hepimize :KK200:

Herkese günaydin tartildim 81.8 kg la burdayim. insallah 2 hafta sonra aktif uye olarak katilirim araniza. Baskul fotosunu gondercem ama beceremedim nasil yukluyoruz.

Hayirli sabahlar kizlar adet donemim ve -1.600 cookkk mutluyum coookkk darisi sizlerin basinabinsAllah

Eklentiler

• 20151228_091841.jpg
    20151228_091841.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 106
kizlar herkese gunaydin ...
son iki gundur tartiliyodum 86.5 cikiyodum bugunse 86.8 im sanirim dun yediklerimden kaynaklaniyo ama malesef tartinin kestigi parmak acimaz herkese basarilar....

Eklentiler

• Fotoğraf0613.jpg
    Fotoğraf0613.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 89
Herkese günaydin tartildim 81.8 kg la burdayim. insallah 2 hafta sonra aktif uye olarak katilirim araniza. Baskul fotosunu gondercem ama beceremedim nasil yukluyoruz.
Günaydın figen ada kilo verebilmissin peki ? başlangıç kilo olarak ta iyisin yanı inşallah 2 hafta sonra grubumuza katilirsin da Seni de listeye eklemiş oluruz...

Günaydın figen ada kilo verebilmissin peki ? başlangıç kilo olarak ta iyisin yanı inşallah 2 hafta sonra grubumuza katilirsin da Seni de listeye eklemiş oluruz...

Benim ilk gunum cok istiyorum vermeyi insallah destek olcaz birbirimize

X