yolun başındayim önce 25 kilo...

Inşallah ALLAH Izin verirse olur cnm se istekli olduktan sonra ve desteklerimizle başaramayacağımız şey yoktur
InsAllah canim insAllah hepimiz icin cani gonulden dua ediyorum Rabbim nefsimize yenilmeden bu yolda canla basla iradeyle hizla yol almayi nasip etsin hepimize

3.haftanın birincisi -1600 gr vererek aramıza yeni katılan Behbay arkadaşımızdır kendisini canı gönülden kutlar başarılarının devamını dileriz...
medal.jpg 1.jpg
bb09d2527a63.gif

InsAllah canim insAllah hepimiz icin cani gonulden dua ediyorum Rabbim nefsimize yenilmeden bu yolda canla basla iradeyle hizla yol almayi nasip etsin hepimize
Aminnn n cnm bnm ALLAH yar ve yardımcımız olsun ınsaallh şimdilik iyi gidiyoruz:KK49::KK49::KK49:

Mesevocum ya sen bilgisayar dan baya anlıyorsun ne güzel ifadeler buluyorsun ayrıca takım kaptani mız ada Tebrikler :KK200:

Evet okudum ben şu an 91 kiloyum eşim benden çok şikayetçi artik herkesin içinde şakayla karışık laf sokmaya başladı :KK43: ama kararliyim henuz gecen sali basladim haftada bir tartilayim diyorim sali günü tekrar tartilacam bu haftayi oruç tutarak gecirdim haftaya da hep oruc tutmayi düşünüyorumborclarm cok oruç tutarken ayni zamanda nasil kilo verebilirim yardim istiyorum
burda oruç tutarak kilo veren bir akadşımız var o çarşamba günü gelecek inşallah ondan yardım alabilirsin açıkcası ben oruç tutarak kilo vermeyi bırak aksine alıyorum... :KK43:

Mesevocum ya sen bilgisayar dan baya anlıyorsun ne güzel ifadeler buluyorsun ayrıca takım kaptani mız ada Tebrikler :KK200:
teşekkür ederim aslında çok anladığım yok da bakma hazır şeyler bulup buluşturuyorum işte :oops:

kızlar ben şimdi aranızdan ayrılıyorum sonra görüşürüz hepinizi öpüyorum ....

Kizlar bnde artık fırsat ne zaman bulursam o zaman gelrm öpüyorum

canım ya bu karışmı blendirden geçirmesek olmaz mı ben öyle içemem gibi geliyo :KK43: bi fikrini alim dedim

Mesevocum blendirdan geçirdiğin zaman daha rahat içeceksin aslinda :) Elmaları öyle pismis yiyebilir misin ki

Ya biseyi merak ettim canim ya gunde sadece bi bardak icmekle nasıl şeker ihtiyacını karşılıyor anlamadım ben bazı zamanlar canım tatlı falan çektiğinde elmayı rendeler tarçınla birleştirir yerdim yada tarcinli süt azıcık keserdi ama tüm gün kesmezdi tatlı ihtiyacimi deniycem dedim ama hala denemedlm :KK23:

Yani yoğun tarçın ve elmadan oldugunu dusunuyorum. Brn cok cok düskünüm tatlıya. Her türlüsüne ama istemiyor yani insan. Istersen bir dene bakalik nasil bir sonuc alacaksin

X