yolun başındayim önce 25 kilo...

Ahh mesevocum ne yedim ne yemedim bilmiyorum hep dikkat etmek istedim ama en azından kilo almamisimdir :KK48:
Senin nasil gidiyor
İyi diyelim iyi olsun allaha şükür dikkat ediyorum yanı hernekadar spor yapamasam da inşallah kilo gitmistir :KK36:

• Beğen
Reactions: uze
İyi diyelim iyi olsun allaha şükür dikkat ediyorum yanı hernekadar spor yapamasam da inşallah kilo gitmistir :KK36:
Gitmistir canim insAllah spor bende yapamiyorum aslinda gecen yil her aksam 15 dk da olsa leslie yapiyordum baya baya ise yaramisti bir duzen kuradim bu sefer nedense

Kizlar günler nasil geçiyor demi insanın bi amacının olması çok güzel.henuz çok kilo vermedim ama beni görenler sıkılaşmissin diyo çok seviniyorum:nazar:

Birazdan yemeğe girisicem canlarim ne yapsam karar veremedim

Canım merhaba guldurdun beni ALLAH TA Seni guldursun yavru panda demişsin ya baya güldüm :KK70::KK70:
Tebrikler cnm çok kilo vermişsin inşallah bizde grup olarak görürüz o günleri metoboLiMa cayi ni brnde yapsam olur aslinda

İnan öyle olmuştum canım :) Ağzım burnum bağımsızlığını ilan etmişti:KK71: Kemiklerimde iri 100 iken bile 110 falan duruyordum.
Metabolik çayı şiddetle tavsiye ediyorum. Tarçın şeker ihtiyacının tümünü karşılıyor. Meyveyi bile aramıyor insan.

Kizlar günler nasil geçiyor demi insanın bi amacının olması çok güzel.henuz çok kilo vermedim ama beni görenler sıkılaşmissin diyo çok seviniyorum:nazar:
Sıkılasmıs olmak kılo vermekten daha onemlı zaten ne guzel canım darısı bızlerın basına sıkılasmıssın yada zayıflamıssın kelımesını duymak cok guzel en kısa zamanda hepımız amacımıza ulasırız ınsAllah

Meraba arkadaslar, bende zayiflamak istiyorum. Grubunuza katilmak istiyorum. Yonlendirirmisiniz beni, bir liste falanmi uyguluyorsunuz

tofita masal devam ediyomusun biizmle kilo bildirimi yaptın mı? yoksa vazmıgeçtin?
Vaz gecermiyim 1.5 ay oldu 8 kilo verdim bu aralar kacirdim ama telafi edicen ahava sartlari nedeniyle sporada gidemedim kac gundur kisin zor veriliyo kilocuklar onu anladim yaza bi girsek fazla fazla gider eminim

Ben dün gaza gelip çocuklarla kartopu oynadım iki saat falan baya hafifledim ama heryerim ağrıyo şuan ama durmak yok En Büyük KK

Kizlar acil zayiflamam lazim biraz okudum eski konusmalari deneme suresi falan biraz bilgilendirirmisiniz beni

iyiakşamlar arkadaşlar bugün iki kez girdim ama telim dondu hep yazamadım:KK61:okuduğum kadarıyla herkes yarına bomba gibi hazır yalnz bende şişkinlik oldu iki gündür adet önü inşaallah verdiğimi almamşmdır:KK17:

Sıkılasmıs olmak kılo vermekten daha onemlı zaten ne guzel canım darısı bızlerın basına sıkılasmıssın yada zayıflamıssın kelımesını duymak cok guzel en kısa zamanda hepımız amacımıza ulasırız ınsAllah[/QUOT gerçekten sıkılaşmak çok önemli zayıflasak bile yumuşak sallanan vücudu kim ister :KK34:bunun içispor şart ama kışın hiç canı istemiyor insann benim şu an sıkılaşma problemm yok ama zayıfladkça olucak

Herkese günaydın:KK25:
Tartılma işini bende abartmıştım her sabah gün içinde yatarken. Diyeti olumsuz etkiliyormuş meğersem. Sanırım pazardan pazara tartılıyorsunuz. Size ayak uydursam daha iyi olacak. Az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum:KK52:
hoşgeldin canım tebrik ediyorum azmini inşaallah istediğn kiloya ulşırsn ulaşrız hep birlikte :KK50:

• Beğen
Reactions: uze
kızlar buakşam yemeği sekizde yedim gece yememek için booolda su içicem inşaallah yarın sabah birinci ben olurummmm:cool::KK48:

X