- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
İnşallah almamissindir da vermissindirAhh mesevocum ne yedim ne yemedim bilmiyorum hep dikkat etmek istedim ama en azından kilo almamisimdir
Senin nasil gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah almamissindir da vermissindirAhh mesevocum ne yedim ne yemedim bilmiyorum hep dikkat etmek istedim ama en azından kilo almamisimdir
Senin nasil gidiyor
İyi diyelim iyi olsun allaha şükür dikkat ediyorum yanı hernekadar spor yapamasam da inşallah kilo gitmistirAhh mesevocum ne yedim ne yemedim bilmiyorum hep dikkat etmek istedim ama en azından kilo almamisimdir
Senin nasil gidiyor
InsAllah canim bakalim gorucez yarin ne oldu ne olmadi tartilmayi hic bu kadar cok istememistim sanirimCnm hayırlı günler.
Artı çıkması uzmesin seni kilo değil şişkinlik mutlaka kg vermissindr
Gitmistir canim insAllah spor bende yapamiyorum aslinda gecen yil her aksam 15 dk da olsa leslie yapiyordum baya baya ise yaramisti bir duzen kuradim bu sefer nedenseİyi diyelim iyi olsun allaha şükür dikkat ediyorum yanı hernekadar spor yapamasam da inşallah kilo gitmistir
İyi diyelim iyi olsun allaha şükür dikkat ediyorum yanı hernekadar spor yapamasam da inşallah kilo gitmistir
InsAllah canim bakalim gorucez yarin ne oldu ne olmadi tartilmayi hic bu kadar cok istememistim sanirim
İnşallah almamissindir da vermissindir
InsAllah canim bakalim gorucez yarin ne oldu ne olmadi tartilmayi hic bu kadar cok istememistim sanirim
Canım merhaba guldurdun beni ALLAH TA Seni guldursun yavru panda demişsin ya baya güldüm
Tebrikler cnm çok kilo vermişsin inşallah bizde grup olarak görürüz o günleri metoboLiMa cayi ni brnde yapsam olur aslinda
Sıkılasmıs olmak kılo vermekten daha onemlı zaten ne guzel canım darısı bızlerın basına sıkılasmıssın yada zayıflamıssın kelımesını duymak cok guzel en kısa zamanda hepımız amacımıza ulasırız ınsAllahKizlar günler nasil geçiyor demi insanın bi amacının olması çok güzel.henuz çok kilo vermedim ama beni görenler sıkılaşmissin diyo çok seviniyorum
Vaz gecermiyim 1.5 ay oldu 8 kilo verdim bu aralar kacirdim ama telafi edicen ahava sartlari nedeniyle sporada gidemedim kac gundur kisin zor veriliyo kilocuklar onu anladim yaza bi girsek fazla fazla gider eminimtofita masal devam ediyomusun biizmle kilo bildirimi yaptın mı? yoksa vazmıgeçtin?
canım kesinlikle faydalı olmuştur hareket çok önemli rol oynuyor zayıflamadaBen dün gaza gelip çocuklarla kartopu oynadım iki saat falan baya hafifledim ama heryerim ağrıyo şuan ama durmak yok
Sıkılasmıs olmak kılo vermekten daha onemlı zaten ne guzel canım darısı bızlerın basına sıkılasmıssın yada zayıflamıssın kelımesını duymak cok guzel en kısa zamanda hepımız amacımıza ulasırız ınsAllah[/QUOT gerçekten sıkılaşmak çok önemli zayıflasak bile yumuşak sallanan vücudu kim ister bunun içispor şart ama kışın hiç canı istemiyor insann benim şu an sıkılaşma problemm yok ama zayıfladkça olucak
hoşgeldin canım tebrik ediyorum azmini inşaallah istediğn kiloya ulşırsn ulaşrız hep birlikteHerkese günaydın
Tartılma işini bende abartmıştım her sabah gün içinde yatarken. Diyeti olumsuz etkiliyormuş meğersem. Sanırım pazardan pazara tartılıyorsunuz. Size ayak uydursam daha iyi olacak. Az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum