- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sizinle bu yoldayim Allah yardimcimiz olsun:))Merhaba arkadaşlar hep takip etmeye çalışıyorum burayı güzel öyküler okuyorum..bende hep kiloyu verdim aldım sürekli hayatım böyle devam ediyor artık eşim hasta olmadan korkuyorum iki çocuğumuz var dedi çünkü babam kalp krizinden vefat etti.hep takılır bana konuşurken birden sakalasma ve iddaya girdik.su an 95 kiloyum bende özellikle buraya yazmak istedim pes etmemek için. Bugun basladim diyetime.Allah benim gibi Zayıflamak isteyen herkese öncelikle kendi için zayıflamaya yardım etsin.kilo verdikçe yazacağım inşaallah
canım sana cevap yazılmamış sanırım hoşgeldin aramıza 146.sayfayı okurmusun önce ? sonrada bize kendini anlatırmısın? ...Selammm arkadaslar ben de son 45 gunde 6 kilo vererek araniza geldim.umarim kabuledersiniz.zira ben de sizin gibi yolaliyorum.kisitlama yapmadan yediklerimi azaltarak ve bol sporla inceliyorum.
bize kendinden bahsedermisin biraz tanımış olalım seni....Hosbulduk , cok tesekurler mesevo. Okudum vercem insallah bende. Yarin sabah tartilip gonderirim zaten bende emziriyorum
hoşgeldin diyelim sana da ama önce 146.sayfayı okurmusun birde kendinden bahsedersen seviniriz... bu arada kilo verebildin mi bari?Merhaba bayanlar bende bir kaç gündür diyetteyim benden size bir tavsiye kendinize hem destek olacak hem rakip olacak hemde yoldas olacak bir diyet arkadaşı bulun ben öyle basladim bu işe o benden daha cok kilo verecej diye daha azimli davraniyorum)
Mesevocum canimmm mmmm e kadar verdinhoşgeldin diyelim sana da ama önce 146.sayfayı okurmusun birde kendinden bahsedersen seviniriz... bu arada kilo verebildin mi bari?
üpersin canım benm maşallah sana da -800 gr hiç te fena değilKızlar günaydın hepinize tartım bir 67,5 birde 67,7 göstetiyor ben ikinciyi kabul ettim aslında dün bile 2 kiloya yakın vermş gösteriyordu tartı sanırım adet önü şişkinlik.birinci olamadm ama zararda da değilim mutluyummmm hızla yola devam inşaallah
canım yine iyi gitmiş -600 gr az mı ?hiç yoktan iyidir olur arada sırada böyle dalgalanmalar....Arkadaşlar ancak yazabidim kızim uyuyunca okucam ınsaallh msjları
Bu hafta dikkat ettim ve cok hareketliydim sanırım zor kilo veriyorum Eki Görüntüle 1734307
Canlar sayfalar almış başını gitmiş az önce misafirim vardı bakamadım tek tek bugunde eşim yok evde yalnızım çocuklar la ([/QUOTEccvpQUOTEccvQUOTEccvpQUOTEccv
evet okudum ben şu an 91 kiloyum eşim benden çok şikayetçi artik herkesin içinde şakayla karışık laf sokmaya başladı ama kararliyim henuz gecen sali basladim haftada bir tartilayim diyorim sali günü tekrar tartilacam bu haftayi oruç tutarak gecirdim haftaya da hep oruc tutmayi düşünüyorum borclarm cok oruç tutarken ayni zamanda nasil kilo verebilirim yardim istiyorumhoşgeldin diyelim sana da ama önce 146.sayfayı okurmusun birde kendinden bahsedersen seviniriz... bu arada kilo verebildin mi bari?
Evet okudum ben şu an 91 kiloyum eşim benden çok şikayetçi artik herkesin içinde şakayla karışık laf sokmaya başladı ama kararliyim henuz gecen sali basladim haftada bir tartilayim diyorim sali günü tekrar tartilacam bu haftayi oruç tutarak gecirdim haftaya da hep oruc tutmayi düşünüyorumborclarm cok oruç tutarken ayni zamanda nasil kilo verebilirim yardim istiyorumhoşgeldin diyelim sana da ama önce 146.sayfayı okurmusun birde kendinden bahsedersen seviniriz... bu arada kilo verebildin mi bari?
Ben blendirdan gecirmeden ictim hep bende icemem bu sekilde dun yaptim ve bitirdimcanım ya bu karışmı blendirden geçirmesek olmaz mı ben öyle içemem gibi geliyo bi fikrini alim dedim
Senin ne kadar gitti cnm tabi üzülüyorum ya hatta sevindim:))canım yine iyi gitmiş -600 gr az mı ?hiç yoktan iyidir olur arada sırada böyle dalgalanmalar....
Canimmm Merhaba bu hafta birinciliği sen gogusledin demi tebriklerBen blendirdan gecirmeden ictim hep bende icemem bu sekilde dun yaptim ve bitirdim
Oooo Joleyaaaaaaaaaaaa Tebrikler supersins
üpersin canım benm maşallah sana da -800 gr hiç te fena değil
-500 canım tabloyu hazırlıyorum şu an zatenSenin ne kadar gitti cnm tabi üzülüyorum ya hatta sevindim:))
Merhaba canim bilmiyorumki liste yapilinca gorucem insAllah benim ilk hedefim listeye girmekti kabul edildim cok sukur 2. Hedefim her hafta en az 1 kilo Mayis 27 dogum gunum ve ben yeni yasima yeni bir ben olarak girmek istiyorum Rabbim in izniyle sizinde desteginizleCanimmm Merhaba bu hafta birinciliği sen gogusledin demi tebrikler
Tebrikler cnm bnm yerimiz saymadik-500 canım tabloyu hazırlıyorum şu an zaten
Merhaba canim bilmiyorumki liste yapilinca gorucem insAllah benim ilk hedefim listeye girmekti kabul edildim cok sukur 2. Hedefim her hafta en az 1 kilo Mayis 27 dogum gunum ve ben yeni yasima yeni bir ben olarak girmek istiyorum Rabbim in izniyle sizinde desteginizle