yolun başındayim önce 25 kilo...

Bugün pek bi aktıvasyon olmadı burada yarın katılımlarınızi bekliyoruz bugün tatil DİE affediyoz hadi hakem.....:KK19:

Yaklaşık 2 saattir acim arkadaşlar isin tuhaf yanı ne ymk istediğini de bilmiyorum tek bildgm ac olduğum :KK61: en son meyve yedm oda kesmedi süt icmistm neyse uyuyayim da kahvaltıyı hayal edeyim barı :KK25: iyi geceler herkese :KK24:

• Beğen
Reactions: uze
Sende denedin herhalde bu çayı? Kilo verebildinmi peki?
Bende denedim canim ama blendira cekmeden dememistim ve ben gunluk yapiyordum suyunu suzup gun icinde bitiriyordum ise yariyor tabi bikere tatli ihtiyacin tamamen azaliyor kriz olayi kalkiyor ortadan bide kendini daha dinc hissediyorsun karanfil zaten agri kesici ozelligine sahip oldugu icin yorgunluk hisside olmuyor fazla ama bende unutmustum tekrar deniycem insAllah[/QUOTE]
Canım tarifte karanfil yazmiyo sanirm ben mi göremedim yoksa ?:KK64:

Bugün pek bi aktıvasyon olmadı burada yarın katılımlarınızi bekliyoruz bugün tatil DİE affediyoz hadi hakem.....:KK19:

Yaklaşık 2 saattir acim arkadaşlar isin tuhaf yanı ne ymk istediğini de bilmiyorum tek bildgm ac olduğum :KK61: en son meyve yedm oda kesmedi süt icmistm neyse uyuyayim da kahvaltıyı hayal edeyim barı :KK25: iyi geceler herkese :KK24:
Hayırlı geceler mesevocum bugün fırsat bulamadm çocuklardan hele ufaklık yokmu daha yeni daldı dişi çıkıyo yine ısırmaya çalşyo hepimizi çooook yoruldm vücudumdan önce beynim:KK43:bende çok acıktm senin kadar sabrlı davranamadm malesefff :kk77:yarın telafi edilecek:KK52:buarada yeni yıl hepimize sağlık huzur güzrllikler getirir inşaallah:KK200:

• Beğen
Haklısın cnm ama o yan simitlerim aşırı selülitlerim sezaryen sonrası sarmış ve çatlamış göbeğim yani kısacası benden kilolu olup vücudu daha güzel daha formda insanlar tanıyorum o yüzden artık toparlanmam lazım eski halime dönmem imkansız ama cidden çok istiyorum artık üstümü değiştirirken eşim görmesin diye ışığı kapatmak istemiyorum :KK1:
Merhaba esmer hoşgeldin aramıza seninle bir kaç kilo var aramzda banada ne kadar zauıflamşsn diyorlar ama dışı seni içi beni yakar misali göbeğim beş aylık hamile gibi onun için seni anlıyorumm sanırım biraz daha kilo verip bölgesel çalışrsak eski halimize dönebilirz.

• Beğen
Kizlar herkese hayırlı geceler daha uyumak üzere bebis bide yatılı misafirim var yemek servisi bulasik çocuklar derken bu saat anca oldu çok uykum var aklım hep sizlerde yazılanları okuyamadim bile :KK25:

Herkese günaydın kacamaksiz bi gün dileğiyle....

Kızlar yarın tartı günü hedefler nasıl gidiyor ?

Selammm arkadaslar ben de son 45 gunde 6 kilo vererek araniza geldim.umarim kabuledersiniz.zira ben de sizin gibi yolaliyorum.kisitlama yapmadan yediklerimi azaltarak ve bol sporla inceliyorum.

Bende denedim canim ama blendira cekmeden dememistim ve ben gunluk yapiyordum suyunu suzup gun icinde bitiriyordum ise yariyor tabi bikere tatli ihtiyacin tamamen azaliyor kriz olayi kalkiyor ortadan bide kendini daha dinc hissediyorsun karanfil zaten agri kesici ozelligine sahip oldugu icin yorgunluk hisside olmuyor fazla ama bende unutmustum tekrar deniycem insAllah
Canım tarifte karanfil yazmiyo sanirm ben mi göremedim yoksa ?:KK64:[/QUOTE]
Benim tarifte vardi canim ayni sandim bunda yokmus ama ben yine karanfilli deniycem ocaga attim bule :) :) :)

Herkese hayirli sabahlar .... Diyetim guzel gidiyor kosturmacada ustune cabasi bide bugun adet oldum tam gunu malum bugunlerde tarti +2 bile gosterebiliyir israr ve inatla tartilmadim yarini bekliyorum

Herkese günaydın:KK25:
Tartılma işini bende abartmıştım her sabah gün içinde yatarken. Diyeti olumsuz etkiliyormuş meğersem. Sanırım pazardan pazara tartılıyorsunuz. Size ayak uydursam daha iyi olacak. Az kalorili bol hareketli bir gün diliyorum:KK52:

Kizlarrr merhabalar boyle mi deniliyordu ayran içtik ayrı düştük bugünlerde :KK61::KK70::KK70:

Yeni yıl kosturmaca başladı :) akşam doğum günü var bugün dikkat etmek istiyorum :KK72:

Herkese hayirli sabahlar .... Diyetim guzel gidiyor kosturmacada ustune cabasi bide bugun adet oldum tam gunu malum bugunlerde tarti +2 bile gosterebiliyir israr ve inatla tartilmadim yarini bekliyorum

Cnm hayırlı günler.
Artı çıkması uzmesin seni kilo değil şişkinlik mutlaka kg vermissindr

Hayırlı geceler mesevocum bugün fırsat bulamadm çocuklardan hele ufaklık yokmu daha yeni daldı dişi çıkıyo yine ısırmaya çalşyo hepimizi çooook yoruldm vücudumdan önce beynim:KK43:bende çok acıktm senin kadar sabrlı davranamadm malesefff :kk77:yarın telafi edilecek:KK52:buarada yeni yıl hepimize sağlık huzur güzrllikler getirir inşaallah:KK200:

Ay yavrum kasiniyodur dişleri.
Bizim tembelin çıkmadı hala:KK70:

Selammm arkadaslar ben de son 45 gunde 6 kilo vererek araniza geldim.umarim kabuledersiniz.zira ben de sizin gibi yolaliyorum.kisitlama yapmadan yediklerimi azaltarak ve bol sporla inceliyorum.

Canım merhaba Tebrik ederim güzel vermissin kaç kilosun

Kızlar foruma üye olur olmaz diyet bölümlerine göz atıp yazmaya karar verdim.
23 yaşındayım ve bu yaşıma kadar kendimi zayıf hatırladığım bir dönemim dahi yok. Hep kilolu olmuşumdur. Okul formalarımı hep ikişer yaş büyük alırdım:KK48: Üniversiteyi kazandım ve Ankaraya gittim. Zaten kilolu olan ben gece makarna yemeler bol ekmek poğaçalar derken oldum 109 kilo:KK17:
Üniversite bitti döndüm ve ben nur topu gibi yavru panda olmuştum. Bir genç kız olarak çevremdekilere de bakıp zayıflamaya karar verdim. Şu anda 74 kiloyum. Ve verdiğim 35 kiloyu sadece yürüyüş yaparak ekmek dilimlerimi azaltarak birde kendi yaptığım metabolizma çayı ile verdim. Üstelik pcos hastayım ve de kilolu dönemlerimde insülin direncim vardı. Hala fazla 10 kilo fazlam var diyete devam elbette. İstedikten sonra başaramayacağımız hiç bir şey yok kızlar. Desteğimle zayıflamak isteyenlerin yanındayım. Öperim hepinizii:KK52:

Canım merhaba guldurdun beni ALLAH TA Seni guldursun yavru panda demişsin ya baya güldüm :KK70::KK70:
Tebrikler cnm çok kilo vermişsin inşallah bizde grup olarak görürüz o günleri metoboLiMa cayi ni brnde yapsam olur aslinda

Canım aramiza hoşgeldin ama önce 146. Sayfayı okursan seviniriz.

X