- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
Allah bağışlasın, sutunde azalma oldu mu diyet nedeniyleYok canim estagfurullah:)ben 30 yasindaym ve evliyim kizim 10 yasinda oglum 5,5 aylik bende emzirenler gurubundayim yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın, sutunde azalma oldu mu diyet nedeniyleYok canim estagfurullah:)ben 30 yasindaym ve evliyim kizim 10 yasinda oglum 5,5 aylik bende emzirenler gurubundayim yani :)
Sagol canim cümlemizin insallah sanki biraz azalir gibi oldu canim ama ek gida verdigim icin icim rahat ayrica calistigim icin mecburen mama takviyeside yapiyoruzAllah bağışlasın, sutunde azalma oldu mu diyet nedeniyle
Benim zaten yoktu sutum bugun hiç emmek istemedi sutumu sağdım ama hiç yokmuş zaten tembel benim kızım hemen ağzına gelsin istiyo, çalışıyor musunSagol canim cümlemizin insallah sanki biraz azalir gibi oldu canim ama ek gida verdigim icin icim rahat ayrica calistigim icin mecburen mama takviyeside yapiyoruz
Evet canim calisiyorum kizin kac aylik benimde tembellik yapiyor ama ben biraz ac birakinca mecburen emmek zorunda kaliyor gerci artik ilk zamanlarki bolluk olmaz sütümüzdeBenim zaten yoktu sutum bugun hiç emmek istemedi sutumu sağdım ama hiç yokmuş zaten tembel benim kızım hemen ağzına gelsin istiyo, çalışıyor musun
Masallah Allah bagislasin:)Aynı sayılırız 8 gun sonra 6 ay bitecek inşallah
Amin canım cumlemizinkini kamudamı çalışıyorsun yoksa özel sektör müMasallah Allah bagislasin:)
Kamuda calisiyorum canim buyuksehir belediyesinde izmir sen calisiyormusunAmin canım cumlemizinkini kamudamı çalışıyorsun yoksa özel sektör mü
Evet bende kamuda çalışıyorum İstanbul ama son izinleri kullanıyorum Ocak ayında başlarım işeKamuda calisiyorum canim buyuksehir belediyesinde izmir sen calisiyormusun
Hayirlisi olsun benim oglum 4,5 aylikken basladim ise kim bakicak bebegine canmEvet bende kamuda çalışıyorum İstanbul ama son izinleri kullanıyorum Ocak ayında başlarım işe
Bir sure annem bakacaktı ama babam biraz rahatsız o yüzden galiba kaynanam cadısı bakacakHayirlisi olsun benim oglum 4,5 aylikken basladim ise kim bakicak bebegine canm
Gecmis olsun canim ben bakiciya verdim kaynanam koyde gelemiyor annemde cok yasli bakacak durumda degil mecburen bakiciya verdik gerci bakici diyorum ama guvendigim arkadasimdr kendisiBir sure annem bakacaktı ama babam biraz rahatsız o yüzden galiba kaynanam cadısı bakacak
seninkini kim bakıyo
Ipek zeynep cim guldurdun beni kaynanam cadisi demişsin yaBir sure annem bakacaktı ama babam biraz rahatsız o yüzden galiba kaynanam cadısı bakacak
seninkini kim bakıyo
Kamuda calisiyorum canim buyuksehir belediyesinde izmir sen calisiyormusun
Ya ne ayıp yapmış kız ama düşünsene eşinin yanında dediğini ne kadar kızar insan ya çok sinir bi durum olmuş. Sanki kilolu insanların duyguları yokCok bozuldum acikcasi ama iyice hirslandm simdi insallah nisana kadar ideal kiloma gelip ikramiyemle sadece kiyafet alicam kendime ne kocaya ne cocuklara bu defa sira bende:)insallah hep beraber ideal kilomuza kavusuruz
Afiyet olsun allah kabul etsin, benim de var tutulması gereken oruçlarım, bugün bende çok yedim inşallah böyle kapatırım gunu evde eşlerin olması kötü bir durum bide insan evde durdukça bişeyler yemek istiyor dışarda gezmesi yada evde ev işi yapması iyi aklın ne yesemki de olmuyor en azından
Allah kabul etsin canim
tebrikler zeynepcim başarılarının devamını dilerim...İlk ben yollayım bari herkes uyurken
lorin sen de aramıza katılmak istermisin biz seni sevdik aktifsin ve bizim gibisin kaderdeşsin seni aramıza almak isteriz sen de istersen .... sana erkek reyonundan bakalım diyen kızın da hakkından gelirsin evellallah tabi kilo vererek :)bugünkü kilonu yaz seni de kilo tablomuza ekleyelim...Evet canim sasirdigin takipci benim:)tesekkur ederim umarim sizin gibi ayni azimle devam ederim gecen gun bende kot pantolon bakmaya gittim satici kiz sozde buyuk bedeni cikarip elime verdi mumkun degil bacagim bile girmez isterseniz erkek reyonundan bakalim dedi sinir oldum ama belli etmedim be hizla ciktim
Canım Allah kabul etsin benide heveslendirdin tutsammı acaba diyorum ama salı tutma istersen kandil yanlş bilmiyorsam peygamberimzin doğum günü sevinmek gerek belkide biliyosundur yinede yazıym dedim.bu hafta bende çok istiyorm 2 kilo verelim inşallah hayırlı gecelerHerkese hayırlı geceler kızlar yatmadan bi bakim dedim lorini de tanımış oldum
Misafirlikteydim malum patates salatası küçük bi pogaca yedim....pişman degilim çünkü bugün tartıda 1 kg eksiktim ödülüm olsun bi de yarın oruç tutucam yine bunlarda sahurum oldu
Bu hafta için en az 2 kg vermek istiyorum inşaAllah nasip olur....oruç tutmaya devam etsem mi etmesem mi bilemedim...
Neyse bakalım ne olur :)
Herkese huzurlu geceler :)