Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yalnız olmadigimi girmek biraz rahatlattı beni :) bu hafta kendimize farklı bi yol bulmamız lazım emzirdigim için çok fazla bisey de yapamiyorum ya bide ben hala adet olmadım onunda etkisi var sanırım.Neyse koca bi hafta bahanelerle geçti önemli olan bunlara bakipta bırakmamak ve devam etmek.Necla cim gecen hafta kactin uzulme bu hafta gider ınsaallh beterin beteri var ben verememekle kalmayıp bide utanmadan almisim kızıyorum kendime.
Tebrik ederim çok çok iyiiinşallah bende veriirimCanım 81,200 dum ben 1,600 gr vermişim tek mutluluğum uzun yıllardan sonra 7 rakamını gördüm şükür
Canm sinirlenme yılmadan devamm ne ksdar aldınki kiloSinir etti beni bu sonuç haftalardan sonra yine kızdım.
Neyse devam ınsaallh.
Verirsin canım sadece spor çok önemli, tek diyetle oluyor amaTebrik ederim çok çok iyiiinşallah bende veriirim
herkese gunaydin.... arkadaslar dun 87.1 dim. herhalde bazi nedenlerden dolayi vucut su topladi neyse kayip daha fazlaydi ama bunada sukur :)umarim herkes istedigi rakami gormustur yeşil çay çok iyi geliyor ödeme hergn bir bardak içebilirsin canm verdinmi aynmısın şimdianlayamadmEki Görüntüle 1723203
Evet spor hiç yapmadm niyetlendim ama hiiiç canm istemedi spor yaptığm zamanlar enaz yediyz gram gidiyodu bunada şükür diyeyim almamışm en azındanVerirsin canım sadece spor çok önemli, tek diyetle oluyor ama
anam ben yokken ne kadar mesjlasmisiniz beya :) bazi mesajlara guldum bazilarina sasirdim bazilarina uzuldum ... guldugum uhibbukenin aburcubura karsi eve gelen misafirlere siparis verelim o zaman demesi :) sonra uzenin bez almaya gidip bezi unutup bez haric baska seyler almasi sasirdigim gizli takipcimizin olmasinin yaninda bize katilmayip ama gizlice yanimizda yueuyerek kendi kendine kilo vermesi onu kutluyorum lorin di herhalde... uzuldugum bazi arkadaslarimizin yarin tatliya devam edip tartilmaktan korkmasi ... arkadaslar bugun araniza katilamadim islerim vardi. bi magazaya gittim oylesine gireyim dedim bedenleri gorunce kendime muhakkak zayiflamalisin dedim ve soz verdim. cunku buyuk bedende hic indirim yoktu varsa yoksa 38-40 hersey indirimde e bide cok guzeller cok guzel kombinler var alicagm seyleri erteledim cunku begendigim seyin bana olan bedeni yoktu ve ben onu begendim !!!onun buyuk bedeni yok bunun buyuk bedeni yok !!!!! cok sinirlendim arkadaslar ben biryere gidince artik istedigim gibi rahat bir sekldediledigimi giyinmek istiyorum mesela gomlek giyince gobegim kat kat olsun istemiyorum butun gozler ustumde gibi hissetmek istemiyorum o yuzden o aburcuburlarin bu hedeflerime engel olmasina izin vermiycem onlar guclu olabilirler ama ben onlardn daha gucluyum en azindan hedefime ulasna kadar cikarttim hayatimdan sizde oyle yapin kararli olun yiyin ama 1 pkt degil 1/3 unu yiyin 1 dilim degil 1 catal alin buradaki birliktelik sebebimizi unutmayin nolur ... bundan sonra nolur gercektn kilo vermek isteyen arkadaslardan dayanamadim yedim sozunu duymayalim , duymayalim ki nisanda hepimiz istedigimz kiloya duselim azmimizi zaferimizi gosterelim insallah ama once saglik tabiki allahim once saglik sonrada irade versin hepimize (amin) ...
3 senedir erteleyip duruyordum yok ondan bise olmaz bundan bise olmaz 3-5 kilo alirken veririm ya sen kolay kilo veriyosun ne de olsa 15 kilo verdin 5 kilo neki diyordum 2-3-5 derken durduramadim kilo almayi sonra katlana katlana arttilar vermem gerekn 10 kilo oldu daha dur demiyodu beynim verirsin diyordu hep aburcubir yuzndn biliyomusunuz 10 kilo vermm gerekirken 10 kilo daha aldim dikkat etmedigim icin o kiloyu 2 sene icinde veremeyip bi de o kiloyla hamile kaldim hoooop alsana 10 kilo daha ettimi 30 kilo kim suclu burda tabiki ben ve beynim!!! almasi kolay ama vermesi zormus meger bunu simdi anladim ama vericem soz verdim kendime basaricam allahin izniyle cunku ben gucluyum akilliyim istekliyim ve azimliyim .....! bunu surekli soyleyin kendinize ve beyninize ....
Evet canim sasirdigin takipci benim:)tesekkur ederim umarim sizin gibi ayni azimle devam ederim gecen gun bende kot pantolon bakmaya gittim satici kiz sozde buyuk bedeni cikarip elime verdi mumkun degil bacagim bile girmez isterseniz erkek reyonundan bakalim dedi sinir oldum ama belli etmedim be hizla ciktim
Cok bozuldum acikcasi ama iyice hirslandm simdi insallah nisana kadar ideal kiloma gelip ikramiyemle sadece kiyafet alicam kendime ne kocaya ne cocuklara bu defa sira bende:)insallah hep beraber ideal kilomuza kavusuruzBence o kızın yaptıgı da bayaga terbiyesizlik yani...ne kadar büyük beden olsam da ben teklif etmedikten sonra senin bana erkek reyonunu söylemeye hakkın yok biraz düşünceli olur insan canım
Hiç sinir olma lorin geçicek bu günler inşaAllah istediğimiz yerden istedigimiz kıyafeti olur mu olmaz mı diye düşünmeden alıcaz inşaAllah
Cok bozuldum acikcasi ama iyice hirslandm simdi insallah nisana kadar ideal kiloma gelip ikramiyemle sadece kiyafet alicam kendime ne kocaya ne cocuklara bu defa sira bende:)insallah hep beraber ideal kilomuza kavusuruz
Afiyet olsun allah kabul etsin, benim de var tutulması gereken oruçlarım, bugün bende çok yedim inşallah böyle kapatırım gunu evde eşlerin olması kötü bir durum bide insan evde durdukça bişeyler yemek istiyor dışarda gezmesi yada evde ev işi yapması iyi aklın ne yesemki de olmuyor en azındanBugün pazar ya herkes yogun galiba bende şimdi orucumu açtım yemek yicem çorba ve az dünden kalan kabak yemeginden yicem akşam arkadaşa caya davetliyiz inşaAllah ordada çok yemicem :)
Allah kabul etsin canimBugün pazar ya herkes yogun galiba bende şimdi orucumu açtım yemek yicem çorba ve az dünden kalan kabak yemeginden yicem akşam arkadaşa caya davetliyiz inşaAllah ordada çok yemicem :)
Ay böyle de sorgu gibi oldu kusura bakma yaLorin sen evli misin çocuk çocuk var mı varsa kaç yaşında
Yok canim estagfurullah:)ben 30 yasindaym ve evliyim kizim 10 yasinda oglum 5,5 aylik bende emzirenler gurubundayim yani :)Ay böyle de sorgu gibi oldu kusura bakma ya