yolun başındayim önce 25 kilo...

Ewet ya hepimizin çocuğu hasta ALLAH tüm masum çocuklara sağlık versin sağlıktan önemli bişey yok gerçekten
Ne güzel ya ben de tutsam aslında çok iyi olacak kaldı mı kalıyo Oruçlar.
amin canım allahım tüm yavrularımıza hastane köşesinde evinde yatıp acil şifa bekleyen tüm kardeşlerimize acil şifa versin....

Kızlar herkes uyudu galiba benmki iki gndür zor uyuyor yani şu an okadar yoruldm acıktm ama cıss bu saatte bişry yemek yok tabii zaten çok kaçamsk yaptm bugn suda az içiyorm. brnde şişe yapıcam yoksa aklıma gelmiyor.hayırlı geceler hayırlı cumalar hepinize
aynısı bana da oluyo geç yatınca uyuyup uyanınca insanın içi eziliyo bu çok doğal , ben de bu durumda ballı süt içiyorum iyi geliyo asında gece erken yatsak acıkmayız da bu da mümkün değil :)

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar ...
Rabbim bugün yapıcağınız bütün dualarınızı ve dilediğiniz dileklerinizi kabul etsin ....
Kalbinizden gönlünüzden dilinizden ne geçiyorsa rabbim hayırlısını nasip etsin ...
Korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail eylesin ...
Evlerinde ve hastane köşelerinde yatıp acil şifa bekleyen tüm din kardeşlerimize acil şifalar versin...
Borçlulara eda dertlilere deva nasip etsin ....
Herkesin ailesine önce sağlık mutluluk huzur versin ,,
Kötü insanların şerlerinden ve nefislerinden bizleri ve ailemizi muhafaza etsin ( Amin)....

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah en yakın zamnda sağlığına kavuşur yavrum:KK43:
Sağol canım inşallah elini oynatabilir yavrm doktor hatası Allaha havale ettm beş kiloya yakın yavrumu normal alınca kaçınlmaz son işte devlet doktrnu koruyor olan yavruma oldu rabbim beterinden korsn diyorz artk

Rabbim bugün yapıcağınız bütün dualarınızı ve dilediğiniz dileklerinizi kabul etsin ....
Kalbinizden gönlünüzden dilinizden ne geçiyorsa rabbim hayırlısını nasip etsin ...
Evlerinde ve hastane köşelerinde yatıp acil şifa bekleyen tüm din kardeşlerimize acil şifalar versin...
Kötü insanların şerlerinden ve nefislerinden bizleri ve ailemizi muhafaza etsin ( Amin)....
Amin canm

• Beğen
Reactions: uze
Hayırlı cumalar kızlar Allah hepimizin evladını bizlere bagislasin .Ben dün yazamadim çünkü eşimin izin günüydü büyük çocukları okula küçükleri anneme bırakıp esimle sinemaya gittik sonrada yemek yedik dışarda ben ekmek yemedim ama yemeğin üstüne antep fıstıklı katmerden yanı cisss tan yedim Pazar günü tartiya çıkmaktan korkuyorum :KK43: sizlerde durumlar nasil

Günaydın canım evet tartı gunu pazar gunu işte ne güzel hiç olmazsa cumartesi dikkat ederiz yarın tartılcaz diye, benim kızımda bir suredir öyle ağlayarak uyanıyor gunduz en azından bir kere kucağında uyusun bu ona çok iyi gelecektir emin ol. Bide şu var hepimiz o 90 ları ve üstünü kesinlikle gördük, sende inersin sıkma canını

Pazar sabahına güzel başlar sonrasında yaparım kaçamagımı bende :):)
Şaka bi yana evet bi sebeble haftasonuda dikkat ederiz :)
Mesela bugün tartılcam diye dün akşam yemekten sonra bşey yemeyip nasıl ac yattım anlatamam :KK47:
(Bi kaç kestane midemi bastırmak içn onlar sayılmaz yani:-))

sana da musmutlu sabahlar ve hayırlı cumalar .... uykusuz olunca insan hiçbirşey yapmk istemiyo ben öyleyim mesela ... biz diğer gruplardan farlı olalım diye pzar gününü seçelim dedik evet büyük bi cesaret :) bu arada sen 7-8 kilo vermişsin daha bence çok iyisin biz bir ay olucak 90 la başladık nerdeyse 2 kilo farketti :KK43:

Bu sabah tartıldım 90.8 olmuşum vuhhuuuu :KK71:
Geçen cuma 91.8 dim ekmek hayatımdan gidince yesemde veriyorum galiba :):)

Amiinn inşaAllah....

Mesevo tartı fotosu eklemek mecburi mi ?
Ya benim tel. bozuk ondan nete giremiyorum pc ye bağladıgımdada telefon gözükmüyor sanırım bana yeni telefon şarttt :)
velhasıl eklemesem olmaz mı ?

Hayırlı cumalar kızlar Allah hepimizin evladını bizlere bagislasin .Ben dün yazamadim çünkü eşimin izin günüydü büyük çocukları okula küçükleri anneme bırakıp esimle sinemaya gittik sonrada yemek yedik dışarda ben ekmek yemedim ama yemeğin üstüne antep fıstıklı katmerden yanı cisss tan yedim Pazar günü tartiya çıkmaktan korkuyorum :KK43: sizlerde durumlar nasil

Amin inşaAllah....
Ne güzel kendinize vakit ayırmışsınız insan bayaga bi rahatlıyo dimi....
o kadar keyifli bi günden sonra azcık cıs olur bugün yarın dengelersen pazar günü tartıda aklına bile gelmez emin ol :)

Kızlar canım arkadaslar ım yetisemıyorum hızınıza yazamazsam da okumak çok hosuma gıdıyor:))benım sabah bir kosturmayla baslıyor emınım hepinizinde oyledir.
Hepinizinde Cumalı mubarek olsun duaları nız la ıcın acıldı ALLAH hepinizden razı olsun.
Bende bıraz oturmaya gıdıcem ve bıseyler yemıcem cunku eksilemedim daha :))

Mesela bugün tartılcam diye dün akşam yemekten sonra bşey yemeyip nasıl ac yattım anlatamam :KK47:

Geçen cuma 91.8 dim ekmek hayatımdan gidince yesemde veriyorum galiba :):)

Oo super cok sevindim :KK5::KK5::KK6:

Bende dedim Necla yok merak etmiştim Megert gesmelerdeymişssin:KK60:
Şaka i yana benim için sinemanın daha coooook yılı var gibi eşim hamileyken illa gidelim gece büyük kızı uyutup gidelim gece seansına dedi ama ne akla hizmet gitmedim git işte demi:KK70:
Çok pişimanım :mad:

Sağol canım inşallah elini oynatabilir yavrm doktor hatası Allaha havale ettm beş kiloya yakın yavrumu normal alınca kaçınlmaz son işte devlet doktrnu koruyor olan yavruma oldu rabbim beterinden korsn diyorz artk

Kıyamam:KK43:(Bizimde bi tanıdığımız oyle olmustu joleyacım onunda omzunda sorun olmustu.tek eli degil mi insallah ıyı olur ALLAH buyuktur.ne zaman olacak ameliyatı

Aminn canım yaa ne guzel dua etmissin. ..RABBİM tum kotuluklerden korusun hepimizi cümlemizi.

amin amin allaha havale etmek en güzeli onlara noluyo ki bak çeken sensin...

iyi yapmışsın zamn ayırmakla hem bişe olmaz o cıstan tabi dengelersen koyverme yeter :) bizlerde devam ediyoruz işte düşe kalka :KK70:

Bende dedim Necla yok merak etmiştim Megert gesmelerdeymişssin:KK60:
Şaka i yana benim için sinemanın daha coooook yılı var gibi eşim hamileyken illa gidelim gece büyük kızı uyutup gidelim gece seansına dedi ama ne akla hizmet gitmedim git işte demi:KK70:
Çok pişimanım :mad:
canım ya tren kaçmış desene neyse gidersin ufaklık da büyünce onu büyük kıza emanet edersin artık :)

Kızlar canım arkadaslar ım yetisemıyorum hızınıza yazamazsam da okumak çok hosuma gıdıyor:))benım sabah bir kosturmayla baslıyor emınım hepinizinde oyledir.
Hepinizinde Cumalı mubarek olsun duaları nız la ıcın acıldı ALLAH hepinizden razı olsun.
Bende bıraz oturmaya gıdıcem ve bıseyler yemıcem cunku eksilemedim daha :))

iyi oturmalar canım sana dikkat ediceğinden eminiz zaten hiç şüphemiz yok emin ol :KK15:

Geçen cuma 91.8 dim ekmek hayatımdan gidince yesemde veriyorum galiba :):)[/QUOTE

ne güzel bak 1 kilo daha gitmiş ya ben de ekmeği çok yemiyorum tam buğday yiyince insanın yiyesi gelmiyo zaten ama canım habire bişey yemk istiyo alışkanlıktan kızlar bu msjı yazana kadar ne hal çektim benm fıstık izin vermiyo düğmesine basmak istiyo habire pc yi bi otarafa bi bu tarafa alıp duruyom:KK45::-)

Amiinn inşaAllah....

Mesevo tartı fotosu eklemek mecburi mi ?
Ya benim tel. bozuk ondan nete giremiyorum pc ye bağladıgımdada telefon gözükmüyor sanırım bana yeni telefon şarttt :)
velhasıl eklemesem olmaz mı ?

mecburi değilde kendimizi motive edelim diye düşündük ama yükleyemiyosan sorun olmaz canım :)

X