yolun başındayim önce 25 kilo...

Herkese hayırlı günler :)
Bugünde oruçluyum o yüzden kahvaltı yapmadım akşamda yatmadan bi tabak bulgur pilavı ve 3 4 kaşık ıspanak yedim...ama komşuya çaya gittiğimde birazcık cekirdek ve fıstık yedim...

Ve bunlara ragmen 91.5 im bu sabah tartıldım fotosunu sonra eklerim şimdi minikle ilgilenmem lazım görüşürz :)

Yarn ilk işim leblebi alnak olsn dayanamdm iki taneck tatlı bişiy yedm ama daha önce dört beş dlim yerdim buda bi gelşme değilmi
bence de bak gör leblebi iyi geliyor ister beyaz ister sarı ye olmadı galeta ye tatlı bişiy yeme :)

önemli değil canım ben onu bi hemşireye sorayım bu arada kan damlası kullanıyormusun? vegaferon veriyolar ya sağlık ocağından o kabızlık yapıyo die kullanmıyorum geçen gün başka bi hemşire ferro sanol die bişey önerdi ismini galiba bu kabızlık yaapmıyomuş daha sormaya fırstım olmadı .zaten birçok yeni aşı bu suriye olayındna sonra eklenmiş biliyomusun ? canım benm ya iğne değilde içindeki yakıyo yavrucuğu çok geçmiş olsun atlatır inşallah ağrıyı

Hala öksürüyor mu.canim bende bu saat oldu uyumadim tam uyudum uykudan uyandırdı öksürüp duruyo.odanin kapısını açtım belki soğuk iyi gelir diye (

ah anneler anneler değil mi büyüyünce acaba bu çektiğimiz cefaların kıymetini bilecekler mi acaba? uykusuzluk en zor şey ben de 3 te yattım kızlar yine değişti uyku düzenimiz allah başka bi sağlık sorunu vermesin ama geceleri uykusuzluğa dayanamıyorum çok agresif oluyorum

günaydın herkese geçmiş olsun atlatırlar inşallah şu bücürler öksürüğü en kısa sürede ....

sana da hayırlı günler maşallah diyelim o zaman sonra görüşürüz :)

Kızlar tartıya son üç gün 
ben de bugün böyle yazıcaktım son 3 gün nasıl gidiyor diye :) sen benden önce davranmışsın .. Birşeyleri farkediyormusunuz vücudunuzda ? hem ben hem de eşim farkediyor açıkcası sen zayıflamışsın dedi bi mutlu oldum sormayın bence burası bize çok şey kaybettirecek gibi geliyo inşallah devam kızlar pes etmek yok elbet karşılığını alacağız

Ben farketmiyorum eşimde hiç demiyor zayıflamışsın diye zaten onun kilomla sorunu yok sanki zayıfmışım gibi, ust bölgem çok kalın kutuk gibi ne yapcam bilmiyorum

Ben farketmiyorum eşimde hiç demiyor zayıflamışsın diye zaten onun kilomla sorunu yok sanki zayıfmışım gibi, ust bölgem çok kalın kutuk gibi ne yapcam bilmiyorum
sen bunu daha önce de söylemiştin acaba sen mi öyle görüyorsun kendini belki de yapın öyledir kiminin baseni vardır üstü zayıftır kiminin baseni yoktur üstü vardır mesela ... bugüne kadar toplam kaç kilo verdin kendi çabalarınla hiç mi farketmiyosun giydiklerinden falan ?

Pantolonum bol geliyor canım, diyete girmeden önce 87,600 gr dım, genelde eşofman ve bol şeyler giyiniyordum heryerim çıkmasın diye o yuzden çok bişeyde fark etmiyorum.spor yapmam gerekiyor ama canım hiç istemiyor

Kızlar herkese hayırlı günler bol bol eksiler bebişlerede geçmiş olsn benimkide uyumadı ikiye kafar sinir oluyor insan gecenin bir vakti kendini ordan oraya atıyor sabahta öksürmeye başladk.daha yeni bitmişti antibiotk anlamafm nasıl iyileşmedi iyileşmesi gerek amelyat olacak kuzum kolundan onüç gün yattk hastanede tam amelyat günü geldi hastalandı toparlanamadı vardır bir hikmet diyorm hep engel çıkıyor neyse kızlar ne dolmuşm yazdmdabyazdm kilomuda ataym yine aynıym çok şükürr

Eklentiler

• 20151217_114656.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 75
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah, keşke senin kilonda olsam

Canm bol giyince anlaşlmıyor artk tartıdan anlıcaz benmde hiç spor yapasm yok yapsak çok iyi hem sarkma olmaz zayıflammzı hızlandrr

e ne güzel işte pantolonun bol geliyormuş bak kötü düşünme pozitif ol ...

çok geçimiş olsun ya dediğin gibi vardır bi hayır bunda da merak etme allahım herkes acil şifalar versin sağlık herşeyden önemli herşeyden....

bu arada ben de senn kilonda olsaydım ne vardı ? sen yine şükret senn vericek fazla kilon yok biz 90lardayız biz napalım

paptyagzl kilosunu yazmadı sanırım doğrumu arkadaşlar?

kızlar 1 ssat önce ymk yedim şuan canm tatlı istiyor ya ama yemiycem canımın sesini duymamazlıktan geliyorum nefsimle mücadele ediyorum
bir de ben sürekli su içeyim die cam şişem var bitane yaklaşık 1,5 litre onu dolduyorum sabah yatana kadar 2 şişe bitirmeye çalışıyorum yoksa canım istemiyor gözümn önünde durunca içtikçe içesim geliyor aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…