bence de bak gör leblebi iyi geliyor ister beyaz ister sarı ye olmadı galeta ye tatlı bişiy yeme :)Yarn ilk işim leblebi alnak olsn dayanamdm iki taneck tatlı bişiy yedm ama daha önce dört beş dlim yerdim buda bi gelşme değilmi
Kizlar biz hax
Canım ya ancak yazabidim akşam hiç uyumadi nedense uyku düzeni değişti mi anlamadım.
Aslında bu aşı bir yaştaymis ama one cekmis ler canım bilmiyorum bende anlamadım artık böyle dediler Suriye olaylarından dolayi dedi gibi bur kac ay once çünkü hemsire mız drgisti bugunde sormayı unuttum çok agladi çünkü ama yapıldı aşı Dr bi mahsur yok viral enfeksiyon var sadece dedi kolundan yapıldı ama ortalığı yikti)
Hala öksürüyor mu.canim bende bu saat oldu uyumadim tam uyudum uykudan uyandırdı öksürüp duruyo.odanin kapısını açtım belki soğuk iyi gelir diye(
Günaydın kızlar, günaydın uzeciğim evet gun içerisinde pek öksürük yoktu gece tuttu, öksürük tutunca sende buzlugun kapağını aç ordan nefes alsın biraz iyi geliyor Dr öyle yap demişti senin kuzunada geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bir iyileşseler
sana da hayırlı günler maşallah diyelim o zaman sonra görüşürüz :)Herkese hayırlı günler :)
Bugünde oruçluyum o yüzden kahvaltı yapmadım akşamda yatmadan bi tabak bulgur pilavı ve 3 4 kaşık ıspanak yedim...ama komşuya çaya gittiğimde birazcık cekirdek ve fıstık yedim...
Ve bunlara ragmen 91.5 im bu sabah tartıldım fotosunu sonra eklerim şimdi minikle ilgilenmem lazım görüşürz :)
ben de bugün böyle yazıcaktım son 3 gün nasıl gidiyor diye :) sen benden önce davranmışsın .. Birşeyleri farkediyormusunuz vücudunuzda ? hem ben hem de eşim farkediyor açıkcası sen zayıflamışsın dedi bi mutlu oldum sormayın bence burası bize çok şey kaybettirecek gibi geliyo inşallah devam kızlar pes etmek yok elbet karşılığını alacağızKızlar tartıya son üç gün 
Ben farketmiyorum eşimde hiç demiyor zayıflamışsın diye zaten onun kilomla sorunu yok sanki zayıfmışım gibi, ust bölgem çok kalın kutuk gibi ne yapcam bilmiyorumben de bugün böyle yazıcaktım son 3 gün nasıl gidiyor diye :) sen benden önce davranmışsın .. Birşeyleri farkediyormusunuz vücudunuzda ? hem ben hem de eşim farkediyor açıkcası sen zayıflamışsın dedi bi mutlu oldum sormayın bence burası bize çok şey kaybettirecek gibi geliyo inşallah devam kızlar pes etmek yok elbet karşılığını alacağız
sen bunu daha önce de söylemiştin acaba sen mi öyle görüyorsun kendini belki de yapın öyledir kiminin baseni vardır üstü zayıftır kiminin baseni yoktur üstü vardır mesela ... bugüne kadar toplam kaç kilo verdin kendi çabalarınla hiç mi farketmiyosun giydiklerinden falan ?Ben farketmiyorum eşimde hiç demiyor zayıflamışsın diye zaten onun kilomla sorunu yok sanki zayıfmışım gibi, ust bölgem çok kalın kutuk gibi ne yapcam bilmiyorum
Pantolonum bol geliyor canım, diyete girmeden önce 87,600 gr dım, genelde eşofman ve bol şeyler giyiniyordum heryerim çıkmasın diye o yuzden çok bişeyde fark etmiyorum.spor yapmam gerekiyor ama canım hiç istemiyorsen bunu daha önce de söylemiştin acaba sen mi öyle görüyorsun kendini belki de yapın öyledir kiminin baseni vardır üstü zayıftır kiminin baseni yoktur üstü vardır mesela ... bugüne kadar toplam kaç kilo verdin kendi çabalarınla hiç mi farketmiyosun giydiklerinden falan ?
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah, keşke senin kilonda olsamKızlar herkese hayırlı günler bol bol eksiler bebişlerede geçmiş olsn benimkide uyumadı ikiye kafar sinir oluyor insan gecenin bir vakti kendini ordan oraya atıyor sabahta öksürmeye başladk.daha yeni bitmişti antibiotk anlamafm nasıl iyileşmedi iyileşmesi gerek amelyat olacak kuzum kolundan onüç gün yattk hastanede tam amelyat günü geldi hastalandı toparlanamadı vardır bir hikmet diyorm hep engel çıkıyor neyse kızlar ne dolmuşm yazdmdabyazdm kilomuda ataym yine aynıym çok şükürr
Canm bol giyince anlaşlmıyor artk tartıdan anlıcaz benmde hiç spor yapasm yok yapsak çok iyi hem sarkma olmaz zayıflammzı hızlandrrPantolonum bol geliyor canım, diyete girmeden önce 87,600 gr dım, genelde eşofman ve bol şeyler giyiniyordum heryerim çıkmasın diye o yuzden çok bişeyde fark etmiyorum.spor yapmam gerekiyor ama canım hiç istemiyor
Sağol canım amin.Olursun inşallah boyun kaç benim boyum kısa biraz bu kilo bana fazla normalde 57 falandm 75 leri gördmÇok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah, keşke senin kilonda olsam
çok geçimiş olsun ya dediğin gibi vardır bi hayır bunda da merak etme allahım herkes acil şifalar versin sağlık herşeyden önemli herşeyden....Kızlar herkese hayırlı günler bol bol eksiler bebişlerede geçmiş olsn benimkide uyumadı ikiye kafar sinir oluyor insan gecenin bir vakti kendini ordan oraya atıyor sabahta öksürmeye başladk.daha yeni bitmişti antibiotk anlamafm nasıl iyileşmedi iyileşmesi gerek amelyat olacak kuzum kolundan onüç gün yattk hastanede tam amelyat günü geldi hastalandı toparlanamadı vardır bir hikmet diyorm hep engel çıkıyor neyse kızlar ne dolmuşm yazdmdabyazdm kilomuda ataym yine aynıym çok şükürr