- 3 Mart 2010
- 93
- 33
Canım canin bisey istediği zan yarım yağlı sütun içine 1 tatlı kaşığı tarçın at iç tavsiye ederim iyi geliyorŞöyle kilo yapmıcak tok tutucak bişeyler yokmu alsak yani aslında acıkmasamda hep bişeyler yiyesim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım canin bisey istediği zan yarım yağlı sütun içine 1 tatlı kaşığı tarçın at iç tavsiye ederim iyi geliyorŞöyle kilo yapmıcak tok tutucak bişeyler yokmu alsak yani aslında acıkmasamda hep bişeyler yiyesim var
Sağol canm denicem ilk günlerim sıkıntı yaşıtorm baya abur cubur hemen hergn yediğim için zorlanyormCanım canin bisey istediği zan yarım yağlı sütun içine 1 tatlı kaşığı tarçın at iç tavsiye ederim iyi geliyor
Canım istediğimiz herşeyi yiyebiliriz yanı en azından ben öyle yapıyorum mesela çanın kekmi istedi 1 çatal yada 2 çatal al bırak ve ağzında iyice cigne tadını al ertesi gün yine ye egere çok istiyorsa ama dediğim gibi nefsini körleHaftada bir serbest kek poğaça istedklerimzi yesek kızlar nedersinz yani dikkatli çokta aşırı kaçmadanntabii
bence de galeta bişey yapmaz ama 1-2 taneyi geçme bencekızlar neler yapıyorsnz bugn daha iyiymkaçamak yapmadım şimdi baskülpili aldm geldm aç tartlıp atayım sabah birde şu galetalar kilo yaparmı şu an hazırda bişeym yok iki galeta peynir zeytin yiyicem
ben şuan uyutuyorum :) ya kızlar emzirme döneminde bebekleri memeye bağımlı olmadan uyutmanın çaresi varmıdır?Kızlarr bebişler uyudumu
bende öyle yapıyorum en aazından kendini zorlama yoksa uzun soluklu olmaz bi yerde patlak verir sonrası hüsran tabi..Canım istediğimiz herşeyi yiyebiliriz yanı en azından ben öyle yapıyorum mesela çanın kekmi istedi 1 çatal yada 2 çatal al bırak ve ağzında iyice cigne tadını al ertesi gün yine ye egere çok istiyorsa ama dediğim gibi nefsini körle
9.ayda aşı var mı? hemşire bana karma aşıdan sonra artık 1 yaşında geliceksn o zamna kdr aşı yok dedi...9.ay da kizamik yapiyolar mis cnm ya bide hasta nasıl olck bilmiyorum (
ben onu zaten uzeye yazmıştım senn mesajn arkasından am yanlış olmuş sanırımBenim degil uzenin minigi 9 aylık aşısını olucaktı bugün bilmiyorum oldumu...hasta diye yapmazlar belki de..
Aynen öyleee
zaten şu aburcubur yokmu baş belası onlar onlar katil katil ... canım ben de çok içim ezildiği zmn leblebiye sarı üzüm yiyorum dene bi iyi geliyor 1 avuçu geçmesin bı de su iç ohhh afiyet bal şekr olsunSağol canm denicem ilk günlerim sıkıntı yaşıtorm baya abur cubur hemen hergn yediğim için zorlanyorm
Yarn ilk işim leblebi alnak olsn dayanamdm iki taneck tatlı bişiy yedm ama daha önce dört beş dlim yerdim buda bi gelşme değilmizaten şu aburcubur yokmu baş belası onlar onlar katil katil ... canım ben de çok içim ezildiği zmn leblebiye sarı üzüm yiyorum dene bi iyi geliyor 1 avuçu geçmesin bı de su iç ohhh afiyet bal şekr olsun
9.ayda aşı var mı? hemşire bana karma aşıdan sonra artık 1 yaşında geliceksn o zamna kdr aşı yok dedi...
Amin canım benimkide uyumuştu ama öksürük tuttu uyandı çok uykusu var öksürük rahat vermiyor butun bebeklerin huzurlu ve bol uykusu olur inşallahKizlar bmm kızın burnu tıkalı ya uykusu bölünüyor sürekli bu aksam katılamadim araniza.
Kızamık asisi ymis bu.insaallah gece uyuruz.tum bebisler in uykular i bol olsun inşaAllah.bugun spor yapamadim gündüz sağlık ocağı akşam da uyumayinca kaldı ınsaallh yarın yaparım.
Hala öksürüyor mu.canim bende bu saat oldu uyumadim tam uyudum uykudan uyandırdı öksürüp duruyo.odanin kapısını açtım belki soğuk iyi gelir diye (Amin canım benimkide uyumuştu ama öksürük tuttu uyandı çok uykusu var öksürük rahat vermiyor butun bebeklerin huzurlu ve bol uykusu olur inşallah
Günaydın kızlar, günaydın uzeciğim evet gun içerisinde pek öksürük yoktu gece tuttu, öksürük tutunca sende buzlugun kapağını aç ordan nefes alsın biraz iyi geliyor Dr öyle yap demişti senin kuzunada geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bir iyileşselerHala öksürüyor mu.canim bende bu saat oldu uyumadim tam uyudum uykudan uyandırdı öksürüp duruyo.odanin kapısını açtım belki soğuk iyi gelir diye (
Canım benim düşüncem aynıkızlar bundan sonra aramıza katılmak isteyene kadromuz dolu mu diyeceğiz herkes hemfikir mi bu konuda snra bi yanlış anlaşılma olmasın