yolun başındayim önce 25 kilo...

Haftada bir serbest kek poğaça istedklerimzi yesek kızlar nedersinz yani dikkatli çokta aşırı kaçmadanntabii

Haftada bir serbest kek poğaça istedklerimzi yesek kızlar nedersinz yani dikkatli çokta aşırı kaçmadanntabii
Canım istediğimiz herşeyi yiyebiliriz yanı en azından ben öyle yapıyorum mesela çanın kekmi istedi 1 çatal yada 2 çatal al bırak ve ağzında iyice cigne tadını al ertesi gün yine ye egere çok istiyorsa ama dediğim gibi nefsini körle

kızlar neler yapıyorsnz bugn daha iyiymkaçamak yapmadım şimdi baskülpili aldm geldm aç tartlıp atayım sabah birde şu galetalar kilo yaparmı şu an hazırda bişeym yok iki galeta peynir zeytin yiyicem
bence de galeta bişey yapmaz ama 1-2 taneyi geçme bence

Canım istediğimiz herşeyi yiyebiliriz yanı en azından ben öyle yapıyorum mesela çanın kekmi istedi 1 çatal yada 2 çatal al bırak ve ağzında iyice cigne tadını al ertesi gün yine ye egere çok istiyorsa ama dediğim gibi nefsini körle
bende öyle yapıyorum en aazından kendini zorlama yoksa uzun soluklu olmaz bi yerde patlak verir sonrası hüsran tabi..:KK43:

Benim degil uzenin minigi 9 aylık aşısını olucaktı bugün bilmiyorum oldumu...hasta diye yapmazlar belki de..

Aynen öyleee :KK43:
ben onu zaten uzeye yazmıştım senn mesajn arkasından am yanlış olmuş sanırım :KK51:

Sağol canm denicem ilk günlerim sıkıntı yaşıtorm baya abur cubur hemen hergn yediğim için zorlanyorm
zaten şu aburcubur yokmu baş belası onlar onlar katil katil ... canım ben de çok içim ezildiği zmn leblebiye sarı üzüm yiyorum dene bi iyi geliyor 1 avuçu geçmesin bı de su iç ohhh afiyet bal şekr olsun

kızlar bundan sonra aramıza katılmak isteyene kadromuz dolu mu diyeceğiz herkes hemfikir mi bu konuda snra bi yanlış anlaşılma olmasın :KK66:

zaten şu aburcubur yokmu baş belası onlar onlar katil katil ... canım ben de çok içim ezildiği zmn leblebiye sarı üzüm yiyorum dene bi iyi geliyor 1 avuçu geçmesin bı de su iç ohhh afiyet bal şekr olsun
Yarn ilk işim leblebi alnak olsn dayanamdm iki taneck tatlı bişiy yedm ama daha önce dört beş dlim yerdim buda bi gelşme değilmi

Kizlar biz hax
9.ayda aşı var mı? hemşire bana karma aşıdan sonra artık 1 yaşında geliceksn o zamna kdr aşı yok dedi...:110::KK35:

Canım ya ancak yazabidim akşam hiç uyumadi nedense uyku düzeni değişti mi anlamadım.
Aslında bu aşı bir yaştaymis ama one cekmis ler canım bilmiyorum bende anlamadım artık böyle dediler Suriye olaylarından dolayi dedi gibi bur kac ay once çünkü hemsire mız drgisti bugunde sormayı unuttum çok agladi çünkü ama yapıldı aşı Dr bi mahsur yok viral enfeksiyon var sadece dedi kolundan yapıldı ama ortalığı yikti:KK66:)

Kizlar bmm kızın burnu tıkalı ya uykusu bölünüyor sürekli bu aksam katılamadim araniza.
Kızamık asisi ymis bu.insaallah gece uyuruz.tum bebisler in uykular i bol olsun inşaAllah.bugun spor yapamadim gündüz sağlık ocağı akşam da uyumayinca kaldı ınsaallh yarın yaparım.

Kizlar bmm kızın burnu tıkalı ya uykusu bölünüyor sürekli bu aksam katılamadim araniza.
Kızamık asisi ymis bu.insaallah gece uyuruz.tum bebisler in uykular i bol olsun inşaAllah.bugun spor yapamadim gündüz sağlık ocağı akşam da uyumayinca kaldı ınsaallh yarın yaparım.
Amin canım benimkide uyumuştu ama öksürük tuttu uyandı çok uykusu var öksürük rahat vermiyor butun bebeklerin huzurlu ve bol uykusu olur inşallah

Amin canım benimkide uyumuştu ama öksürük tuttu uyandı çok uykusu var öksürük rahat vermiyor butun bebeklerin huzurlu ve bol uykusu olur inşallah
Hala öksürüyor mu.canim bende bu saat oldu uyumadim tam uyudum uykudan uyandırdı öksürüp duruyo.odanin kapısını açtım belki soğuk iyi gelir diye :KK43:(

Hala öksürüyor mu.canim bende bu saat oldu uyumadim tam uyudum uykudan uyandırdı öksürüp duruyo.odanin kapısını açtım belki soğuk iyi gelir diye :KK43:(
Günaydın kızlar, günaydın uzeciğim evet gun içerisinde pek öksürük yoktu gece tuttu, öksürük tutunca sende buzlugun kapağını aç ordan nefes alsın biraz iyi geliyor Dr öyle yap demişti senin kuzunada geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bir iyileşseler

X