- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
Ayy benimde üstelik 5 tane tutku bisküvi yedim gözüm halleyyy dekızlar 1 ssat önce ymk yedim şuan canm tatlı istiyor ya ama yemiycem canımın sesini duymamazlıktan geliyorum nefsimle mücadele ediyorum
bir de ben sürekli su içeyim die cam şişem var bitane yaklaşık 1,5 litre onu dolduyorum sabah yatana kadar 2 şişe bitirmeye çalışıyorum yoksa canım istemiyor gözümn önünde durunca içtikçe içesim geliyor aklınızda bulunsun
Ayy benimde üstelik 5 tane tutku bisküvi yedim gözüm halleyyy de
Haklısın canım özel gunumdeyim nereye saldırcağımı bilmiyorum vallayeme yeme yemişsin zaten yiyceğini sakın bak cıs o cıs
Haklısın canım özel gunumdeyim nereye saldırcağımı bilmiyorum valla
Söz veriyorum pazara kadar yemeyeceğim alışmışım işte hep bunlardan aldım kilo bensen de haklısın sütlü tatlı yesen olmaz mı ? bak o bimdeki profiterolü denemediysen ya da kazandibini denemelisin tatlı krizine birebir 2.yi yiyemiyosn bile kesiyo ya da siyah üzüm ye kayısı incir ne bilim
Kızlar herkese hayırlı günler bol bol eksiler bebişlerede geçmiş olsn benimkide uyumadı ikiye kafar sinir oluyor insan gecenin bir vakti kendini ordan oraya atıyor sabahta öksürmeye başladk.daha yeni bitmişti antibiotk anlamafm nasıl iyileşmedi iyileşmesi gerek amelyat olacak kuzum kolundan onüç gün yattk hastanede tam amelyat günü geldi hastalandı toparlanamadı vardır bir hikmet diyorm hep engel çıkıyor neyse kızlar ne dolmuşm yazdmdabyazdm kilomuda ataym yine aynıym çok şükürr
kızlar 1 ssat önce ymk yedim şuan canm tatlı istiyor ya ama yemiycem canımın sesini duymamazlıktan geliyorum nefsimle mücadele ediyorum
bir de ben sürekli su içeyim die cam şişem var bitane yaklaşık 1,5 litre onu dolduyorum sabah yatana kadar 2 şişe bitirmeye çalışıyorum yoksa canım istemiyor gözümn önünde durunca içtikçe içesim geliyor aklınızda bulunsun
sen de haklısın sütlü tatlı yesen olmaz mı ? bak o bimdeki profiterolü denemediysen ya da kazandibini denemelisin tatlı krizine birebir 2.yi yiyemiyosn bile kesiyo ya da siyah üzüm ye kayısı incir ne bilim
önemli değil canım ben onu bi hemşireye sorayım bu arada kan damlası kullanıyormusun? vegaferon veriyolar ya sağlık ocağından o kabızlık yapıyo die kullanmıyorum geçen gün başka bi hemşire ferro sanol die bişey önerdi ismini galiba bu kabızlık yaapmıyomuş daha sormaya fırstım olmadı .zaten birçok yeni aşı bu suriye olayındna sonra eklenmiş biliyomusun ? canım benm ya iğne değilde içindeki yakıyo yavrucuğu çok geçmiş olsun atlatır inşallah ağrıyı
ah anneler anneler değil mi büyüyünce acaba bu çektiğimiz cefaların kıymetini bilecekler mi acaba? uykusuzluk en zor şey ben de 3 te yattım kızlar yine değişti uyku düzenimiz allah başka bi sağlık sorunu vermesin ama geceleri uykusuzluğa dayanamıyorum çok agresif oluyorum
Herkese hayırlı günler :)
Bugünde oruçluyum o yüzden kahvaltı yapmadım akşamda yatmadan bi tabak bulgur pilavı ve 3 4 kaşık ıspanak yedim...ama komşuya çaya gittiğimde birazcık cekirdek ve fıstık yedim...
Ve bunlara ragmen 91.5 im bu sabah tartıldım fotosunu sonra eklerim şimdi minikle ilgilenmem lazım görüşürz :)
Ipekzeynep cim ewet aslında Dr demişti bana da büyük kızım da.bi Hayirlisi ile iyilessinler cookk uykum var gözlerim yaniyo sankiGünaydın kızlar, günaydın uzeciğim evet gun içerisinde pek öksürük yoktu gece tuttu, öksürük tutunca sende buzlugun kapağını aç ordan nefes alsın biraz iyi geliyor Dr öyle yap demişti senin kuzunada geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bir iyileşseler
Sağol canım sağlk en önemlisi tabi .inşallah sağlklı bir şekilde kurtulrz hep birlkte şu fazlalklardan ilk kilolar birazbdaha kolay gidiyo sonra birz ağırlaşyo ama gidecek inşallah hepsiçok geçimiş olsun ya dediğin gibi vardır bi hayır bunda da merak etme allahım herkes acil şifalar versin sağlık herşeyden önemli herşeyden....
bu arada ben de senn kilonda olsaydım ne vardı ? sen yine şükret senn vericek fazla kilon yok biz 90lardayız biz napalım
Çok sağol amin .doğummda brekial plaksus yaralanması oldu yani zor doğumdan el sinirleri koptu hemde kökten 3 kopuk 3 amelyat gözüküyor şu an eli tutmuyor maleseff .görürsün tabii ben 75 e çıktm hep üzüntüden sıkıntdan doğumda almafğmı emzirrken aldım tatlıya verdm kendimi inan anlamıyorsn iki iki derken 66 ya düşmştm.Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifalar versin bizde dua ederiz insaallsh.neyi var bebisin in ameliyatı ne için ?
Ahhh bu arada ben 60 lari görür müyüm ki.
Canım tebrik ederim seni koyvermemişsin kendini, kızında allahın izniyle duzelir sıkıntı yapma ne kadarlık şimdi yani kaç aylıkÇok sağol amin .doğummda brekial plaksus yaralanması oldu yani zor doğumdan el sinirleri koptu hemde kökten 3 kopuk 3 amelyat gözüküyor şu an eli tutmuyor maleseff .görürsün tabii ben 75 e çıktm hep üzüntüden sıkıntdan doğumda almafğmı emzirrken aldım tatlıya verdm kendimi inan anlamıyorsn iki iki derken 66 ya düşmştm.
Kızlar herkese hayırlı günler bol bol eksiler bebişlerede geçmiş olsn benimkide uyumadı ikiye kafar sinir oluyor insan gecenin bir vakti kendini ordan oraya atıyor sabahta öksürmeye başladk.daha yeni bitmişti antibiotk anlamafm nasıl iyileşmedi iyileşmesi gerek amelyat olacak kuzum kolundan onüç gün yattk hastanede tam amelyat günü geldi hastalandı toparlanamadı vardır bir hikmet diyorm hep engel çıkıyor neyse kızlar ne dolmuşm yazdmdabyazdm kilomuda ataym yine aynıym çok şükürr
kızlar 1 ssat önce ymk yedim şuan canm tatlı istiyor ya ama yemiycem canımın sesini duymamazlıktan geliyorum nefsimle mücadele ediyorum
Uhibbuke cim gidecek inşallah yavaş yavaş çok yememissin bence oruç tutacağı zaman haslanmis yumurta ye cnm coj yok tutuuo