yolun başındayim önce 25 kilo...

kızlar 1 ssat önce ymk yedim şuan canm tatlı istiyor ya ama yemiycem canımın sesini duymamazlıktan geliyorum nefsimle mücadele ediyorum:KK11: :KK12::KK47:
bir de ben sürekli su içeyim die cam şişem var bitane yaklaşık 1,5 litre onu dolduyorum sabah yatana kadar 2 şişe bitirmeye çalışıyorum yoksa canım istemiyor gözümn önünde durunca içtikçe içesim geliyor aklınızda bulunsun
Ayy benimde üstelik 5 tane tutku bisküvi yedim gözüm halleyyy de:KK70::KK70::KK70:

kızlar eve almayın aburcubur çocukların bile yemesi zararlı hep katkı maddesi var onlarda ben de çok alıyodum o orda durdukça bana batıyodu sanki onun fazlalığı Hoppa eve almayınca canım da istemiyor canm istese bile markete gidemiyorum dolayısı ile yemiyorum :KK66: haaa ayda bir hakkım var benm o zamn yerim işte o da sütlü çikolatalı tatlı :KK23:

Haklısın canım özel gunumdeyim nereye saldırcağımı bilmiyorum valla

sen de haklısın sütlü tatlı yesen olmaz mı ? bak o bimdeki profiterolü denemediysen ya da kazandibini denemelisin tatlı krizine birebir 2.yi yiyemiyosn bile kesiyo ya da siyah üzüm ye kayısı incir ne bilim

sen de haklısın sütlü tatlı yesen olmaz mı ? bak o bimdeki profiterolü denemediysen ya da kazandibini denemelisin tatlı krizine birebir 2.yi yiyemiyosn bile kesiyo ya da siyah üzüm ye kayısı incir ne bilim
Söz veriyorum pazara kadar yemeyeceğim alışmışım işte hep bunlardan aldım kilo ben

tamm bak ben de yemedim inan su içiyorum aklıma geldikçe bide hoşaf yaptım ondan içerim yine tekrarlarsa :KK72:

Kizlar gelemedim bugün kız uyuyunca carsiya indim yürüyüş olsun dedim sonra bi daha da uyumadi omuzlarm sirtim ağrıyor dahada evde bi dünya is var.
Bugün daha dikkat liyim ama akşam çok fazla ekmek yemeden yemek yedim az kaçırdım galiba çünkü kendimi tok hissediyorum yoksa aç olmam lazim :KK70:

Kızlar herkese hayırlı günler bol bol eksiler bebişlerede geçmiş olsn benimkide uyumadı ikiye kafar sinir oluyor insan gecenin bir vakti kendini ordan oraya atıyor sabahta öksürmeye başladk.daha yeni bitmişti antibiotk anlamafm nasıl iyileşmedi iyileşmesi gerek amelyat olacak kuzum kolundan onüç gün yattk hastanede tam amelyat günü geldi hastalandı toparlanamadı vardır bir hikmet diyorm hep engel çıkıyor neyse kızlar ne dolmuşm yazdmdabyazdm kilomuda ataym yine aynıym çok şükürr

Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifalar versin bizde dua ederiz insaallsh.neyi var bebisin in ameliyatı ne için ?

Ahhh bu arada ben 60 lari görür müyüm ki.

kızlar 1 ssat önce ymk yedim şuan canm tatlı istiyor ya ama yemiycem canımın sesini duymamazlıktan geliyorum nefsimle mücadele ediyorum:KK11: :KK12::KK47:
bir de ben sürekli su içeyim die cam şişem var bitane yaklaşık 1,5 litre onu dolduyorum sabah yatana kadar 2 şişe bitirmeye çalışıyorum yoksa canım istemiyor gözümn önünde durunca içtikçe içesim geliyor aklınızda bulunsun

Bu hafta hepimizin canı tatlı istiyo bende istiyorum cokk.askinda evdeki dediğin gibi tüm tatlilar çöpe gitmeli yoksa insanın Kanına giriyo:))

Canım tatlı krizine incir cok iyi geliyo hem süt arttırıyor .

önemli değil canım ben onu bi hemşireye sorayım bu arada kan damlası kullanıyormusun? vegaferon veriyolar ya sağlık ocağından o kabızlık yapıyo die kullanmıyorum geçen gün başka bi hemşire ferro sanol die bişey önerdi ismini galiba bu kabızlık yaapmıyomuş daha sormaya fırstım olmadı .zaten birçok yeni aşı bu suriye olayındna sonra eklenmiş biliyomusun ? canım benm ya iğne değilde içindeki yakıyo yavrucuğu çok geçmiş olsun atlatır inşallah ağrıyı :KK43:

Mesevocum bilmiyordum kabızlık yaptığını ya ferro saol kullanıyorum bide inat ağzını açmıyor manasına koyuyorum ondan mi ji bugun okadar coj zorlandiki ksn trr icinde kaldi yavrum.bizim d işi çıkmadi dün eşim bi vitamin aldı içinde d Vit c vitamin i varmış ilk defa başladım.

ah anneler anneler değil mi büyüyünce acaba bu çektiğimiz cefaların kıymetini bilecekler mi acaba? uykusuzluk en zor şey ben de 3 te yattım kızlar yine değişti uyku düzenimiz allah başka bi sağlık sorunu vermesin ama geceleri uykusuzluğa dayanamıyorum çok agresif oluyorum :KK43:

Ayyy ewt ta bende hiç gayretli degilim uyumadim mi olmayacak sanki kızıyorum kendime ama işte ALLAH başka dert vermesin yinede.sabsh kaçta kalkıyor ufaklık:))

Herkese hayırlı günler :)
Bugünde oruçluyum o yüzden kahvaltı yapmadım akşamda yatmadan bi tabak bulgur pilavı ve 3 4 kaşık ıspanak yedim...ama komşuya çaya gittiğimde birazcık cekirdek ve fıstık yedim...

Ve bunlara ragmen 91.5 im bu sabah tartıldım fotosunu sonra eklerim şimdi minikle ilgilenmem lazım görüşürz :)

Uhibbuke cim gidecek inşallah yavaş yavaş çok yememissin bence oruç tutacağı zaman haslanmis yumurta ye cnm coj yok tutuuo

Günaydın kızlar, günaydın uzeciğim evet gun içerisinde pek öksürük yoktu gece tuttu, öksürük tutunca sende buzlugun kapağını aç ordan nefes alsın biraz iyi geliyor Dr öyle yap demişti senin kuzunada geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bir iyileşseler
Ipekzeynep cim ewet aslında Dr demişti bana da büyük kızım da.bi Hayirlisi ile iyilessinler cookk uykum var gözlerim yaniyo sanki

iIpek

çok geçimiş olsun ya dediğin gibi vardır bi hayır bunda da merak etme allahım herkes acil şifalar versin sağlık herşeyden önemli herşeyden....Hoppa

bu arada ben de senn kilonda olsaydım ne vardı ? sen yine şükret senn vericek fazla kilon yok biz 90lardayız biz napalım :KK43:o_O:KK1:
Sağol canım sağlk en önemlisi tabi .inşallah sağlklı bir şekilde kurtulrz hep birlkte şu fazlalklardan ilk kilolar birazbdaha kolay gidiyo sonra birz ağırlaşyo ama gidecek inşallah hepsi:KK28:

Canım çok geçmiş olsun RABBİM şifalar versin bizde dua ederiz insaallsh.neyi var bebisin in ameliyatı ne için ?

Ahhh bu arada ben 60 lari görür müyüm ki.
Çok sağol amin .doğummda brekial plaksus yaralanması oldu yani zor doğumdan el sinirleri koptu hemde kökten 3 kopuk 3 amelyat gözüküyor şu an eli tutmuyor maleseff .görürsün tabii ben 75 e çıktm hep üzüntüden sıkıntdan doğumda almafğmı emzirrken aldım tatlıya verdm kendimi inan anlamıyorsn iki iki derken 66 ya düşmştm.

Çok sağol amin .doğummda brekial plaksus yaralanması oldu yani zor doğumdan el sinirleri koptu hemde kökten 3 kopuk 3 amelyat gözüküyor şu an eli tutmuyor maleseff .görürsün tabii ben 75 e çıktm hep üzüntüden sıkıntdan doğumda almafğmı emzirrken aldım tatlıya verdm kendimi inan anlamıyorsn iki iki derken 66 ya düşmştm.
Canım tebrik ederim seni koyvermemişsin kendini, kızında allahın izniyle duzelir sıkıntı yapma ne kadarlık şimdi yani kaç aylık

Kızlar herkese hayırlı günler bol bol eksiler bebişlerede geçmiş olsn benimkide uyumadı ikiye kafar sinir oluyor insan gecenin bir vakti kendini ordan oraya atıyor sabahta öksürmeye başladk.daha yeni bitmişti antibiotk anlamafm nasıl iyileşmedi iyileşmesi gerek amelyat olacak kuzum kolundan onüç gün yattk hastanede tam amelyat günü geldi hastalandı toparlanamadı vardır bir hikmet diyorm hep engel çıkıyor neyse kızlar ne dolmuşm yazdmdabyazdm kilomuda ataym yine aynıym çok şükürr

Allah şifa versin dediğin gibi herşeyde bi hayır vardır....

bende su şişesi ile geziyodum evde ama yarım litrelik benim :)

Uhibbuke cim gidecek inşallah yavaş yavaş çok yememissin bence oruç tutacağı zaman haslanmis yumurta ye cnm coj yok tutuuo

yumurta mideme dokunur gibi geliyo zaten sarısını sevmiyorum sadece beyazıda tok tutar mı ki :)

herkesin minigi hasta galiba Allah şifa versin hepsine...bebek hasta oldu mu tüm huzur gidiyor insanda :KK43: inşaAllah cabucak atlatırlar ya...

Bana gelince günlerim dolu dolu ama boş geçiyo nasıl oluyo anlamıyorum yapmam gereken hiçbişeyi tamamlayamadan ama hiç oturmadan akşam oluyo :KK43: kendime bi düzen program yapmalıyım zaten plan yapıp uydum mu hem içimde rahat ediyo...

akşam yemeginde çorba ve patatesli tavuk yedim yanında salata ile...
yarında niyetlenmeyi düşünüyorum gece bişey yermiyim yoksa bu yemekle oruç mu tutarım bilmem...

X