yolun başındayim önce 25 kilo...

Kızlar tatlı olarak bişey yemeyin arkası geliyor kendimden biliyorum ama ayda bir kere canımız ne istiyorsa yiyelim ama kilo verebilirsek tabi :KK48:

Ahh bir kesebilsrmsanırm alışkanlk oldu bir de değil günde kaç çiko.yiyorum:KK43:
Yani okadar canm istiyorki oğluma birkaçtane browni al son kez yiyim diyorm .oda anne sonra ağlıyosun ama diyor şöyle bir iki gn dikkat etsem alışıcam biliyorm

Canım bir iyi bir kötü hiç belli olmuyor sabaha kadar uyumadı, öksürük felaket tutuyor, burnu için sprey iyi geldi öksürük için bildiğiniz bişey varmı benim küçüğüm daha 5 bucuk aylık
artik bi iyi bi kotu dedigine gore duzelme var cok sukur canim dr ne dedi oksuruk icin ben bal limon biliyirun o da verilmez simdi baska ne onerilir bilmem ki ?

Yani okadar canm istiyorki oğluma birkaçtane browni al son kez yiyim diyorm .oda anne sonra ağlıyosun ama diyor şöyle bir iki gn dikkat etsem alışıcam biliyorm
canim benim emin ol burdaki heekezin cani tatli istiyor mesela benim su anda butun bi marketin cikolatasini yerim ama tutmaya calisiyorum kendimi :)

Ay canım bende 90 kiloyum bende başladım diyete hamile kalmak istiyorum dolayısıyla vermem gerek kilom olduğu için bebeğim olmuyo :cry:
canim benim az onceki mesajimdan dolayi kusuruma bakma mesajini goremedim :KK43: allahim en yakin zamanda hayirli bi evlat nasip eder insallah sana .. bu arada sakin bu kiloyla hamile kalma en fazla 70 kiloya in bence cunku dogumdan snr vermk daha zor. biz kati diyet yapmiyoruz sedece cis yemiyoruz biraz hareket ediyorz hepsi bu :)

Kizlar kizin okulundan yerli mali için bişey istemişler poofff kek yapcam şimdi

canim benim az onceki mesajimdan dolayi kusuruma bakma mesajini goremedim :KK43: allahim en yakin zamanda hayirli bi evlat nasip eder insallah sana .. bu arada sakin bu kiloyla hamile kalma en fazla 70 kiloya in bence cunku dogumdan snr vermk daha zor. biz kati diyet yapmiyoruz sedece cis yemiyoruz biraz hareket ediyorz hepsi bu :)
Amin insallah canım aynen öyle ama 70 en kötüsü tabiki

kizlar napiuosunuz nasilsiniz? bebisi uyutuyorm ben

Ipek zeynep cim hala geçmedi mi çok mu oksuruyo benim ki de başladı oksurmeye ne yapcaz bilmiyorum Dr un yolu görünüyo sanki yine

Bu arada tebrik ederim iyi Vermişsin kilo daha da verirsin insallah tmm pazar yazıcam ne kadar olduğumu vaktim var gibi olsada yok aslında kpss ye hazırlanıyorum o yüzden sürekli oturur durumdayım evde o yüzden kilo aldı başını gitti bide kilom var diye bebeğim de olmuyo bu arada seninkini Allah bagislasin bana da veriri Rabbin inşallah

Amin canım insaallah RABBİM saglikli hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hepimizin zayiflamak icon kendimize sebepleri var tabi öncelik sağlık.ama senin bi isteğin daha var insallah ALLAHIM nasip eder.

Kizlar uyudu nuz sanırım
ALLAH rahatlik versin herkese:))

Amin canım insaallah RABBİM saglikli hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hepimizin zayiflamak icon kendimize sebepleri var tabi öncelik sağlık.ama senin bi isteğin daha var insallah ALLAHIM nasip eder.
Inşallah canım çok sağ ol

X