- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin papatyagzl umarm hep beraber motive olup kurtlurz fazlalklardanBisikleti kullandıktan sonra tartı da yarım kilo gitmiş görünüyo tam bilmiyom kaç kalori
Ahh bir kesebilsrmsanırm alışkanlk oldu bir de değil günde kaç çiko.yiyorumKızlar tatlı olarak bişey yemeyin arkası geliyor kendimden biliyorum ama ayda bir kere canımız ne istiyorsa yiyelim ama kilo verebilirsek tabi
Yani okadar canm istiyorki oğluma birkaçtane browni al son kez yiyim diyorm .oda anne sonra ağlıyosun ama diyor şöyle bir iki gn dikkat etsem alışıcam biliyormAhh bir kesebilsrmsanırm alışkanlk oldu bir de değil günde kaç çiko.yiyorum
artik bi iyi bi kotu dedigine gore duzelme var cok sukur canim dr ne dedi oksuruk icin ben bal limon biliyirun o da verilmez simdi baska ne onerilir bilmem ki ?Canım bir iyi bir kötü hiç belli olmuyor sabaha kadar uyumadı, öksürük felaket tutuyor, burnu için sprey iyi geldi öksürük için bildiğiniz bişey varmı benim küçüğüm daha 5 bucuk aylık
canim benim emin ol burdaki heekezin cani tatli istiyor mesela benim su anda butun bi marketin cikolatasini yerim ama tutmaya calisiyorum kendimi :)Yani okadar canm istiyorki oğluma birkaçtane browni al son kez yiyim diyorm .oda anne sonra ağlıyosun ama diyor şöyle bir iki gn dikkat etsem alışıcam biliyorm
Hosbuldum canım inşallah sabırla kurtulucazHoşgeldin papatyagzl umarm hep beraber motive olup kurtlurz fazlalklardan
canim benim az onceki mesajimdan dolayi kusuruma bakma mesajini goremedim allahim en yakin zamanda hayirli bi evlat nasip eder insallah sana .. bu arada sakin bu kiloyla hamile kalma en fazla 70 kiloya in bence cunku dogumdan snr vermk daha zor. biz kati diyet yapmiyoruz sedece cis yemiyoruz biraz hareket ediyorz hepsi bu :)Ay canım bende 90 kiloyum bende başladım diyete hamile kalmak istiyorum dolayısıyla vermem gerek kilom olduğu için bebeğim olmuyo
Canım bende öyleydim inan hiç arkası gelmiyordu hep bu son diyordum ama hiç son olmadı durum malumAhh bir kesebilsrmsanırm alışkanlk oldu bir de değil günde kaç çiko.yiyorum
ya kizlar kek browni ciko anmayin sunlarin ismini nolur cekmeyenin canini cektiriyosunuz heKizlar kizin okulundan yerli mali için bişey istemişler poofff kek yapcam şimdi
Amin insallah canım aynen öyle ama 70 en kötüsü tabikicanim benim az onceki mesajimdan dolayi kusuruma bakma mesajini goremedim allahim en yakin zamanda hayirli bi evlat nasip eder insallah sana .. bu arada sakin bu kiloyla hamile kalma en fazla 70 kiloya in bence cunku dogumdan snr vermk daha zor. biz kati diyet yapmiyoruz sedece cis yemiyoruz biraz hareket ediyorz hepsi bu :)
kizlar napiuosunuz nasilsiniz? bebisi uyutuyorm ben
Bu arada tebrik ederim iyi Vermişsin kilo daha da verirsin insallah tmm pazar yazıcam ne kadar olduğumu vaktim var gibi olsada yok aslında kpss ye hazırlanıyorum o yüzden sürekli oturur durumdayım evde o yüzden kilo aldı başını gitti bide kilom var diye bebeğim de olmuyo bu arada seninkini Allah bagislasin bana da veriri Rabbin inşallah
yok ya ne uyuması çıldırıcam ben de çok yorgunum çok...Kizlar uyudu nuz sanırım
ALLAH rahatlik versin herkese:))
Inşallah canım çok sağ olAmin canım insaallah RABBİM saglikli hayırlı evlatlar versin inşallah.
Hepimizin zayiflamak icon kendimize sebepleri var tabi öncelik sağlık.ama senin bi isteğin daha var insallah ALLAHIM nasip eder.