yolun başındayim önce 25 kilo...

ben 2yildir spor ve diyet yapiyorum canim .ama diyetimin 16.ayinda 30kgmu verdim geriye 4kg kaldi onu veremiyorum :) 103kgyla diyete basladim 73kgya indim ama bayramda 4kg almisim 77yim :) su an onu vermeye calisiyorum.az yedim yesil cay ictim ve hergun yurudum tempolu
30 kilonun yanında 4 kilocugun lafı olmaz bence:KK9:

Teşekkürler Beliz33 ben süt artırdığını bilmiyordum iyi oldu bir kere denemistim sadece hergün uygularim insaallah
Emziren anneler tarçınlı süt içebilir. Bu sayede hem kilo vermesi kolaylaşır hem de sütü çoğalır.
Günde toplam 1 çay kaşığı toz tarçın kullanmalısınız, daha fazlası yan etkiye sebep olabilir.
Süt, tam yağlı veya yarım yağlı olabilir; fark etmez. Hangisini seviyorsanız, onu içebilirsiniz.
Süt, sıcak ya da soğuk ya da ılık olabilir; fark etmez. Nasıl içmeyi seviyorsanız, öyle içebilirsiniz. Yazan bu canım bende hemen kardeşime attım bilgiyi okuduğumda

Emziren anneler tarçınlı süt içebilir. Bu sayede hem kilo vermesi kolaylaşır hem de sütü çoğalır.
Günde toplam 1 çay kaşığı toz tarçın kullanmalısınız, daha fazlası yan etkiye sebep olabilir.
Süt, tam yağlı veya yarım yağlı olabilir; fark etmez. Hangisini seviyorsanız, onu içebilirsiniz.
Süt, sıcak ya da soğuk ya da ılık olabilir; fark etmez. Nasıl içmeyi seviyorsanız, öyle içebilirsiniz. Yazan bu canım bende hemen kardeşime attım bilgiyi okuduğumda
Tüm emziren anneler görür inşaallah. Çok sağolasın.. bugünden itibaren başlayacağım hemen

uzecim nasılsın? nasıl gidiyor sıkıntı var mı? beni sorarsan iyi gidiyo Allaha şükür. cumaları tartılıcaktık ta ben yine paylaşmak istiyorum bu işe karar vermeden önce sabahları aç karnına 90,5 -91 falandım. 2 gün önce tartıldım 89,5 bu sabah tartıldım 89,1 allahım nolur hergün böyle eksile eksile gitsin? Acaba ben de bigün tartıda 59 u görür müyüm?

uzecim nasılsın? nasıl gidiyor sıkıntı var mı? beni sorarsan iyi gidiyo Allaha şükür. cumaları tartılıcaktık ta ben yine paylaşmak istiyorum bu işe karar vermeden önce sabahları aç karnına 90,5 -91 falandım. 2 gün önce tartıldım 89,5 bu sabah tartıldım 89,1 allahım nolur hergün böyle eksile eksile gitsin? Acaba ben de bigün tartıda 59 u görür müyüm?
azmedersen olayi kafada bitirirsen gercekten yemezsen gorursun neden gormeyesin ki

Kızlar çok buyuk bir karnım var hamile gibiyim mekik çekmekten başka yol var mı

Çok sukur mesevocum iyiyim çok güzel gidiyo ALLAH A Şükur. Sonunda pil buldum. Yarın sabah tartılacagim ama cuma da tartilacagim :KK49: başlamak bitirmenin yarısidir inşaallah.bitirdihimiz sa
Mesevocum geldim şimdi tarçınlı sütü mu ictim cook sukur çok yorulmuşum şimdi oturdum.sporu mu da yaptım cook sukur iyi gidiyo pil buldum sonunda.☺ çok güzel doğru yolda gidiyosun demek sevindim canım bak günler geçiyo alıştım bende:nazar:

Ya bugün çok iyiydim ama şu saatlerde içim çok ezildi süt de içtim ama kesmiyo :KK43:

Ya bugün çok iyiydim ama şu saatlerde içim çok ezildi süt de içtim ama kesmiyo :KK43:
meyve ye biraz bastırır yada su için ..bana nescafe açlık hissi verdirir akşamları içmem pek tüketmiyorum zaten bi ara bağımlısıydım 1 kavanozu 2 günde bitiriyordum o zamanlar çok kilo almıştım sonra bıraktım 65-70 kg ya kadar çıkmıştım şimdi 49 kg yum 50-51 en fazla üzerine çıkamıyorum.Bir sabah kahvaltım bide akşam yemeğim var. Ailedekiler bile bazen az yiyorum diye kuş mideli diyor :KK43:

Son düzenleme:
suan iyi oldum onerilerin icin tesekkur ederim ya benim kiz geceleri gec yatiyo acikiyorum dogal olarak emzirdigim icin acikmamda onun etkisi buyuk erken yatsam erken kalkicam problem olmayacak sabah erken kahvalti yapamiyorum kendime gelemedigim icin saat 7-8 gibi bi bardak sutle 2 yumurta yiyorum iyi oluyo 10-11 gibi bi daha kahvalti ama az yani yoksa cok acikirim o saate hem metabolizmam erken calismis oluyor.su gecelerde bi uzamasa:KK43:

suan iyi oldum onerilerin icin tesekkur ederim ya benim kiz geceleri gec yatiyo acikiyorum dogal olarak emzirdigim icin acikmamda onun etkisi buyuk erken yatsam erken kalkicam problem olmayacak sabah erken kahvalti yapamiyorum kendime gelemedigim icin saat 7-8 gibi bi bardak sutle 2 yumurta yiyorum iyi oluyo 10-11 gibi bi daha kahvalti ama az yani yoksa cok acikirim o saate hem metabolizmam erken calismis oluyor.su gecelerde bi uzamasa:KK43:
Mesevocum bak ben her gece yoğurt yiyorum içi e biraz pul biber biraz nane koyuyorum tok tutuyor beni içi e hiç birşey eklemesende olur bir dene istersen canım

tamam denerim onu da insallah...sagolasin

Gece 2,5 -3 'te yatıyordu öğlen 11-12 gibi uyanıyodu.Öğlenleri zırt pırt istediği zaman yatıp 10-15 dk kuş gibi hatta akşamları da öyle uyuyordu. Ama artık bir düzene otutturmaya çalışıyorum.Çocukların eğitiminde programını izlediğim bir pedagogun kitabını alarak işe başladım. Şimdileri 23-30 - 00,30 gibi yatırmaya çalışıyorum sabah 9-10 gibi kaldırıp gündüz çok uyutmuyorum.(Bazen eski alışkanlığını devam ettirmeye çalışıyor gece geç yatma konusunda ama ben en azından uyku saatinin geldiğini anlaması için odasına götürüp gece lambasını açıyorum pijamasını giydiriyorum.Yatırmadan önce 1 çay bardağı kadar yoğurt ,çorba,yada bisküvi ne varsa ondan yediriyorum ki karnı acıkıp zırt pırt uyanmasın diye sonra hafif bir ninni açıyorum biraz masal okuyorum , kendi halince oyalanıyor uykusu gelince hemen maya gibi tutuyor)En fazla 2 kere gündüz akşam da en son 6-7 gibi yatırıyorum.Toplam uyuduğu saat 2,5 -3 saat.(Uyku saatleri arası bu aylara göre 2,5 3 saat olmalıymış.Yani sabah 9 da kalktıysa öğlen uykusuna 11,5 - 12 gibi yatmalıymış.) Çok uyursa bunda yine gece saat 2-3 e sallanıyor.Zaten eskiden de gündüz çok uyumazdı 10-15 dk uyurdu artık 30-45 dk bazen 1 saat yattığı oluyor.Bu saati daha da erkene çekmeye gece 21:00 -22:00 yatırmaya çalışıcam ama adım adım birden olmuyor çünkü. Kızımıza oda hazırlamıştık bugüne kadar orda yatırmadım.Hata etmişim şimdi odasında yatıyor 10 gün oldu nerdeyse alıştıralı emzirip yatırıyorum.Ne de olsa ilk ilklerin günahı olmaz değil mi:) Benim ki böyle ya seninkinin ?

Öncelikle herkese merhaba :)
Başlıgı görünce ben gibi büyük hedefi olan biri dikkatimi çekti ve topigi baştan sona okudum bi baktım ki sadece hedefimi degil neredeyse şuan ki durumumuzda aynı :)
Benimde 6 aylık bi kızım var ve kg sizin ki ile aynı sayılır (kabullenemiyorum hala bu rakamları :KK43: )

pazartesi günü 5 günde 5 kg diyetine başladım ama emzirdigim için birebir yapamadım hatta dün komşunun ısrarını kıramayıp yedigim 2 pogacadan sonra cumayı beklemeden bu sabah tartılım duruma bakim dedim ama 3.3 kg vermişim yani kalan iki günü de tamamlayıp haftaya normal diyet şekline dönerim sanırım :)

Ve sabah sabah giden kg ları görerek güne başlamak beni bayaga keyifli yaptı benim ilk 22 inşaAllah olur diye ümit ediyorum...
herkese bol eksili günler dilerim :)

aramiza hosgeldin uhibbuke sana da basarilar ben buraya uye olunca yediklerime daha dikkat eder oldum yalniz olmadigimi bildigim icin ben 4-5 gundur dikkat ediyorum bugun saglik ocagina gittim hemsire bana sen zayiflamis gibisin dedi hatta onla daha once paylasmistik bu kilo sorununu bi mutlu oldum oyle diyince :) arkadaslar bu arada ben bu dikkat etme olayina diyet demiyorum bakin cunku diyet yapmiyorum hastaneye gidip insulin ,insulin direnci,homa indeksi,tiroit vb... gibi birsuru test yaptirdim acaba bu kilo veremememde bunlarin etkisi var mi die doktoroda soyledim bu testi nicin istedigimi sonuc cikinca hormondur sekerdir insulin direnci gibi bir sorunum olmadigi tamamen bogazimi tutamadigim icin kilo veremedigimi anladim cunku asiri yemek yemiyordum ama yemeklerden sonra canim cok tatli cekiyodu abur cubur anlarsiniz ya onun icin yaptirdim bu testi.o yuzden suan dikkat ediyorum .uhibbuke bence sen de sok diyetler yapma cunku emziriyosun sen bilirsin yine de...

X