yolun başındayim önce 25 kilo...

Mesevocum bende bugün regl olmuşum tartiya yansır mi bilmiyorum karnım kocaman.
Bnm bi arkadaşım var oda 8 aylık hemen hemen daha regl olmamış gecenlerde konuştuk hatta bende öyle bi durum olmadı hiç ama olabiliyormus böyle durumları daha önce duymuştum belki şişkinlik yapıyordur değil mi varmi cnm sende şişkinlik

dizim bi nebze de olsun iyi sayılır. bebiş de iyi çok şükür.he ya bende bi değişme yok bugün tartıldım aynıyım bzi napcaz böyle ya :KK43: dizimden kalınca soğudum herşeyden :KK43: vazgeçer gibi oldum ama vazgeçmiycem !!

Iyi çok sukur canım aman iyi olsunlar tek.
Soğuma canım an meselesi bu kiloları almak bende aldım sanırım bu hafta bir kere spor yapmadım bide kaçırdım sanırım. Hatta eşim üzme kendini demeye başladı ama birakirsam bi daha toparlayamam böyle motive olamam gibi geliyor

Neclacim kusura bakma ancak yazabidim 95 le başladım 13 kasımda. 27 kasımda 90.700 oldum sanırım ama bu hafta kilo almış olabilirim:)))

Mesevocum bende bugün regl olmuşum tartiya yansır mi bilmiyorum karnım kocaman.
Bnm bi arkadaşım var oda 8 aylık hemen hemen daha regl olmamış gecenlerde konuştuk hatta bende öyle bi durum olmadı hiç ama olabiliyormus böyle durumları daha önce duymuştum belki şişkinlik yapıyordur değil mi varmi cnm sende şişkinlik
olmaz mı hiç o onun yüznden bile veremiyo olabilirim gerçi vermiyorum da almıyorum da:)

Iyi çok sukur canım aman iyi olsunlar tek.
Soğuma canım an meselesi bu kiloları almak bende aldım sanırım bu hafta bir kere spor yapmadım bide kaçırdım sanırım. Hatta eşim üzme kendini demeye başladı ama birakirsam bi daha toparlayamam böyle motive olamam gibi geliyor
yok yok bırakmayalım kaçamk olacak tabiki kaçırmamak kaydıyla buarada ben şu zayıflma yarışması varya onu merk ediyorum ama bilgm yok karışk gibi geldi başlasak mı ona ne dersin?

Neclacim kusura bakma ancak yazabidim 95 le başladım 13 kasımda. 27 kasımda 90.700 oldum sanırım ama bu hafta kilo almış olabilirim:)))
şaka maka vermişssn 5 kilo heee :)sen bence çaktırmadan bişeyler yapıyon bence :) ne yapıyon kız söyle :KK70:

yok yok bırakmayalım kaçamk olacak tabiki kaçırmamak kaydıyla buarada ben şu zayıflma yarışması varya onu merk ediyorum ama bilgm yok karışk gibi geldi başlasak mı ona ne dersin?

Ya ben ona bi bakayim dedim tam da hatırlamıyorum ama sanırım mutlaka yazmak gerekiyor ben belki tam yapamayacagim. Ama sen bu sene cnm bana da haber ver.
:))

şaka maka vermişssn 5 kilo heee :)sen bence çaktırmadan bişeyler yapıyon bence :) ne yapıyon kız söyle :KK70:

Yokk kiizsss inan bişey yapmıyorum :))):cool: hatta büyük kızım poca istedi iki tepsi yaptım bu hafta o yüzden açıcicik kacti :)(

Simdi ben normal de yarım saatte bir acıkıyorum diye hep yiyordum simdi düzen e girdi ya ona bagliyorum:))))ama 89 u görmek nasip olmadi:))

Yokk kiizsss inan bişey yapmıyorum :))):cool: hatta büyük kızım poca istedi iki tepsi yaptım bu hafta o yüzden açıcicik kacti :)(

acicik :KK70: iyimiş neyse canım ben çıkıyorum yemek vaakti bide bebiş uyandı sonra görüşürüz gir fırsat oldkça olur mu?

Simdi ben normal de yarım saatte bir acıkıyorum diye hep yiyordum simdi düzen e girdi ya ona bagliyorum:))))ama 89 u görmek nasip olmadi:))

bende tıkandım kaldım 89 da 88 i bile göremedim ya:)

Kizlar kafayı yicem daha uyumadim desem yeridir geceden beri oksuruyo kesintisiz sadece bir iki saat ara verdi yine başladık. Ne Yapılır böyle durumlarda.
Mesevocum okuyacm eskileri cnm gözümden kacmistir kusura bakma emi olur mi kafam dalgin
canım benim kızım sürekli öksürüyodu siyah tubu ustten deldım bardaga oturttum agız kısmınıkestim önceden oraya bal koydum bardaga damlıyo oturbun içinden geçip akan karısımı kızım ikş gün içti ve kesti ama balgamlı öksürüge olnaz canım kuru öksürüğe olcak

canım benim kızım sürekli öksürüyodu siyah tubu ustten deldım bardaga oturttum agız kısmınıkestim önceden oraya bal koydum bardaga damlıyo oturbun içinden geçip akan karısımı kızım ikş gün içti ve kesti ama balgamlı öksürüge olnaz canım kuru öksürüğe olcak
daha önce duydum ama uygulamdım hiç

ben kızıma hep yaparım kendimde içtim çok etkili hemen kuru öksürüğü kesiyo

ben kızıma hep yaparım kendimde içtim çok etkili hemen kuru öksürüğü kesiyo

sağolasın önerin için öksürük kesilene kadar mı içiyosun hergün taze hazırlayı sabah akşam içiyosun dimi. bak balla limon karışımı da birebir öksürük için aklında bulunsun.buarada sen nasılsın nasıl gidiyo motivasyonun nasıl?

X