- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13/11/2015 - 90,5
20/11/2015 - 89,5
27/11/2015 - 89,0
04/12/2015-89,0
malesef bu hafta veremedim arkadaşlar ,bugün doktora gittim emzirdiğin için bişey yapamam ağrı kesici iç sıcak uygula dinlen dedi
neler yaptın bakim bu hafta :) darısı bize inşallhbir haftada mı 2 kilo verdin bravo sana bizim yaptığımız gibi yazsaydın keşke
kızın nasıl oldu iyi mi90 na inemedim bi türlü
bir haftada mı 2 kilo verdin bravo sana bizim yaptığımız gibi yazsaydın keşke
Suan uyuyo canım ateşi yok ama çıkacak gibi geliyo inip çıkıp duruyo akşam a da davetliyiz napcaz bilmiyorum.(ateş ten çok korkuyorum bide mizmiz oluyokızın nasıl oldu iyi mi
kızın nasıl oldu iyi mi
dr dinlen bişey yapamam ağrı kesici içebilirsin dediPeki ne dedi Dr canım.bencede dinlen inşallah geçer cnm olsun kilo almadın ya öyle düşün yediklerine dikkat et sadece motivasyonu kaybetme :)))
canım benim ya ateş düşüücü falan kullanıyo musun ? hastalık yok değil mi?burun akıntısı öksürük ?Suan uyuyo canım ateşi yok ama çıkacak gibi geliyo inip çıkıp duruyo akşam a da davetliyiz napcaz bilmiyorum.(ateş ten çok korkuyorum bide mizmiz oluyo
benimki de iyi burnunun aktığı iyi oldu ciğerlerine inmemiş oldu hala çekiyorum direne direne çok ağlıyor boğuşuyoruz resmen .şimdi hafif bi öksürüğü var o da geçer inş.Senin bebeğin nasıl oldu cnm burnu tikaliydi ya
Evet Canım du oyle yazayımbir haftada mı 2 kilo verdin bravo sana bizim yaptığımız gibi yazsaydın keşke
başka ne yaptın spor diyet?Evet Canım du oyle yazayım
20.11.15 84
27.11.15 83,200
02.12.15 81,200
Şukurler olsun maşallah deyin kızlar boyle gitsin nolur akşam bişey yemeyin canınız cok şekerli şey isterse piko yeyin ucundan azıcık
Spor olarak hergun kesinlikle 3 mil leslie ve bazen vakit bulunca bisiklete bindim. Bol sınırsız tavuk ve salata tükettim kahveyi bir bilemedin iki bardağa duşurdum. Ve sporu sabah aç karna yaptımbaşka ne yaptın spor diyet?
çok güzel böyle devam edersen hedeflediğin kiloya düşersin darısı başımıza inşallah.Kahvaltıyı tam yaptın ekmeği kestin ara öğünleri kaçırmadın ve aç kalmadın herhalde ,sütün de azalma olmadı değil mi ? ben akşam yemeğinden sonra acıkıyorum ya onu nasıl başarıyosunuz bişey yememeyi bi de sen spor yaparken kızın duruyo mu bari ya da şöyle söyliyim seninkinin uyku düzeni nasıl ?Spor olarak hergun kesinlikle 3 mil leslie ve bazen vakit bulunca bisiklete bindim. Bol sınırsız tavuk ve salata tükettim kahveyi bir bilemedin iki bardağa duşurdum. Ve sporu sabah aç karna yaptım[/Q
benimki de iyi burnunun aktığı iyi oldu ciğerlerine inmemiş oldu hala çekiyorum direne direne çok ağlıyor boğuşuyoruz resmen .şimdi hafif bi öksürüğü var o da geçer inş.
bu arada bişey sorucam sen evde bişeyle uğraşırken senin küçük olan arkandan ağlıyor mu ya ben bunalıyorum bazen iş yaptırmıyo yemek yaptırmıyo temizlik yapmasan olmuyo o orda ağlıyo tam oyun kuruyorum kalkıyorum işime devam edim die yine ağlıyo yine ağlıyo midem ağrıyo şuan stresten resmen
Spor olarak hergun kesinlikle 3 mil leslie ve bazen vakit bulunca bisiklete bindim. Bol sınırsız tavuk ve salata tükettim kahveyi bir bilemedin iki bardağa duşurdum. Ve sporu sabah aç karna yaptım