yolun başındayim önce 25 kilo...

ipek zeynep bende birakma taraftari degilim ama en azindan agrisinin gecmesini beklemeliyim cunku bu kas agrisi degil hamlama da degil bildigin kemigim agriyor doktora gidicem herhalde

Canım almıyor itiyor zaten sutumde çok olmuyo biraz emse gelecek ama kucuk hanım tembel olacak gibi gunde dört kez ancak emiyor zorla veriyorum valla
canim acaba sutun tadimi degisti ondan mi oyle ne bilim ornek veriyi bi yerde bi bayan elma sirkesi icmis cocuk sutten kesilmis tadi degistigi icin zayiflamak icin ekstra birseyler yapiyor musun degisik bisey yiyip iciyomusun zorla dedin ya ondan aklima geldi

ne cabuk geldi tarti gunu ya almaya gelince hemen aliyoz vermeye gelince milim milim ben hersabah tartiliyom pek bi fark yok bu hafta, o kadar da dikkat ediyom ya :KK43:

Kizlar merhabalar büyük kızımı Dr a götürdük kosturmayla geçti o kadar yorgunum ki gözlerim kapanıyor:KK43:(spor yapacak dermanim yok hic

ne cabuk geldi tarti gunu ya almaya gelince hemen aliyoz vermeye gelince milim milim ben hersabah tartiliyom pek bi fark yok bu hafta, o kadar da dikkat ediyom ya :KK43:

Nasıl oldun canım iyi misin biraz daha bugun

Canım almıyor itiyor zaten sutumde çok olmuyo biraz emse gelecek ama kucuk hanım tembel olacak gibi gunde dört kez ancak emiyor zorla veriyorum valla
Hiç vazgeçme zorla emzir çünkü bi dönem oyle yapiyolar ben de bi gün kızdım emmedi yine ek gıda vermedim emzirene kadar canim.tabi ağızları ba kolayca mama gelirken cekerlermi hicc akıllı bidiklar:)))

30 kilo verirsem tam denk olacagim iste :)
Benim boyum 1.72 kilom şu anda 77 bu kiloya 4 ayda geldim ve 97 kiloydum ve son 7 kilo benim için 70 in altına inince yüzüm de çöküyor o Yüzden bu kilo benim iÇin ideal yılbaşına kadar bakalım kaç kilo vereceğim :)

Mesevocum iyi misin bugün biraz daha
uze hala ağrıyor ya ne yaptım ben bu kadar anlamadım ki :KK43: ben de çok yorgunum uyusam sabaha kadar kalkmam deliksiz uyku çekmeyi istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkmayı çok özledim :)

Benim boyum 1.72 kilom şu anda 77 bu kiloya 4 ayda geldim ve 97 kiloydum ve son 7 kilo benim için 70 in altına inince yüzüm de çöküyor o Yüzden bu kilo benim iÇin ideal yılbaşına kadar bakalım kaç kilo vereceğim :)
bebeğin var mı peki emzirirken mi verdin bu kiloyu ?

zayıflama sürecinde nasıl bir yol izledin peki nasıl başardın anlatabilir misin bize?

uze hala ağrıyor ya ne yaptım ben bu kadar anlamadım ki :KK43: ben de çok yorgunum uyusam sabaha kadar kalkmam deliksiz uyku çekmeyi istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkmayı çok özledim :)
yarın doktora gidicem canım çok yanıyor :KK43:

Kizlarrr benim küçük ateş li biraz dua edin emi inşallah yükselmesin keyfi yok sanki.zaten iki gecedir huzursuzdu.Allaha emanet olun canlarim :KK43:((

Günaydın kızlar ve çok mutluyum malum tartı gunu ve iki kilo vermistim 81,200 oldum darısı sizlere inşallah

Kizlarrr benim küçük ateş li biraz dua edin emi inşallah yükselmesin keyfi yok sanki.zaten iki gecedir huzursuzdu.Allaha emanet olun canlarim :KK43:((
canım çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur

X