Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim acaba sutun tadimi degisti ondan mi oyle ne bilim ornek veriyi bi yerde bi bayan elma sirkesi icmis cocuk sutten kesilmis tadi degistigi icin zayiflamak icin ekstra birseyler yapiyor musun degisik bisey yiyip iciyomusun zorla dedin ya ondan aklima geldiCanım almıyor itiyor zaten sutumde çok olmuyo biraz emse gelecek ama kucuk hanım tembel olacak gibi gunde dört kez ancak emiyor zorla veriyorum valla
30 kilo verirsem tam denk olacagim iste :)Boyunuz uzunsa zaten 25 kilo vermeniz yeterli olacaktır diyecektim :)
30 kilo verirsem tam denk olacagim iste :)
ne cabuk geldi tarti gunu ya almaya gelince hemen aliyoz vermeye gelince milim milim ben hersabah tartiliyom pek bi fark yok bu hafta, o kadar da dikkat ediyom ya
Nasıl oldun canım iyi misin biraz daha bugun
Hiç vazgeçme zorla emzir çünkü bi dönem oyle yapiyolar ben de bi gün kızdım emmedi yine ek gıda vermedim emzirene kadar canim.tabi ağızları ba kolayca mama gelirken cekerlermi hicc akıllı bidiklar:)))Canım almıyor itiyor zaten sutumde çok olmuyo biraz emse gelecek ama kucuk hanım tembel olacak gibi gunde dört kez ancak emiyor zorla veriyorum valla
Benim boyum 1.72 kilom şu anda 77 bu kiloya 4 ayda geldim ve 97 kiloydum ve son 7 kilo benim için 70 in altına inince yüzüm de çöküyor o Yüzden bu kilo benim iÇin ideal yılbaşına kadar bakalım kaç kilo vereceğim :)30 kilo verirsem tam denk olacagim iste :)
uze hala ağrıyor ya ne yaptım ben bu kadar anlamadım ki ben de çok yorgunum uyusam sabaha kadar kalkmam deliksiz uyku çekmeyi istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkmayı çok özledim :)Mesevocum iyi misin bugün biraz daha
bebeğin var mı peki emzirirken mi verdin bu kiloyu ?Benim boyum 1.72 kilom şu anda 77 bu kiloya 4 ayda geldim ve 97 kiloydum ve son 7 kilo benim için 70 in altına inince yüzüm de çöküyor o Yüzden bu kilo benim iÇin ideal yılbaşına kadar bakalım kaç kilo vereceğim :)
Evet kızım 9 aylık oldubebeğin var mı peki emzirirken mi verdin bu kiloyu ?
yarın doktora gidicem canım çok yanıyoruze hala ağrıyor ya ne yaptım ben bu kadar anlamadım ki ben de çok yorgunum uyusam sabaha kadar kalkmam deliksiz uyku çekmeyi istediğim zaman yatıp istediğim zaman kalkmayı çok özledim :)
Canım çok geçmiş olsunKizlarrr benim küçük ateş li biraz dua edin emi inşallah yükselmesin keyfi yok sanki.zaten iki gecedir huzursuzdu.Allaha emanet olun canlarim ((
canım çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yokturKizlarrr benim küçük ateş li biraz dua edin emi inşallah yükselmesin keyfi yok sanki.zaten iki gecedir huzursuzdu.Allaha emanet olun canlarim ((
bir haftada mı 2 kilo verdin bravo sana bizim yaptığımız gibi yazsaydın keşkeGünaydın kızlar ve çok mutluyum malum tartı gunu ve iki kilo vermistim 81,200 oldum darısı sizlere inşallah