Benimkinde öyle birşey olmadı şuan hatta yemek yemese bile olur :) arkadaşlar bu arada bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum spora hızlı bir giriş yaptığım için diz kapaklarımı incittim sanırım spor yaparken hissetmiyordum ip atlarken atladıkça atlayasım geliyordu ama bu kiloyla atlayınca dizlerime yük bindirdim sanırım günlük aktivitelerim kısıtlandı ani hareket edemiyorum oturup kalkınca ağrıyor dizlerim başka biryerimde bişey yok ama bu bile engelliyor bi müddet ip atlamıycam eşim çok kızdı neden yavaş başlamıyosun die (ipek zeynep hatırlarsan sana yavaş başlasaydın demiştim aynı hatayı ben yaptım malesef
ağrım geçince leslie sansone ın evde yürüyüş programına başlayacağım 1 ay falan onu yapacağım allah izin verirse en azından vücudumu spora yavaş yavaş alıştırmam kaslarımı hazırlamam lazım bi de güya pilatese başlıycaktım onu bu halde yapsam doktorluk olurum herhalde onu inşallah zayıflayınca sıkılaşmak için en azından kas olarak kendimi hazır hissedince yapacağım .İnsan bazen mantıklı düşünemiyor işte biran önce kilolardan kurtulmak isteyince sonuç bu işte(bi tane kadın spor yaptığı halde ebru şallının 21 gün programını uygulamaya başlayınca kas gevşetici iğne vurulmak zorunda kalmış.)Buradan spor yapacak olan arkadaşlara sesleniyorum önce vücudunuzu egzersize hazırlayın ondan sonra ağır hareketler yapın benim gibi sakatlanmayın günlük hayatınızdan geri kalmayın hele bide çocuğunuz varsa hiç