Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketYolda içinde para da olan bir cüzdan bulsanız ne yaparsınız ?
Ben buldum yürürken adamın biri yanımdan koşarak geçti tam o sırada cebindeki cüzdan pat diye ayaklarımın dibine düştü adam farketmedi bile hala koşmaya devam etti .bende cüzdanı alıp arkasından koştum ve cüzdanı teslim ettim.
bulunca düşünürüm ama içine bakar sahibini bulursam veririm bulamazsam ihtiyacı olan birine veririm herhalde galiba sanırsam ama şeytanda dürterse gerisi malum
yıllar öncesinde başıma böyle bi olay gelmişti..cüzdanda ki kimlik kartından telefonuna ulaşmıştım adamın..bi alışveriş kuponumu vardı içinde ordan mı ne bulmuştum adresi..adamcağız yazık nasıl dualar etmişti..para felan azdı ama kimlikleri çıkarmak bi sorun kızım demişti...
ben bulmuştum zaten... Gidip karakola teslim etmiştim...Orada sahibi aradılar ben çıkıp eve gitmiştim tabi yaş daha küçüktü. Şuan olsa sahibini arar teslim ederdim. Karakolda belkide polisler ceplerine attılar
eğer isim,kart,nufus kağıdı varsa hemen sahibini bulur teslim ederdim ama eğer hiç bişey yoksaa alırdım valla ben almasam başkası alacak yoldan bari ben aliyim dimi:jeyyar::roflol: