Anket Yolda içinde para da olan bir cüzdan bulsanız ne yaparsınız ?

Yolda içinde para da olan bir cüzdan bulsanız ne yaparsınız

• Cüzdanı alır içindeki herşeyi kendi amaçlarım için kullanırdım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    82
Ben buldum yürürken adamın biri yanımdan koşarak geçti tam o sırada cebindeki cüzdan pat diye ayaklarımın dibine düştü adam farketmedi bile hala koşmaya devam etti .bende cüzdanı alıp arkasından koştum ve cüzdanı teslim ettim.

Bulduğum cüzdanın içinde adres varsa sahibine ulaştırırım,yoksa karakola teslim ederim:kahve:

İçindekilere dokunmayarak karakola teslim ederdim belki sahibi o civarda düşürdüğünü hatırlayıp karakola başvurabilir:1rolleyes:

bulunca düşünürüm ama içine bakar sahibini bulursam veririm bulamazsam ihtiyacı olan birine veririm herhalde galiba sanırsam ama şeytanda dürterse gerisi malum

yıllar öncesinde başıma böyle bi olay gelmişti..cüzdanda ki kimlik kartından telefonuna ulaşmıştım adamın..bi alışveriş kuponumu vardı içinde ordan mı ne bulmuştum adresi..adamcağız yazık nasıl dualar etmişti..para felan azdı ama kimlikleri çıkarmak bi sorun kızım demişti...

ben bulmuştum zaten... Gidip karakola teslim etmiştim...Orada sahibi aradılar ben çıkıp eve gitmiştim tabi yaş daha küçüktü. Şuan olsa sahibini arar teslim ederdim. Karakolda belkide polisler ceplerine attılar

eğer isim,kart,nufus kağıdı varsa hemen sahibini bulur teslim ederdim ama eğer hiç bişey yoksaa alırdım valla ben almasam başkası alacak yoldan bari ben aliyim dimi:jeyyar::roflol:

ben polise falan vermem gider kendim bulur teslim ederim sahibine

ki zaten öylede yaptım,iyikide yapmışım yazık öğrencilermiş paraya ihtiyaçları var

Back