Benimde yaşım 28 2,5 yıldır evliyiz bazı maadi sorunlar yaşadık bunları aştık ben iş yönünden kısmetsizim denedim çoğu kez olmadı istediğim gibi.Evliliğin oturması maddi sorunların geçmesini beklemek iş için beklemek istemiştim bende ama eşim çok çocuk istiyordu ben korkuyordum sürekli olmayacak şeyleri sıralıyordum.Herkes aynı olamaz tabiki ama bende yaşım çok geçmeden ayrıca anlayışlı bir eşim mutlu bir evliliğimiz var tam tamam deneyelim artık dedim iş buldum gene erteledim ama süpriz oldu hamile kalınca işten çıktım.
Şunu söylemeliyim çok anneci bir yapıdayım çocukları çok seviyorum ve çok sabırlıyım onlara karşı zaten mutlaka bir gün olsun istiyordum.maddi olarakta çok bir sıkıntımız kalmadı bebeğe bakabiliriz dediğim zaman buna tamam dedim çok geç olmasını istemiyordum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Şuan 4 aylık hamileyim bambaşka bir duygu ben pişman olmadım sadece fikir verebilirim yardımcı oldumu bilmiyorum ama bence biraz baskıyı azaltmaya çalışıp olumlu tarafından düşünmeye çalışın.Eşinizle mutlaka konuşun bende iğneleri tehlikeli diye biliyorum gizli bir şey yapmayın bence.Sağlığınızı da tehlikeye atmayın