Merhaba, lütfen linçlemeden yardımcı olur musunuz? Daha önce konu açmıştım hatırlayan vardır belki, eşimin çok çocuk istediğini ama benim hiç hazır hissetmemem üzerine. Öncelikle şunu söyleyeyim, eşim beni evet zorluyor, ısrar ediyor ama bu elbette boğazıma yapışarak vs değil. Tatlı dille beni ikna etmeye çalışıyor, ben istemiyorum dedikçe duygusal olarak çok manipüle etmeye çalışıyor. Ben kesinlikle hazır değilim ve istemiyorum şu an. Zaman istedim ama ben baba olmak istiyorum diyor başka bir şey söylemiyor. Doğum kontrol hapı kullanıyorum, bu ay bırakmamı söylüyor. Geçen gün konuştuk baya, ağladı ben aile olmak istiyorum kötü bir niyetim yok diye. Bana sürekli bebekle ilgili pozitif hikayeler anlatıyor. Geçen bir video görmüş, bir kadın istemeden hamile kalmış ama doğumdan sonra bebeğine çok bağlanmış ve o düşüncelerinden pişman olmuş vs. 2.5 yıllık evliyiz. Önceden bu zamanlarda çocuk düşünürüz diye konuşmuştuk ama benim fikrim değişti. Hem maddi hem manevi hazır değiliz bence. Ben daha önceki konumda bu konuda ne yapabilirim diye sizlerden fikir almıştım ama maalesef işe yaramadı. Yeri geldi kavga da ettik ama adam ben baba olmak istiyorum diye tutturuyor. Ben istemiyorum ama sana saygı da duyuyorum istersen ayrılalım dedim en son. Bir daha duymayayım o sözü dedi. Kesinlikle çocuğumun annesi sen olacaksın diyor. Aramız gayet iyi bu arada, mutluyuz bu konu dışında. Belki size yanlış gelecek ama o kadar çıkmazdayım ki ondan habersiz korunmayı düşünüyorum. Olmuyor diye bilsin istiyorum. Hap kullanırsam yakalanma ihtimalim yüksek diye şu an şu 3 aylık iğneleri düşünüyorum ama o da iğneyi bıraksanız dahi 1 yıl kadar hamile kalmanız çok zormuş ve bu süre uzayabilirmiş. Ayrıca tüpleri zayıflattığı için dış gebelik ihtimali oluşturuyormuş, zaten bir dış gebelik geçmişim var bir daha o acıyı yaşamak istemiyorum. Habersiz şekilde korunmak ne kadar mantıklı? Hata mı ediyorum böyle düşünerek. Offf başkası anlatsa bu durumu, ona kocanla konuş ve istemediğini söyle sana saygı duymak zorunda vs. derdim ama işin içinde olunca öyle olmuyormuş. Lütfen özellikle yaşça benden büyük hanımlardan öneri bekliyorum. 27 yaşındayım. Şu an psikolojik olarak da hassas bir dönemdeyim, ona göre yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkürler.