- 12 Temmuz 2006
- 55.395
- 212.115
- 52
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
- #1.061
Gidebilirsiniz de, kimse birine niye o markayı kullanıyor, bu cafeye gidiyor deme hakkına sahip değil, konu bunların elzemmiş gibi herkese dayatılması, sonra insanlar üstünde ismi yazan karton kahve bardağıyla foto çekip atmanın prestijli bir şey olduğunu sanarak sırf kendilerini diğerlerine ispat edebilmek adına marka takılıyorum, şu an falanca yerde kahve keyfisi yapıyorum diyebilmek için cebindeki son parayla kahve içiyor.o kahve zincirlerine 10 yılda 1 kere gitmişimdir.kahveyi çok sevmeme rağmen gitmem gerek görmem.yaşı genç olanlar oraya gitmeyi prestij olarak görüyorlar sanırım.yaş ilerledikçe mantık devreye giriyor bu kahvenin üstüne az daha koysam çocuğa iskender alır yediririm diyorsun.eşyaysa zaten yük insana.benim sadece storlarım var ne kanarı var ne de perdesi.evime her gelen perde yaptır dedi .ne gerek var amacı dışardan beni görmelerini engellemek ve güneşi kesmek değil mi?işte gayet o görevi yapıyorlar
Ev de aynı şekilde, herkes eşyasını ev tekstilini kendi isteklerine göre alır, pencereler için doğru olan bu'dur, mobilyalarda alınması gereken şu modeldir diye bir şey yok.