- 2 Temmuz 2013
- 3.693
- 7.887
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Almanya'da yasayanlar haklıymış,toplumumuz çok şekilci.Yorumların yüzeyselliği...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katiliyorum bende size @lulutas tabi ki idareli harcayin paranizi ama lütfen kendinizede harcayin KENDİNİZ İÇİN...Renkleriniz uyumsuzmuş ama haklı değil mi bu konuda? Ne bulursanız üzerinize geçirip çıkmışsınız sanki.
Ha bunu söylemeye hakkı var mı, tabi ki yok. Ama sizin de onun harcadığı paraya bir şey söyleme hakkınız yok.
Bir de para biriktirme sevdanızı burada biz bile biliyoruz. Biriktirecem diye fazla mı kısıyorsunuz acaba kendinizden?
NasılAlmanya'da yasayanlar haklıymış,toplumumuz çok şekilci.Yorumların yüzeyselliği...
Ceyceyciğim kim neyi ben asla yapmam etmem derse onu muhakkak yapar. Büyük lokma ye büyük laf konuşma demişler. Birde satın aldığın şeye anlamı sen yüklersin iyi niyetlerle alırsan iyi şeyler olur. Dün sana pijama olayında söylediğim gibi.öff yeter beee.banlanırsam da banlanayımm.linç tayfa dediikleri kadar varmış sana haklılarmışş.ev araba da aynı şeyy.2. el ürün almanın nesi ahlak dışı.sen alma ben alırım.
Şuan ordan döner yedim mi yemedim mi diye düşünüyorum yafff.
İnşallah yememişimdir.
Üniversite hazırlık kursum oralardaydı ve bir dönem çalıştığım yerler.
Gerçi ben arkadaşlarla genelde diğer köprü altındaki iki simit bir ayran menüsüyle takılırdım.
Öğrenci menüsü.
Bu arada oranın simitinin tadı hala damağımda bilenler bilir.
Hala aynı mıdır acaba?
Yıllar oldu oralarda gezmeyeli...
Özledim.
Abla ben seni sürekli bu hanımın konulara etiketliyorum.... Hanımefendi sürekli ama sürekli ekonomik olaylarla ilgili konu açıyor ve bizler sürekli ona yardımcı olmaya çalıştık. Ama kendisi bomba gibi konuyu atıp kaçıyor ne cevap ne birşey, arada veriyor oda yani öyle alakasız ki?Kuzucum yazdığımda yine girdi artist artist yazdı oluyorum, lafım sana değil etiketlediğin için yorumun üzerinden herkese yazıyorum.
Dönem dönem farklı olan veya farklı bulunan üyeler olur, açtığı her konuya ne gerek vardı da konu açtı denir, X konu açınca iyi eğleniyoruz denir, dalga geçilir, aklına görüşlerine laf edilir, bazen de tavsiye veriyoruz veriyoruz bir şey değişmiyor denir ama bunca söylenmelere rağmen en çok o üyelerin konularına yazılır.
İsimlerini vermeyeceğim ama biraz hafızasını yoklayan kimler olduğunu hatırlar, bir tanesi her konu açtığında "mahsus açıyor ki kendisiyle birlikte 3-5 kişi banlansın" yorumları yazılan kişiler var, neredeyse her konusuna sinir olunur ama yine de yorum yazılırdı.
Bir de açtığı konusunda üyelere tek kötü söz etmeyen konu sahibeleri var, onlara da bir nedenle sinir olunmuşsa nasılsa ne desek gıkı çıkmayacak diye yazılır üstüne gidilir, bazılarının hobisi bu:)
Üyelere kurallara uydukları sürece konu açma kısıtlaması yapamayız yorum yazanlara da öyle lakin gerek zekasına, gerek konu içeriklerine, gerek karakterine laf edip dalga geçenler neden x üye konu açmış pas geçeyim demek yerine ısrarla yazar, sonra kendi aralarında bir temiz de tartışmaya girer çözebilen varsa bana anlatsın
İş yerimize yurtdışından meslektaş misafirlerimiz geldi tabi bizim kurumda günler öncesinden hazırlık başladı temizlik ikramlıklar filan. Teknik personeliz arazi gezeceğiz proğram belli tabi müdür bizim tam takır giyinmemiz de istedi.Antalya da inanılmazsa birde yağmur vardı. Bir erkek ve bir kadın geldiler kot pantolon yağmurluk trekking ayakkabı erkek olanın kotunun rengi bile atmıştı. Çalışma alanına gittik adamlar bizle dalga geçti siz araziye bu şekilde nasıl gireceksiniz diye. Gelen ikramlıkları da yemediler damak zevklerine uymadı. Taşlarına baktıkları şeylerden hoşlanmadıklarını da net bir şekilde söylediler.Almanya'da yasayanlar haklıymış,toplumumuz çok şekilci.Yorumların yüzeyselliği...
En lüks menümüz de ABA da lahmacun yemekti.Özledim yaf valla Sıhhiyeydi döneriydi pazarıydı derken Ankarayı zorla özlettiniz
Sıhhiye o kadar kötü değil, ben Ulustaki seyyar köfteciden yedim birkaç kez hijyen -1000 civarı ama lezzet 10 numara
icra nereden çıktı ki.ben icradan mı aldım takıyı kuzum.evleri de kendileri satıyor insanlar kredilerini ödeyemedikleri için çoğunlukla.uygun bulursak alıyoruz bizler de.ticaret bu bir nevi.gayet etik ve yasalYa etrafımda sürekli icralık arayanda var buna aglayanin mali gulene yar olmaz diyende var...hatta eşim ve babam asla icradan almayı etik bulmuyor kendilerince...
Ama buda ciddi bir sıkıntı değil mi? Düşünsenize ayrıntılı bir hayal kuruyor bunu yazıyor yine ayrintilariyla sonra yorumları okuyup ne diyor yani eğer öyleyse kekleniyoruz diye değilde yazanın haline acırım. Belki bdv lik 10 tane konum olur acsam ama sırf üşendiğimden açmıyorum yani bunu yapanın derdi ne acabaAbla ben seni sürekli bu hanımın konulara etiketliyorum.... Hanımefendi sürekli ama sürekli ekonomik olaylarla ilgili konu açıyor ve bizler sürekli ona yardımcı olmaya çalıştık. Ama kendisi bomba gibi konuyu atıp kaçıyor ne cevap ne birşey, arada veriyor oda yani öyle alakasız ki?
Ayriyetten birde geçen konu açtı tehdit ediliyorum diye onunla ilgili soruyoruz yine cevap yok.
Bir yıl içinde bekar olarak atanmış sonra evlilik ve çocuk oluyor ki bunu ben değil birkaç arkadaş yazdı...
İnsanda tereddute düşüyor bu kişi tamamen bir hayal ürünümu diye .... Saygılar
Be biliyim ben masumumicra nereden çıktı ki.ben icradan mı aldım takıyı kuzum.evleri de kendileri satıyor insanlar kredilerini ödeyemedikleri için çoğunlukla.uygun bulursak alıyoruz bizler de.ticaret bu bir nevi.gayet etik ve yasal
Başkası bana vermek istiyorsa ki bu genelde kardeş/kuzen ve yakın arkadaş oluyor aramızdaki samimiyettendir.
Alırız/veririz.
Durumu olmayan insanlara genelde kıyafet vermek istemem mümkünse maddi yardım yaparım, kıyafet ihtiyacı varsa da illa kıyafet verilecekse etiketli şeyler vermeye özen gösteririm ben bu da tercih meselesi tabi..
Ayrıca tabi ki etrafımda bu tür şeylere ihtiyacı olan biri varsa ve onlara vermek uygunsa önceliği onlara bırakırız ama konu bu değil ki?
Her dem elinizde ki kıyafetin bedenine/tarzına uygun ihtiyaç sahibi birini bulamıyorsunuz..
Bu konuda en nihayetinden kıyafet kutuları var ama onlarında defalarca ziyan edildiğini haberlerden izlemişsinizdir.
Bu durumda etrafımdaki yakınlarımla paylaşmaktan (almaktan/vermekten) mutluluk duyarım ..
icra nereden çıktı ki.ben icradan mı aldım takıyı kuzum.evleri de kendileri satıyor insanlar kredilerini ödeyemedikleri için çoğunlukla.uygun bulursak alıyoruz bizler de.ticaret bu bir nevi.gayet etik ve yasal
Kaldıki alırsınızdaicra nereden çıktı ki.ben icradan mı aldım takıyı kuzum.evleri de kendileri satıyor insanlar kredilerini ödeyemedikleri için çoğunlukla.uygun bulursak alıyoruz bizler de.ticaret bu bir nevi.gayet etik ve yasal
Neden ki,oyle birsey almadim ama satan da kar etti bence,ne yapsin,mazgal deligine mi atsinEv arabayla bir değil bu bence. İcradan da ev araba almam mesela ben. Benim içime sinmez, senin siniyormuş.
Bence o gonulsuz elde edilmeyle ilgili.Ağlayanın malı gülene yar olmaz derler
Bilmem, satan açısından düşünmedim. Ben olsam muhatabına geri verirdim heralde.Neden ki,oyle birsey almadim ama satan da kar etti bence,ne yapsin,mazgal deligine mi atsin
Ki atabilirdi de,satmayi tercih etmis..
işte onunda arkasından üzülmüşsün. Hırsıza da yar olmaz ki.Bence o gonulsuz elde edilmeyle ilgili.
Ornegin gasp.
Dugun setim calinmisti,hala aklimdadir,bozdursaydim niye uzulecektim ki...