- 5 Temmuz 2015
- 98
- 23
- 3
- 30
- Konu Sahibi gozlerhepgulsun
-
Evet canım ama dün gece de buna son verdim. Sağlam biri de çıkmıyor ki karşıma en iyisi acele etmemek ben ailemle mutluyum valla. Bu yeni kişiyle tanıştık görüştük zaman verdik birbirimize. 2.görüşmede konu hoop cinselliğe geldi. Daha erken her şey zamanla olur birbirimize alışırız falan dedim bir tripler sinirlenmeler falan. Yakınlaşarak severmiş belki beni. Her konu açılmasında ben konuyu kapattım bu da en sonunda sıkıldım artık içimde kaldı dedi. Ben de dedim ki sen bu kpss zamanında kendini sevgili yapacak psikolojide hissediyor musun diye sordum. Çünkü ben ne istediğimi biliyorum öyle değilse kullanmasın beni. Sorumu düşündü taşındı. Haklısın ben o psikolojide değilim sağlam bi ilişki olmaz kendime bile zamanım yok kimseyi de kullanamam ben doğru olmaz bidaha yazmazsan anlayışla karşılarım dedi. Helalleştik ve bitirdik. Ben bidaha yazmam o yazar mı bilemem. Yoruldum valla erkeklerdenHerseyi anladim da, bir sonraki iliskisini madem evlilige tasimak istiyor, neden zaman verdiniz birbirinize? O da gorusmeden sonar sizden hoslandi mi?
Bitmesi daha hayırlıymış canım kısa sürede fark ettim neyse ki dürüstçe davrandı fikirlerimizi açık açık söyledik :)ay doğru kişimi bilemem ama çok hoşuma gitti son yaşadıklarınız :) herşeyin hayırlısı
Evet canım ama dün gece de buna son verdim. Sağlam biri de çıkmıyor ki karşıma en iyisi acele etmemek ben ailemle mutluyum valla. Bu yeni kişiyle tanıştık görüştük zaman verdik birbirimize. 2.görüşmede konu hoop cinselliğe geldi. Daha erken her şey zamanla olur birbirimize alışırız falan dedim bir tripler sinirlenmeler falan. Yakınlaşarak severmiş belki beni. Her konu açılmasında ben konuyu kapattım bu da en sonunda sıkıldım artık içimde kaldı dedi. Ben de dedim ki sen bu kpss zamanında kendini sevgili yapacak psikolojide hissediyor musun diye sordum. Çünkü ben ne istediğimi biliyorum öyle değilse kullanmasın beni. Sorumu düşündü taşındı. Haklısın ben o psikolojide değilim sağlam bi ilişki olmaz kendime bile zamanım yok kimseyi de kullanamam ben doğru olmaz bidaha yazmazsan anlayışla karşılarım dedi. Helalleştik ve bitirdik. Ben bidaha yazmam o yazar mı bilemem. Yoruldum valla erkeklerden
Aynen öyle tam yalnızlıkla mutluydum yeni biriyle tanıştım daha bir ay olmadan yoruldum anladım ki kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var ama her biten iliskide karşıma düzgün biri çıkmayacagına daha çok inanıyorumherşey bir yana bir ilişki tam anlamıyla içinizde bitmeden bir diğerine başlamayın,bu kendinizede karşınızdakinede büyük haksızlık,herşeyn bittiğinden emin olun önce hem daha çokta gençsiniz kendinize zaman tanıyın ruhunuzu dinlendirin herşeyin bir vakti mutlaka vardır zamanından önce olan herşey hatayıda beraberinde getirir sonrada ruhen çökersiniz yazık yani..
Bir erkek daha tanımadan sevmeden nasıl cinsellikten konuşabilir ki ? Hoslanmıstm belki sevebilirim de demiştim ama soguttu kendinden tiksindim daha tanımadanAllah a sukur ki hemen pis suratını görmüşsünüz..
Canım boşlukta hissetmekle alakası yok ben şuna inanıyorum seni seven biri varsa ve sen de onu seviyorsan hayat başka güzel. Ben sevmeyi seviyorum. Duamın üzerine böyle bir tanışmam oldu ben de bunu değerlendirmek istedim ama doğru kişi değilmiş. Yoruldum hemencecik tanımadığım birinin de beni yormasına strese sokmasına izin veremem zaten aylarca aşk acısı çektim içimden anca atabildim. Mutlu bir ilişki herkes isterBen cumaya gidiyorum. Şöyle iyiyim böyle Aileme bağlıyim. Ciddi düşünüyorum Demekle olmuyor. Kanma. Boşlukta hissettiğin için hoşlandiğini düşünüyorsun.
Aynen öyle tam yalnızlıkla mutluydum yeni biriyle tanıştım daha bir ay olmadan yoruldum anladım ki kendimle baş başa kalmaya ihtiyacım var ama her biten iliskide karşıma düzgün biri çıkmayacagına daha çok inanıyorum
İnşallah..çünkü yalnızlıkla mutluyum deyip tekrar ilişkiye başlıyorsunız böyle kendinizi daha çok yıpratırsınız siz önce kendinize bir süre zaman verin ondan sonra herşey dahada kolay olucaktır daha iyi insanlarla karşılaşıp daha doğru kararlar vericeksiniz eminim..
Vallahi ya çevreme bakıyorum çoğu arkadaşım evli mutlu ciddi ilişkileri var benim ilişkilerim de bitiyor böyle okuyorum dersler bitmiyor kpss var daha kendimi kötü hissediyorum böyle düşününce. Halbuki 21 yaşındayım 3.sınıftayım kim bilir karşıma kimleeer çıkacak :/Şuraya bak ya.. Yazinizi okuyunca dedim ay ne güzel kotu biten ilişkinin ardından doğru birini bulmuş ama onun sa ötekinden altta kalir yani yokmuş.. Üzüldüm doğrusu biz kime guvenicez en ddüzgün görünen bile yanlis insan cikiyo nedir biz kizlarin bu erkeklerden çektiği
Canim ya.. Yine de umitlige kapılma bir gün cikar karsina o doğru insan inşallah. Sen hep dua et ve hayirlisini iste. Ben su an 17 yasindayim lise son sinifim bi de çok hayal kuran bir insanimdir. Bazen diyorm ilerde hic düşündüklerimi yasayamayip hayal kirikligina ugrarsam.. Ama yine de ümitli olmak gerekiyor en önemlisi de hayirlisini istemek.. Sonuçta biz insanlarin icini,kisiliklerini tam anlamiyla bilemiyoruz ama yukaridaki her seyi biliyor bu yuzden dogru insani ondan istemek lazim. Umarim yakin zamanda iyi haberlerini alirizVallahi ya çevreme bakıyorum çoğu arkadaşım evli mutlu ciddi ilişkileri var benim ilişkilerim de bitiyor böyle okuyorum dersler bitmiyor kpss var daha kendimi kötü hissediyorum böyle düşününce. Halbuki 21 yaşındayım 3.sınıftayım kim bilir karşıma kimleeer çıkacak :/
Çok sağ ol canım inşallah :) Millet üniversitede buldun buldun bulamadın zor bulursun diyor ben de öyle etrafa bakınıp kendine birilerini arayan bi insan olmadım hiç olmak da istemem zaten. Hani bi ortamda tanışmak falan olur da ne bileyim artık beklemek istemiyorum beklemediğim bi anda olur belkiCanim ya.. Yine de umitlige kapılma bir gün cikar karsina o doğru insan inşallah. Sen hep dua et ve hayirlisini iste. Ben su an 17 yasindayim lise son sinifim bi de çok hayal kuran bir insanimdir. Bazen diyorm ilerde hic düşündüklerimi yasayamayip hayal kirikligina ugrarsam.. Ama yine de ümitli olmak gerekiyor en önemlisi de hayirlisini istemek.. Sonuçta biz insanlarin icini,kisiliklerini tam anlamiyla bilemiyoruz ama yukaridaki her seyi biliyor bu yuzden dogru insani ondan istemek lazim. Umarim yakin zamanda iyi haberlerini alirizallah herkesin gonlune gore versin
Milletin bu düşüncesi bana çok saçma geldi..gozlerhepgulsun: 43436371, member: 690068"]Çok sağ ol canım inşallah :) Millet üniversitede buldun buldun bulamadın zor bulursun diyor ben de öyle etrafa bakınıp kendine birilerini arayan bi insan olmadım hiç olmak da istemem zaten. Hani bi ortamda tanışmak falan olur da ne bileyim artık beklemek istemiyorum beklemediğim bi anda olur belki
Ay sen ne güzel moral veriyorsun öyleMilletin bu düşüncesi bana çok saçma geldi..Kaderde varsa hic ummadik yerde bile cikar karsina bence insanlarin söyledikleri seni hic etkilemesin sen kulak asma kimseye. Kesinlikle hic beklemediğin bi anda cikar o kisi . Sen kafana takma yeter ki Şu an hayatini yaşa bence sosyal ortamlarda sıkca bulun, gez toz.. İnsan her zaman genc olmuyo universite yillari en gusel donemlerden bence oyle umut ediyorum yani Gecmise dair olumsuz yasanmisliklarin da aklindan gider hem yeni bi iliskiye capcanli baslarsin huhuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?