• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şikayet ettim, pişmanım

Buraya ben e takıldım. Arkadaş da bir garip, manyağın birini tanıştırmış???
Yine bir Yurtdışında yaşayan Türk vakası işte :) kk da yurtdışı Türk içerikli başlıkların hepsi mi tuhaf olur ç?anlamıyorum ben:)) burda rastladıklarının genel bi tuhaflığı var istisnasını hatırlamıyorum

Ne fazlası az bile yapmışsın nefret ederim anlama kıtlığı yaşayan sülük gibi yapışan tiplerden! inşallah normal bir adamdır psikopat falan değildir de intikam falan gibi duygulara kapılmaz ayyy neler görüyoruz her gün televizyonlardasacma sapan insanlar var :((( sen tabi daha iyi bilirsin eger öyle biriyse önlem falan al hoş artık belli olmuyo kimin ne olduğu ama

böyle vıcdan yaparsan ıyıce başına musallat edersın.rastlarsan veya olurda ulaşırsa cok sert ve hakettın sen bunu havasında ol .bu yumuşak huyundan cesaret alıp haddını aşmış zaten adam.ben olsam onu degıl kendımı dusunurdum.hastamı delımı zararı dokunur mu dıe.gecmişler olsun ınşallah aklını başına almıştır.

Yine bir Yurtdışında yaşayan Türk vakası işte :) kk da yurtdışı Türk içerikli başlıkların hepsi mi tuhaf olur ç?anlamıyorum ben:)) burda rastladıklarının genel bi tuhaflığı var istisnasını hatırlamıyorum
Ne tür başlıklar oluyor genelde, merak ettim:) bir daha görürseniz beni de etiketlesenize Seneye muhtemelen Almanya ya taşınacağım da bilgim olsun:KK51:

bir söz vardır "acıma , acınacak hale düşersin "derler ..bence bu şahıs NORMAL biri değilmiş bu her halinden belli...ilk görüşte ,yaşanmışlıklar olmadan seni tanımadan ne aşkı, ne sevgisi ne tutkusu bu !!!! sakın özür dileme başına başka türlü şeyler alırsın üstelik ailene karşı zor duruma düşersin ..madem özür dileyecektin neden şikayet etik diye ..keşke normal insanlar gibi laftan anlasaydı da böyle olmasaydı ...yada numaranı daha önceden değiştirseyin ... bence hiç düşünme bi an önce kapansın konu , olan olmuş..yaptığın şeyin arkasında dik dur ki yoksa yine musallat olur ...sonra al başına yine yeniden een baştaaaaaan

Back