Yoksa Aldatılıyor muyum?

Amin inşallah

kesinlikle insan kendini biliyor tamam aldatmıyor dıyelım ama bir halt ettiği kesin bu arada görüntülü konuştuk banyo filan yapmamış belli
Bu bir kıstas olamaz bacım, etraf yürüyen cünüp kaynıyor.

Aldatılıyor oldugunuzdan suphelenip uzaktan takip etmek insani cok yorar. Stresli, gergin, şüpheci yapar sizi...

Varsa derdiniz bam bam konuşun, icinizdeki derdi buyutmeyin

doğru ama afedersin cinsel ilişki sonrası yemek yemez banyo sonrası birşey yerdi gerci aldatan insan onu mı vicdan yapacak orasıda ayrı işte işin kotusu gözümle görmeyince yaptı etti diyemiyorum hep şüphede kalıyor.. yok söyleyecegım ama istiyorum ki yüz yüzeyken söyleyim de hal ve hareketlerinide göreyim

adamı biye haritalardan takip ediyosunuz çok ürkütücü bişey.
ayrıca onlar her zaman doğru konum vermiyor saptırma yapıyor şuan elinizde hiç bişey yok yani çok asılsız şüpheler. hep böyle misinizdir yoksa önceden aldatma gibi bir durum mu oldu?

Böyle yaşamak zor değil mi ya? Haritadan takip falan ne bileyim. Aklı selim bir insanın yapacağı iş değil. Benim çevremde insanlar bu uygulamayı çocukları için kullanıyor. Kocayı takip edecek kadar güvensizseniz ya eşiniz zaten önceden bir haltlar yemiştir ya da sizin iyi bir terapiye ihtiyacınız vardır.

Çok saçma bişey söylediniz şuan tam tersi aile öyküsünde aldatma varsa o adam/kadın eşine karşı daha hassas olmaz mı? Benim kayinbabamda kayınvalidemi aldatmış, aynı şekilde görümcemin eski kocası da görümcemi aldatmış eşim oyüzden nerde böyle bir aldatılma olayı duysa çok üzülür ve çok sinir olur çünkü onunda ailesinde böyle olaylar olmuş. Bence bu tür bir şeye inanıp kendinizi kandırmayın. Kesin kanitlayinca boşayın gitsin....

Bir yere gittiğini söyledi ama oraya gitmedi. Bu aldatmak değil ki yalan söylemek. Ne malum bir kadın olduğu işin içinde. Emin olmak için biraz daha bekleyin derim ben. Kontrolde kalın.

Ayrılabileceksen üstüne git. Ayrilamayacaksan uzatma bilme, görme duymada adam seni azıcık gururlu şansın bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…