Yoksa Aldatılıyor muyum?

Sahi haritadan nasıl takip ediliyor? Telefonuna bakmadigim kocamin telefonuna bakasim, haritadan takip edesim geliyor konuları okudukça.
Iphone bul var oradan ki zaten bak konusmanın sonunda da kendı dıyor bak nerdeyım gor dıyo yanı bılıyor aslında farkında aa orayı unutmusum dedım ıyı hatırlattın bakayım dedım

Gittiği yerde arkadaşı falan olamaz mı iş yeri falan? Yoksa mahalle arası bir yer mi. Eğer ikincisi ise büyük ihtimalle aldatmış
Yol üstü var kayırlarım eve gidnce ilk işim oraya gitmek zaten sorunda o ya gıtse şu arkadasımdayım der aldatıyor mu bır halt etti gizliyor mu biriyle buluştu saklıyor mu kafayı yicem

Çok doğru söylüyorsun Allah razı olsun işte nasıl guvenıcem işin kotusu yapmamalıda yengesi aldattı ve ayrıldılar bunu gore gore kendıde yaprsa artık ne diym ama bir psikolojıde denıyor ki aile oykusunde aldatılan altadan varsa bilinç altında kalırmış..

Bunu sizi yadirgamak için söylemiyorum ama bu kadar güvensizlik ve güveni veremeyen adamla nasıl baş ediyorsunuz ? Haritadan dahi takip etmek insanı çok yoran bir durum .
Yok yok estağfurullah dogru tabı ama eskiden cok bakardım kıskançlığım çoktu eskisi gibi degilim alıştım belkide ama o gun suphelendim baktım

düzenleme yapmışssınız ama anlatım yıkılıyor yine
neyi yalan söylemiş neysen şüphelendiniz
canınız sıkıldı şüphelenmeye yer mi aradınız :)
bi paragraf bi anlatım düzeltseniz keşke

Anlayan bana da anlatsın lütfen.

ay oturup da adam nerede geziyor diye bakmam ararım açmaz merak ederim belki öyle zaten öyle bi uygulamamda yok takip etmek için ama bu hayat sizi yormuyor mu haritadan eş takip etmek falan çok yorucu olsa gerek psikolojik olarak

benim hiç aklıma gelmez haritadan takip etmek
Allah bu durumlara düşürmesin
ki bende kıskancımdır
Amin inşallah
Bu kadar huzursuz hissettiren eş ,sevgili gerçekten çok zor , siz şüphe ediyorsanız doğrudur derim ,kadınların hissi gerçekten çok yüksek
kesinlikle insan kendini biliyor tamam aldatmıyor dıyelım ama bir halt ettiği kesin bu arada görüntülü konuştuk banyo filan yapmamış belli

ay oturup da adam nerede geziyor diye bakmam ararım açmaz merak ederim belki öyle zaten öyle bi uygulamamda yok takip etmek için ama bu hayat sizi yormuyor mu haritadan eş takip etmek falan çok yorucu olsa gerek psikolojik olarak
Kız oturup bakmıyorum obsesif değilim şüpheli davranışlarını farkettim baktım kı bı kac gun oncede aynı yerde oldugunu farkettim

Evet br türkçecinin bunu yapması felaket özür dilerim heyecanıma verin.. gideceği yerde değil başka yedeydi yalanı bu

Ben hiç bişey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…