Yok sayılmak...

Bana siz bu evliliği yaparsınız gibi geliyor .Sürekli ilişkide veren taraf olacaksın malesef ona tamam buna tamam her şeye tamam diyorsunuz evlennince kayınaile faktörü işin içine girince onlara da eşiniz yüzünden hiçbir konuda hayır diyemeyeceksiniz

Bence bu adam seni sevmiyor o kadar...Psikologun dediği doğru biraz geri çekil...Ne o oyle ona hayır buna olmaz...En son kına olmasın tamam demişsin adam bu sefer önüne şehir engeli çıkarmış...Hayırdır nedir kendisinde vazgecilmez olan? Adamı tepene çıkarmışsın resmen..Adamın derdi masraf ta değil zaten çünkü 250bin tlilik arabanı koymussun ortaya, adam senle orta yolu bulmak istemiyor anlasana ..Bırak ayırlacaksa ayrılsın, bence niyeti de o...Zorla itekleme kimseyi bırak karsındaki erkek seni memnun etmeye çalışsın...Ne bu ya içim bayıldı sürekli çabalıyorsun beyfendinin keyfi gelsin de gönlü olsun diye...Nefret edilesi bi tip

Bence varya adamın hoşuna gidiyor konu sahibi bağımlı gibi adamın her istediğini yapıyor parayı da veriyor ama hala memnun edemedi. Adam bu kızı her türlü parmağımda oynatırım diye düşünüyor seven insan bu kadarını yapmaz

bence de ayrilmaniz hayriniza.

Ben konuya yazdiginiz bir cok maddi kararda nisanliniz gibi dusunuyorum sahsen, kendim de biraz cimri bir insanimdir, ondan olabilir bilemicem. Ama bu demek degil ki hep benim istedigim olsun. Bu konuda onu goruyorum. Bazi konularda onun bazi konularda sizin istediginiz olur, bu normaldir. Ancak sehir degisimi gibi konularda bu ikisi de olmaz, tamamen ikinizin de icine sinmesi sart bu kararin. Tek tarafli verilemez bu sebeple.

hepımız yazmıstık ayrılmaları en dogrusu dıye
bız dısardan bır goz olarak bazı seylerı daha ıyı gorebılıyoruz aslında

Sırf böyle olmasın diye görüşmeyi bıraktım. Şu an ki aklım evet cok mantıkli davraniyor insallah bozmam diye dua ediyorum artık. Olmaz ama olurda o tekrar gorusmek isterse ve ben yine sacmalayip gorusmeye devam edersem diye kendimi dolduruyorum. Bi de işin tuhafı gerci her sey tuhaf neresinden tutsam elimde kaliyor da ben cevremde akıllı ve mantikli bi insan olarak bilinirim dıs cevreye sınır koymak konusunda da arkadaslarim burnun düşse eğilip almazsın bi sal kendini artik derlerdi, nsanlarin dertlerini paylastigi fikir aldiklari kisiyim, simdiye kadar ki yasantimda bir kisiyle arama mesafe koymussam bitmistir asla geri adım atmadım, kafama uymayan beni bozan seylere hicbir kuvvet bana evet dedirtemezdi bunlari dogru buldugum icin demiyorum yanlis anlamayin sadece bu kisiye gelince kendimden bi baskasi gibiyim sanki resmen mal gibi davraniyorum bagimli miyim diye de cok sorguladim terapistle de gorustuk bu konuyu ama yok anlayamiyorum bi turlu.

Hay ağzinız bal yesin ya. Paşanin gönlunu edeyim diye dönüyorum resmen kendimden isteklerimden karakterimden ödün verdim benden geriye hicbir sey kalmadı. Daha neyi dertleniyorum diye kafami kırmak istiyorum artık. Benim hazmedemedigim biraz bu heralde. Benimle gorusebilmek icin o kadar ugrasti ki ve gorustugumuz zamanlarda da sevdigine o kadar inandim ki yolunda gitmeyen hicbir sey gozume batan hocbir sey yoktu ve hic sevmeme ihtimalini dusunmüyordum zoruma gidiyor acikcasi ama gercek tam olarak bu demek.

Hani böyle bi mağaza pazarlik yaparsiniz ya 270 liralik bi sey diyelim. 250 olur mu diyorsunuz adam hemen olur diyor ve siz tüh keske 200 deseydim belki onu da kabul ederdi diye pisman oluyorsunuz artik kararlarimizi buna benzetiyorum az daha zorlasa üstune para veririm heralde

Bence destek almanız uygun olmuş herkesin bir kişiliği görüşü var. Evlilik sırasında kültürel açıdan zıt olduğum bir ailenin oğluyla evlendim zor zmaanlar atlattık ama bende eşimde bir çok konuda esnedik sizde öyle değil böyle bir ilişkide sevgi bağından nasıl söz edebiliriz. bunlar gene atlatıldı iki gün sonra ailesiyle ilgili bir çok direktifte bulanacak size yapmadığında çıkaracağı yaygarayı düşünmek istemiyorum hiçbir insan kişiliğinizden bu kadar vermeye değmez

hepımız yazmıstık ayrılmaları en dogrusu dıye
bız dısardan bır goz olarak bazı seylerı daha ıyı gorebılıyoruz aslında
Evet o yüzden dönüp dolasıp buraya baķıyorum hatirlamak icin. Bugun de zaten disarda gorup duygusal olarak etkilenmekten korktugum icin tekrar yazma ihtiyaci hissettim

Gerçekten size üzüldüm okurken siz hep verici oluyorsunuz boşverin ya değer mi bi erkek için gitsin ne yaparsa yapsın

Psikologun da dedigi sey kim ne kadar esner siz cok iyi yapabilmissiniz masallah. Biz de ben esnemekten lastik oldum resmen off sinirim bozuldu

Psikologun da dedigi sey kim ne kadar esner siz cok iyi yapabilmissiniz masallah. Biz de ben esnemekten lastik oldum resmen off sinirim bozuldu
yani benim esneyecek sınırlarım belli ve açıktı en başta konuşmuştum ona rağmen çok zorlandım eşimde gereken yerlerde esnedi e evlilikte bunu hep yapmak gerekecek bu adamın esneyeceğine inanıyor musunuz

yani benim esneyecek sınırlarım belli ve açıktı en başta konuşmuştum ona rağmen çok zorlandım eşimde gereken yerlerde esnedi e evlilikte bunu hep yapmak gerekecek bu adamın esneyeceğine inanıyor musunuz
Ağustos ayına kadar evet ona kendimden daha cok inaniyordum ama 3 4 aydır görüyorum ki parmagini bile oynatmaz bu

Kendini ayrılığa alıştırma tam ayrılma gibi bır durum olmamış aranizda ama siz hayatı iki kişilik değil sadece onun aldığı kararlara göre yasamissiniz senin fikirlerinin bı önemi olmamış ki sende o üzülmesin diye kendi kararlarindan hep bir adım geri cekmissin kendini unutma sen kendine değer vermezsen saygı gostermezsen bunu hickimse yapmaz bu olaydan sonra kaybetme duygusunu yaşar değerini anlarsa ortak kararlar alarak devam edersiniz ha aynı devam ederse kendinden taviz verme zaten çok anlayışlı bı insansin emin onu zor duruma düşürecek bişi yapmazsın ama kendini de zor duruma dusurtturme onun kararları ne kadar önemliyse seninkide en az onunki kadar önemli unutma SEN ÇOK DEĞERLİSİN

Teşekkür ederim yorumunuz için. Hiç ağlamamıştım bu olayda dik durabilmek için ama yorumunuzu okuyunca istemsizce aktı tutamadım

Teşekkür ederim yorumunuz için. Hiç ağlamamıştım bu olayda dik durabilmek için ama yorumunuzu okuyunca istemsizce aktı tutamadım
Ağlama şöyle düşün seni kaybetmek istemezse bı sekilde gönlünü kazanır zaten devran dönsün bırak birazda o cabalasin sen rahat et tanımıyorum ama emin ol yanlız değilsin canım benim

Benim tam atama tercihlerini yaptığım gece komşunun kınası vardı bahçede. Gümbür gümbür ses. Beynim o kadar yanmıştı ki 2 Eylül’de bitecek yazıyordu. O akşam da 1 Eylül. 1 Eylül’ü 2’sine bağlayan gece mi bitecek diye aşırı panik olmuştum. Tüm tercihlerimi 10 dakika içinde sisteme girmiştim titreye titreye. Bir yerde buldum 02.09.2021 saat 23.59’a kadar diye, ama salak kınanın gürültüsü yüzünden o gecenin 01.09.2021 olduğunu bilmeme rağmen anlayamadım o gece son olup olmadığını. Hiç unutmayacağım, inanılmaz salak bir akşam oldu

Nisanliniz haklı insanlar yemek yesin dye dünyanın parasi düğün salonlarında veriliyor yazıktır günahtır ..yemekli düğün basli başına sacmalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…