konu sahıbı konusunda once dugune falan oyle cok onem vermeyız dedı kendısı de pek onem vermezmıs o yuzden kuzenlerınkıne bıle gıtmemısSize göre yok ama konu sahibine ve ailesine göre varmış işte
Kültür dediğimiz şey böyle bir şey değil ama. Bir bölgede yaygın olarak yapılan şey kültürdür. Türkiyede 2 düğün diye bir kültür yok. Daha demin de söyledim Benim kültürüme göre de bana cartier bileklik alınması gerekiyor o zaman. Soran olursa mirta kültüründe böyle derimSize göre yok ama konu sahibine ve ailesine göre varmış işte
Eee adama görede yokmuş yapcak bir şey yok . Sonuçta adam yapıyor ikinciyi gerek duymuyor yapmıyor olsa aile istiyor yapmalı dersiniz. Madem ailesi istiyor bir zahmet ellerini ceplerine atacaklar öyle keyfi 3 gece eğlence istemeye yüzleri olurSize göre yok ama konu sahibine ve ailesine göre varmış işte
İşte pek önem verilecek bir düşünce biçimi olarak görmedim ben konu sahibininkini. İlk sayfaya yazdım evleneceğim insan bana böyle bir taleple gelse git onu yapacak birini bul der geçerim. Tartışmaya açılacak bir fikir bile değil bence çünkü.ben adam kötü biri demedim ki bana göre adam kendifikirlerini tutturan eş olacağı insanın düşüncelerine önem vermeyen biri
Size göre de konu sahibi anlayışsız biri olabilir
Pandemi devam ederken böyle bir şey istemesi tam anlamıyla fecaat. Ayrıca 50 bin borcum var diyor, aile desteği yok diyor, ülke freni patlamış kamyon gibi yarınımız belirsiz, çocuk gibi tutturduğu şeylere ve ailesinin tavırlarına isteklerine de güldüm. Ailesinin de kızlarına ne yaptığını, yapacağını veya düğünde ne takacağını merak ettim açıkcası.zaten bu konuda kına da dugunde yapılacak konu sahıbının ekstra 2. kınası ıcın sevgılısının gorusu gereksız harcama oldugu yonunde ve konu sahıbı diretiyor. kulturumuzde 2 ayrı kına yok parası olan da ısterse 5 tane yapabılır buna karısan yok
konu sahıbı sımdıden para bırıktırsın cok ıstıyorsa kendı kendıne kapı onunde ayrı mahallede ayrı muhtarlık bınasında ayrı sokak eglencesı duzenlesın
konu sahıbının kendını savunacak halımı kaldıhanımlar niye hararetlisiniz anlamadım konu sahibi ben değilim bu da benim fikirlerim gördüklerim yaşamımdaki deneyimlerim işte ..
N nsccktsKudrAlobar elektra beni yıldırdınız
konu sahibi de gelsin fikirlerini savunsun aaaaa
Diyebilirsiniz en doğal hakkınız zaten mesela ben size de saygı duyarımKültür dediğimiz şey böyle bir şey değil ama. Bir bölgede yaygın olarak yapılan şey kültürdür. Türkiyede 2 düğün diye bir kültür yok. Daha demin de söyledim Benim kültürüme göre de bana cartier bileklik alınması gerekiyor o zaman. Soran olursa mirta kültüründe böyle derim
Bunu birakip baska birini bulsunkonu sahıbının kendını savunacak halımı kaldııstemem onemsemem deyıp 2 kına ıstıyor ne ıstedıgı bellı degıl
beyaz esya bıle almayıp paraları havaya sacıyor
ne desın bence demesın bırsey konuyu okusun ve mantıklı olsun
Evet bence de ailesi yapmalıydı kınayıEee adama görede yokmuş yapcak bir şey yok . Sonuçta adam yapıyor ikinciyi gerek duymuyor yapmıyor olsa aile istiyor yapmalı dersiniz. Madem ailesi istiyor bir zahmet ellerini ceplerine atacaklar öyle keyfi 3 gece eğlence istemeye yüzleri olur
işte zaten bu dönemler bu yüzden yok mu anlaşamıyorlarsa ayrılmalılarİşte pek önem verilecek bir düşünce biçimi olarak görmedim ben konu sahibininkini. İlk sayfaya yazdım evleneceğim insan bana böyle bir taleple gelse git onu yapacak birini bul der geçerim. Tartışmaya açılacak bir fikir bile değil bence çünkü.
Konuyu konu sahibinden fazla sahiplendiğin için olabilir mi acaba?hanımlar niye hararetlisiniz anlamadım konu sahibi ben değilim bu da benim fikirlerim gördüklerim yaşamımdaki deneyimlerim işte ..
Bi Ara internette bi video dolasiyoduDiyebilirsiniz en doğal hakkınız zaten mesela ben size de saygı duyarım
tanıdığım bir gelin iki kapılı buzdolabı olmazsa olmaz dedi buna da saygı duyarım. Sonuçta sizin bu istekleriniz karşı taraf tarafından yadırganmayıp yapılıyorsa ne ala yok size ben sana cartier almam (şimdi internette baktım bilmiyordum) ray bilezik alırım en fazla yoksa sen bilirsin derse ayrılırsınız cartier alanla evlenirsiniz
O kendi bilecekleri iş, beni ilgilendirmiyor o kısım.işte zaten bu dönemler bu yüzden yok mu anlaşamıyorlarsa ayrılmalılar
Bi Ara internette bi video dolasiyodu
Geline yuz gorumluk arabadan inmesi icin altin veriyo kaynana, gelin hayir inmem ben bilezik istiyorum bu benim hakkim diye diretiyodu, o videoyu bulursam burayada koyarim
Iki kapili buzdolabi isteyen gelin görünce aklima o geldi
Konu sahibi adama bu kadar taviz verme mesajlarından sonra gaza gelip 3. düğünün planını kuruyor şu an. Sen de burda milletle cebelleşhanımlar niye hararetlisiniz anlamadım konu sahibi ben değilim bu da benim fikirlerim gördüklerim yaşamımdaki deneyimlerim işte ..
ay ben saygı duyamam az ye de para bırıktır ustunu sen tamamla o zaman derımDiyebilirsiniz en doğal hakkınız zaten mesela ben size de saygı duyarım
tanıdığım bir gelin iki kapılı buzdolabı olmazsa olmaz dedi buna da saygı duyarım. Sonuçta sizin bu istekleriniz karşı taraf tarafından yadırganmayıp yapılıyorsa ne ala yok size ben sana cartier almam (şimdi internette baktım bilmiyordum) ray bilezik alırım en fazla yoksa sen bilirsin derse ayrılırsınız cartier alanla evlenirsiniz
Ahahah evet o kız ne inatlaşmıştı ben çok gülmüştüm onaBi Ara internette bi video dolasiyodu
Geline yuz gorumluk arabadan inmesi icin altin veriyo kaynana, gelin hayir inmem ben bilezik istiyorum bu benim hakkim diye diretiyodu, o videoyu bulursam burayada koyarim
Iki kapili buzdolabi isteyen gelin görünce aklima o geldi
Cidden düğün zamanı istediklerinin sonradan burunlarından getirilmeyeceğine üstelik isteyince değer göreceklerine inanıyorlar ya, çok gülüyorum.Konu sahibi adama bu kadar taviz verme mesajlarından sonra gaza gelip 3. düğünün planını kuruyor şu an. Sen de burda milletle cebelleş
Koca kendilerine değer vermeyince sorunun evlenirken adama masraf yaptırmamak olduğunu düşünmeleri çok ilginçCidden düğün zamanı istediklerinin sonradan burunlarından getirilmeyeceğine üstelik isteyince değer göreceklerine inanıyorlar ya, çok gülüyorum.
İşte kültür farklılığı deniyor buna kına gecesinde kadınlar toplanır o gece uyunmaz eğlence olur size göre müsriflik başkasına göre gerekli istenilen bir şey olabiliyor bnde istemedim ama isteyene yapamazsın demek bana yanlış geliyor bu gösteriş merakı değil çünkü yapılan normal bir etkinlik bana göre