Belki çok saçma ama o kadar üzgünüm ki bugün. Aşk acısı mı gururun kırılması mı bilmiyorum, sadece hak etmediğim bişeyi gördüm, aşırı değersiz hissediyorum ve baş edemiyorum.
Bir süre arkadaşlık flört arası görüştüğüm biri oldu. Her şey gayet güzel olması gerektiği gibi gidiyor.
Onunla her anlamda mutluydum, ilişkiye dönsün dönmesin. Çok güzel vakit geçiriyorduk. Bazen bir anda buz gibi davranıyordu. Sonra hemen düzeliyordu, anlam veremedim ama takmadım çok.
Normalde de bana değer verdiğini hissediyordum, yani bu bir rol gibi de değildi hissedersiniz ya. Sarılması bile şefkat doluydu..
Kendisi psikolojik olarak bir sorunu olduğunu da söyledi ama neden bilmiyorum takmadım.
Daha sonra bi anda tamamen hayatımdan çıktı, bir açıklama istedim ama yapmadı. O kadar üzüldüm ki belki çok basit gibi görünüyor ama bende travma oldu.
Terapi alıyorum zaten evet yardımı oldu atlatmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Üzerinden 4 ay geçti
Bu süreçte benimle görüşmek istedi bir defa görüştük. Yine her şey çok güzel. Ama o kadar samimi o kadar içten ki hastaydım mesela bu süreçte kronik bir hastalığım oldu gözleri doldu, aşırı derecede üzüldü.
Sonra yine yokmuşum gibi davrandı. Bir süre sonra ben bir mesaj attım cevap vermedi. Neyse dedim zorda olsa önüme bakmaya çalıştım
Psikoloğum ve yakın arkadaşım ( o da psikolog) kesinlikle psikolojisinin normal olmadığını, yüksek ihtimal bipolar olabileceğini söylüyorlar. Çünkü gerçekten iki farklı insan var resmen .
Ama benim mantığım bir türlü kabul etmiyor.
Tam yavaş yavaş alıştım, tamamen geçmiyor ama sosyalleşmeye çalışıyorum, spora başladım derken bir baktım beni takipten çıkarmış. Yani çok küçük bir mesele belki buma takılmak, ama o kadar sinirlendim o kadar kötü hissettim ki.
Tabiki herkes herkesi çıkarabilir ama, sen buluştuğumuzda hastayım diye benimle acı çekiyorsun, sanki çok değerliymişim gibi hissettiriyorsun. Sonra neden bunu yapıyorsun. O kadar değersiz hissettim ki.
Değer vermemiş olsun hiç sevmemiş olsun, ama neden tam aksi gibi davranıyor bunu anlamıyorum.
Yani herşeyden önce bir arkadaşlığımız var, arkadaşça da mı değer vermemiş bana diyorum, ya da arkadaşlığı da geçtim her hangi bir insan kadar değer vermemiş.
Üstelik ben ona bu kadar değer verirken.
Yani iki kelime söylemek bu kadar mı zor diyorum, ve çok nadir hikaye atan biriyim. Varlığımdan mı rahatsız oldu diyorum, beni görmek istemedi ama bunu hissettirecek hiç bişey yapmadım..
Özgüvenimi de zedeledi. Çünkü ben hoşlanmadığım ya da neden artık duruyor ki bu insan dediğim kişileri çıkarırım. Onun da bunu düşünerek yapmış olması çok canımı yakıyor.
Ve ben bu süreci ne zaman atlatıcam, artık bitirmek istiyorum.
Kendi sorunu yüzünden sizi hasta etmesi peki? Bunun sorumlusu siz değilsiniz ama keşke bir sonraki gelişini kabul etmeseydiniz. Her şey toz pembeyken sorunlarım var diyip gidiyorsa başkasını bulmuştur geri geliyorsa umduğunu bulamamıştır sığınacak liman değilsiniz çantada keklik hiç değilsiniz bu duruma koymayın kendinizi. Siz terapilerde sürünürken kendisine hiçbir şey olmuyordur eminimBelki çok saçma ama o kadar üzgünüm ki bugün. Aşk acısı mı gururun kırılması mı bilmiyorum, sadece hak etmediğim bişeyi gördüm, aşırı değersiz hissediyorum ve baş edemiyorum.
Bir süre arkadaşlık flört arası görüştüğüm biri oldu. Her şey gayet güzel olması gerektiği gibi gidiyor.
Onunla her anlamda mutluydum, ilişkiye dönsün dönmesin. Çok güzel vakit geçiriyorduk. Bazen bir anda buz gibi davranıyordu. Sonra hemen düzeliyordu, anlam veremedim ama takmadım çok.
Normalde de bana değer verdiğini hissediyordum, yani bu bir rol gibi de değildi hissedersiniz ya. Sarılması bile şefkat doluydu..
Kendisi psikolojik olarak bir sorunu olduğunu da söyledi ama neden bilmiyorum takmadım.
Daha sonra bi anda tamamen hayatımdan çıktı, bir açıklama istedim ama yapmadı. O kadar üzüldüm ki belki çok basit gibi görünüyor ama bende travma oldu.
Terapi alıyorum zaten evet yardımı oldu atlatmak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Üzerinden 4 ay geçti
Bu süreçte benimle görüşmek istedi bir defa görüştük. Yine her şey çok güzel. Ama o kadar samimi o kadar içten ki hastaydım mesela bu süreçte kronik bir hastalığım oldu gözleri doldu, aşırı derecede üzüldü.
Sonra yine yokmuşum gibi davrandı. Bir süre sonra ben bir mesaj attım cevap vermedi. Neyse dedim zorda olsa önüme bakmaya çalıştım
Psikoloğum ve yakın arkadaşım ( o da psikolog) kesinlikle psikolojisinin normal olmadığını, yüksek ihtimal bipolar olabileceğini söylüyorlar. Çünkü gerçekten iki farklı insan var resmen .
Tam yavaş yavaş alıştım, tamamen geçmiyor ama sosyalleşmeye çalışıyorum, spora başladım derken bir baktım beni takipten çıkarmış. Yani çok küçük bir mesele belki buma takılmak, ama o kadar sinirlendim o kadar kötü hissettim ki.
Tabiki herkes herkesi çıkarabilir ama, sen buluştuğumuzda hastayım diye benimle acı çekiyorsun, sanki çok değerliymişim gibi hissettiriyorsun. Sonra neden bunu yapıyorsun. O kadar değersiz hissettim ki.
Değer vermemiş olsun hiç sevmemiş olsun, ama neden tam aksi gibi davranıyor bunu anlamıyorum.
Yani herşeyden önce bir arkadaşlığımız var, arkadaşça da mı değer vermemiş bana diyorum, ya da arkadaşlığı da geçtim her hangi bir insan kadar değer vermemiş.
Yani iki kelime söylemek bu kadar mı zor diyorum, ve çok nadir hikaye atan biriyim. Varlığımdan mı rahatsız oldu diyorum, beni görmek istemedi ama bunu hissettirecek hiç bişey yapmadım..
Özgüvenimi de zedeledi. Çünkü ben hoşlanmadığım ya da neden artık duruyor ki bu insan dediğim kişileri çıkarırım. Onun da bunu düşünerek yapmış olması çok canımı yakıyor.
Of derken neden sinirlendiniz? Bütün süreci bilen iki tane doktorun yorumu.Of ne bipoları? Adam dengesiz. Duygularından emin değil belki de. Sizi tam olarak sevmemiş olabilir içine pek sinmemişsinizdir. Hata sizde. Her gelişinde kucaklamayacaktınız.
Takıntı haline getirmek benim suçum mu, normal şekilde biten hiç bir ilişkimi takıntı haline getirmedim. Ayrıca sevgilim demedim ama bir farkı yoktu, ya da sadece arkadaşım olsa ne fark eder ki. Ben şu an değersiz hissediyorum ve bunu hak edecek hiç bişey yapmadımYani bu adam sevgilin olsa, hani baya şey paylaşsan anlarım bu üzüntülü acıyı. Ama siz baya adamı takıntı haline getirmişsiniz. İlişkiler böyledir, kimisi yeri gelir biter. Belki sizi yedekte tuttu, belki mutlu olamadı, belki sadece sizinle ilişkisi olsun istemedi.
Bu adamın psikolojik sorunu var mı yok mu, neyi vardı diye düşünmek yerine kendinize odaklanın.
Çok güzel vakit geçiriyorduk. Bazen bir anda buz gibi davranıyordu. Sonra hemen düzeliyordu, anlam veremedim ama takmadım çok.
Hayatım buna ghosting deniliyor ki bu Bir psikolojik şiddet yöntemi. Bir anda yok olup karşısındaki insanı afedersin mal gibi bırakıyor. Bipolarda iki kişilik değil de atak dönemleri oluyor. Manik dönemde çok heyecanlı sevecen hayat dolu, depresif dönemde daha karamsar olunuyor.Belki çok saçma ama o kadar üzgünüm ki bugün. Aşk acısı mı gururun kırılması mı bilmiyorum, sadece hak etmediğim bişeyi gördüm, aşırı değersiz hissediyorum ve baş edemiyorum.
Dengesiz adamlara bipolar yok efendim narsist gibi tanı koyanlara gerçekten kızıyorum. Bu kişi o arkadaşınızla bizzat görüştü mü? Sadece bir görüş.Of derken neden sinirlendiniz? Bütün süreci bilen iki tane doktorun yorumu.
Bence tam olarak okumadınız, sevmemiş olabilir anlayabiliyorum. Ben sadece bu kadar mı değersizdim onu anlayamıyorum, çünkü bizim her şeyden önce bir arkadaşlığımız vardı
Takıntı haline getirmek benim suçum mu, normal şekilde biten hiç bir ilişkimi takıntı haline getirmedim. Ayrıca sevgilim demedim ama bir farkı yoktu, ya da sadece arkadaşım olsa ne fark eder ki. Ben şu an değersiz hissediyorum ve bunu hak edecek hiç bişey yapmadım
Başka insanlara şans verin, çevre edinin , sosyallesin. Adam normal değil uzak durun, her gel dediğinde gitmeyin, sizde onu silinOf derken neden sinirlendiniz? Bütün süreci bilen iki tane doktorun yorumu.
Bence tam olarak okumadınız, sevmemiş olabilir anlayabiliyorum. Ben sadece bu kadar mı değersizdim onu anlayamıyorum, çünkü bizim her şeyden önce bir arkadaşlığımız vardı
İşte sevgilin değilken bu kadar bağlanman takıntı. Adamın tek flörtü demek ki siz degildiniz. Biriyle görüşmeye başladı ve sizi sildi. Bu durumun onun psikolojisiyle veya hastalığıyla alakası yok.Takıntı haline getirmek benim suçum mu, normal şekilde biten hiç bir ilişkimi takıntı haline getirmedim. Ayrıca sevgilim demedim ama bir farkı yoktu, ya da sadece arkadaşım olsa ne fark eder ki. Ben şu an değersiz hissediyorum ve bunu hak edecek hiç bişey yapmadım
Bu zaten bir yorum ve normal olmadığının göstergesi. Psikoloğum bütün süreci biliyor ve ne olursa olsun normal bir insan olsa öyle ya da böyle bir şey söyleyeceğini söylüyor.Dengesiz adamlara bipolar yok efendim narsist gibi tanı koyanlara gerçekten kızıyorum. Bu kişi o arkadaşınızla bizzat görüştü mü? Sadece bir görüş.
Size değer vermeyenlere değer vermeyin.
Tamam güzel kardeşim biz ne diyoruz? Dengesizlik anormalliktir zaten. Her geldiğinde kucak açarsan daha çok üzüleceksin. Değer mi böyle birine?Bu zaten bir yorum ve normal olmadığının göstergesi. Psikoloğum bütün süreci biliyor ve ne olursa olsun normal bir insan olsa öyle ya da böyle bir şey söyleyeceğini söylüyor.
Ayrıca bipolar ya da değil, ben burada acı çekiyorum ve derdimi anlatıyorum.
Diyorum ki adam bir yandan çok değer veriyorken bir bakıyorum zerre kadar değer vermiyor. Kendimi aşırı değersiz hissediyorum diyorum, destek almak için konu açıyorum. Yorum için değil
İlişkinin bir adı bile yok sadece takılmışsınız veya flörtleşmişsiniz kısa sürede ne değeri verdide bu kadar umutlandın bir örnek versene?Diyorum ki adam bir yandan çok değer veriyorken bir bakıyorum zerre kadar değer vermiyor. Kendimi aşırı değersiz hissediyorum diyorum
Bakın ben derdimi anlatamıyorum. Bazı şeylere anlam veremediğim için üzülüyorum. Bu insanlar zaten önüme bakmamı söylüyor, benim hiç bir suçum olmadığını onun normal olmadığını söylüyorlar. Burdaki amaç kafayı takmam değil ki.Suç değil, ama yaptığın yanlış. Yukarıda iki doktor yazmışsın, ama bunlar doktor değil psikologlar. Ve sana böyle yol göstermeleri çok yanlış. Adamı kafayı takman yerine önüne bakmanı tavsiye etmeleei gerekirdi.
Sizce benim aklım yok mu, basit bir şeyden mi değer verdiğini düşündüm de sorguluyorsunuz.İlişkinin bir adı bile yok sadece takılmışsınız veya flörtleşmişsiniz kısa sürede ne değeri verdide bu kadar umutlandın bir örnek versene?