Yok çıldıricam polyanna koca sendromu bana akıl verin lutfen

Haklisin diyor zaten tepkimden çekindiği icin soruyor sadece o bile çıldırtıyor beni

Büyük bir cinnet çözer

Benim eşimde hep böyleydi , kardeşlerinden öyle bir kazik yedi ki akıllandı umarım gani akıllanmıştır . Anne kardeş aile tabiki güzel ama parayı yedirmek tam bir enayilik , böyle adamlarla hayat çok zor çöm kavgamız oldu .

Benim kocam kız kardeşni üç sene dershaneye gönderdi , üniversite de tüm masraflarını karşıladı , iki yıl çalışmadı yine para verdi , onu ise soktu sonuç bir bayramda kız kardeşi ve eşi tüm yeğenlerine bayram harçlığı verip benimkilere vermediler . O günden sonra koca tarafı benim için bitti ama eşim için hiç üzülmüyorum böyle bir derse ihtiyacı vardı .

Çözüm cebinde beş kuruş bırakmamak . Araba yükseltin evi beğenmeyin daha pahalosini alıp sürekli borca sokun başını borçtan kaldırmayın . Çocuğa kendinize kıyafet robot süpürge , kurutma makinesi , o ailesine üç kurus yedirse benim zoruma gider . Birde babasının evinde dogursun demişler .

Cok haklisiniz hepsini düşünüyorum

Böyle insanların kesinlikle psikolojik yardım alması lazım . Benhurrem senin esininde kesinlikle yardım alması lazım . Verince değer göreceğini dusunuyor . Sen parayla saygı ve sevgi satın almaya çalışıyorsun tedavi göreceksin deyin. . gitsin o parayla terapi alsın da düzelsin . Kendi çocuğunu kabul etmeyen babasına böyle yapmasi normal değil

Evet haklısınız ama ailesini kotuledikce onlara daha fazla yaklaşır bana karsi cephe alir diye korkuyorum o yüzden ailesine mesafe koydum sürekli bahaneler uyduruyorum zaten bize iki saat uzaklikta oturuyorlar

Evet haklısınız ama ailesini kotuledikce onlara daha fazla yaklaşır bana karsi cephe alir diye korkuyorum o yüzden ailesine mesafe koydum sürekli bahaneler uyduruyorum zaten bize iki saat uzaklikta oturuyorlar
Kötülemek değil ama bazı şeyler açıkça konuşulmalı.Ailesi seni hamileyken kabul etmemiş onun kötü görmesi gerekiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…