Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tembel olmayi hic sevmiyorum ama belki farkli fizikte olsam cok hareketli olurdum bilemiyorum ki.Ayy ben de senin gibiyim.kendim gibi tembel birini buldum sonundaaa
Umarim bigun benim icinde oyle olur. Bi turlu aliskanlik edinemiyorum bunu skiliyorum hemn 2 gum 5 gun yapiyom bitiyoSpor yapmak veya yürümek bir süre sonra zayıflamak amacından çıkıyo hayat tarzı haline geliyo
Plates yap canım. Kesin faydasını göreceksinArkadaslar merhaba. Ben yaklaşık 3 aydır diyet yapmaya calisiyorum evet kilo verdim vermesine fakat dogumdan dolayi bi türlü gobegim gitmiyo. Simdi bu yogurt kurune basladim Allahin izniyle insallah bi faydasinida görürüm. Göbek eritmek icin yuruyus sart diyolar,ben oturdugim yerden dolayi ve çocuğum daha kucuk oldugu icin yuruyuse cikamiyorum. Sorucagim sey ben daha ilk dogum yaptigim zamanlar gobek eritme cihazı almıştım bilirsiniz titreşimli oluyo. Sizce bunu gun icin de bu kürle hemde diyet imle uygulasam faydası olurmu lütfen bana yardimci olun göbeğim den nefret ediyorum
Plates de ne bilim oturdugum yerden dolayi bu imkani kendime saglayamayabilirim plates topu almak gibi bi sorunum var cozemem yani baska bi cozum yokmu :)Plates yap canım. Kesin faydasını göreceksin
o zaman internete leslie sansone yaz.ordan video indir.evde çok rahat yapabileceğin bir spor.Plates de ne bilim oturdugum yerden dolayi bu imkani kendime saglayamayabilirim plates topu almak gibi bi sorunum var cozemem yani baska bi cozum yokmu :)
Tesekkurlero zaman internete leslie sansone yaz.ordan video indir.evde çok rahat yapabileceğin bir spor.
Evet hanımlar dün akşamdan itibaren bende başladım. Nedeni malum sonuç, gözlerimle görmesem kesinlikle uğraşmazdım şuan 1.68 boyunda 60 kiloyum demeyin öyle orantılı diye yanlar göbek ah o birde basen. 1 hafta sonra farkları resim olarakda aticam denemeye değer.Eki Görüntüle 1546309