Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1ayda sonuc alabildin mi bide tek aksam yatmadan mi yiosunKızlar bu küre ne kadar devam etmeliyiz? Ben bir aydır yiyorum ama ara vermek gerekir mi acaba bir süre ?
Olctunu karnini sen belki farketmezsin ama cevrenden zayifladin dien oldu mu bana cok mantikli gelmedi tereddut ettim canimDaha tartılmadım ama kendimde değişiklik hissetmiyorum yatmadan yarım saat bi saat önce yiyorum ama devam edip etmemekte kararsız kaldım
kürün bi zararı yok bence devam etmektede bi sakınca yokKüre başladığımdan beri yememe içmeme dikkat eder oldum, evde yapabildiğim kadar spor dans falan da yapıyorum ama tartılana kadar bilmiyorum =) tartılmaya korkuyorum =) bi ara cesaret edip tartılıcam da yapan bilen biri yok mu ara ara vereyim mi küre ?
Bende deneyecegim sezeyan sonrasi gobek kaldi malesef ama ara werme bence cunku etkisini hemen gostermiomus dewam edin yazioVücut küre alışıpta artık etki etmezse diye sordum hani bir hafta ara verip devam mı etsem acaba diye düşündüm
Ayy kurtulsak gobeklerden yaza fit girsek keskeDevam o zaman =)) Alışkanlık oldu zaten bırakmak tuhaf gelicekti =)
Sagol canim amin... aynen yapiorum ama daha sadece 4 kilo werebildm insan hemen kurtulmak istyoÖmürlü olsun bebişinn =) Bişeyler yapmak lazım göbekler için oturup kendi gider diye beklememek lazım
4 kiloyu nasıl verdinSagol canim amin... aynen yapiorum ama daha sadece 4 kilo werebildm insan hemen kurtulmak istyo
Hic bisi yapmadim valla sadece gunluk 2.5 ltreye yakin su iciorum onun dsnda yiorum walla ama hep tam bugday ekmegi yiorum... sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su iciorum ac karnina yemeklerden yarim saat oncede 2 bardak iciorm sindirim sistemim calissin die ...4 kiloyu nasıl verdin
Evet tatlim kolay werio kolay alabiliorum bizim sulale boyle ☺Demek kolay kilo veren bi yapıya sahipsin canım
Yok ip atlarken bsy yapmadim pek. Bi ekmek yemedim. Oyle arada yaptim ama ilk gun basliyorum ikinci gun yapmiyorum. Sogan suyu ictim bi gun bi iki gun bu kuru yaptim vs. Ama etkisini gorecek kadar duzenli dgldiBu kürüde tukettiniz mi ip atlrken
Bide emziriyosun galiba hic girme bu kur isleriNe. Ne bileyim sutun azalir arkadasin dedigi gbi aci fln olur belki bebisin istemez hic deneme. Bebegini 10 dakika emzirince gunde bir saat yuruyus yapmis gbi kalori yakiyosun baktiydim bi ara ablam icin yanlis olabilir kendinde bak. Karbonhidrati sekeri cikar sadece yemeklerden meyvelerden aldigin yeter sana. al bi ip atla dur bos kaldikca 20 dk atlasan bile yeter cok guzel kilo verirsin emin olBu kürüde tukettiniz mi ip atlrken