- 17 Ekim 2015
- 3
- 0
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 gündür uyguluyorum bu kürü. Gece yatmadan önce yiyorum. İçimde gök gürülüyo resmen. Uyuyana kadar dinliyorum :) Sabah tuvalete çıkarır diyorum ama yok. Gün içinde tuvalete çıkıyorum ama kabız olmuş gibi zor oluyor Yine de 2 hafta devam edeceğim. Acaba pul biber miktarını 1 tatlı kaşığına çıkarsam işe yarar mı size ???
Can'ım bende yaptım isot koydum yanmamak için ağzıma alır almaz yutuyordumpulbiberiniz acidegilmiki aci bagirsaklari calistirir cunki
şimdilik durum nasıl sizdeBende bir ümit başladım bugün 4. günüm. Sonucu yazarım.
henüz tartılmadım ama gözle görülür Bi değişiklik olmadı.şimdilik durum nasıl sizde
şimdilik durum nasıl sizde
İsveç diyeti nasıl oluyor kaç gün süreyle yapıyorsunMerhaba arkadaşlar bende yoğurt kürüne basladim bugün 2. Günüm öncesinde İsveç diyeti yaptim ve ondan yaklasik 4kilo verdim, bakalim bununda faydasini gorebilecekmiyim
Canim isvec diyeti 13 günlük, özet olarak: kahvaltıda kahve, öğlen ve aksam yemekleri ispanak brokoli yumurta biftek ağırlıkli, en az 2 litre su, internetden bakarsan daha detaili bilgi alabilirsin, daha fazla kilo veya az verende vardir tabi bu kisinin bünyeye bağlıİsveç diyeti nasıl oluyor kaç gün süreyle yapıyorsun
Ben vejetaryenim et yemiyorum,brokoli de yiyemedim tadını sevmedim acaba akşam başka bişey yesem olur muCanim isvec diyeti 13 günlük, özet olarak: kahvaltıda kahve, öğlen ve aksam yemekleri ispanak brokoli yumurta biftek ağırlıkli, en az 2 litre su, internetden bakarsan daha detaili bilgi alabilirsin, daha fazla kilo veya az verende vardir tabi bu kisinin bünyeye bağlı
Hmmm bilemedim şimdi, baliktami yiyemiyorsun? ozaman her akşamlari farkli yesilikle salata ye :-/ yada seni tok tutacak ama kalorisi az olan seyler ye.Ben vejetaryenim et yemiyorum,brokoli de yiyemedim tadını sevmedim acaba akşam başka bişey yesem olur mu
Balık ta yemiyorum işte onun yerine sadece salata yesem gerçi ben 88 kiloydum kendi çabalarımla 75 kiloya düştüm şimdi daha 10 kilo daha vermem lazım ama artık vücut durdu kilo veremiyorum işteHmmm bilemedim şimdi, baliktami yiyemiyorsun? ozaman her akşamlari farkli yesilikle salata ye :-/ yada seni tok tutacak ama kalorisi az olan seyler ye.
İncelme oldu mu. Sadeve bel bolgesinde mi incelme sagliyor. Basen de ise yarar mi bilginiz var mi :)10 gunde 2 kilo gayet iyi bence zira bir insanlar 2 haftada 5 10 kilo vermek istiyor bu cok yanlis o yuzden iyi gidiyor sun 1.5 ay yogurt kurunu bende denedim gercekten faydasi var