- 1 Aralık 2015
- 221
- 130
- 36
Benim sadece son dönemlerde dengesiz beslendiğim için göbeğim var diğer her yer küçük :) göbek ve belde incelme olduİncelme oldu mu. Sadeve bel bolgesinde mi incelme sagliyor. Basen de ise yarar mi bilginiz var mi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sadece son dönemlerde dengesiz beslendiğim için göbeğim var diğer her yer küçük :) göbek ve belde incelme olduİncelme oldu mu. Sadeve bel bolgesinde mi incelme sagliyor. Basen de ise yarar mi bilginiz var mi :)
9 gün oldu hala Bi fark yok. 15 E tamamlayıp tartılıcam.
Arkadaslar yalnız bu kur sabah ac karnina yapılması gerekiyormuş.zahide yetişe gecen haftalarda diyetisyen bir bayan vardı o söyledi herkes yatmadan yiyor dedi ama gece ac yatilmasi gerekiyormuş kesinlikle sabah ac karnina yenmesi gerekiyor.bend
Sizlerde Nasıl durumlar arkadaşlar incelen kilo veren oldu mu ?
Kilo kaybı için goji meyvesi içinde en etkin 15 madde barındırır. Doğal bir ürün olan goji berry üzümü , sindirim ve metobolizmayı hızlandırmaya yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Sağlıklı kilo kaybına yardımcı olan doğal, etkili ve garantili bir üründür. Doğal bir antitoksidandır. Tokluk hissi vererek kilo vermenize yardımcı olur. Zayıflarken sağlığınızdan olmayın. Hem zayıflayın hemde vucudunuz mineral ve vitamin eksikliği çekmesin. Vitamin deposu olan goji berry üzümü vucut direncini yitirmeden zinde kalmanızı Yardımcı Olacaktır.
Ben varım seninle kürü denemeye ama ben bebek emzirdigim için zencefil kullanamıyorum.Merhaba arkadaşlar,
Bende üç haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ve zencefilli yogurt kürünü yapmaya çalışıyorum. Çok düzenli olamadım ama göbeğimin küçüldüğünü fark ediyorum. 69,9 ile başlamıştım bir hafta sonrasında 68,9 dum. ama sonra regli oldum ve tekrar 70,1 oldum. Bu pazartesi 69,4 ile daha özenli yemeğe başladım ve yogurdu daha da fazlalaştıracağım hayatımda.
Tabii kürüde yiyeceğim. Birde yediklerimi yazmaya başladım.
Gelişmeleeden birbirimizi haberdar etsek ve birlikte kurtulsak kilolardan
Başlangıç: 14.03.2016
Boy: 1,65
Kilo:69,4
Öncelikli hedef: 60
VAR MISINIZ?
Maydanoz limonsuyu icin cok iyi geliyor sabah ac karninaBen varım seninle kürü denemeye ama ben bebek emzirdigim için zencefil kullanamıyorum.
benimde
Yas:29
Boy:1.62
Kilo:73.
ama ben 88 kiloydum şimdi 73 kiloya düştüm