Siyaset 3. SınıfBölüm neydi? Kacıncı sınıftın? 0
Ben 4 buçuk yıldır işimden şikayet ediyorum ama bir türlü çıkamadımOkulunu bırakmanı hiç tavsiye etmem,işini değiştirebileceğin başka sektörlere baksan sen işinden nefret ediyordun çünkü.Çabalıyorsun hayatta karşılığını alacaksın pes etme
Okuldan mezun olunca birden ev araba olmuyor ki. Hele ki herkesin artık üni mezunu olduğu bir ülkede. Zaten yıllardır çalışıyorum. Kullandığım telefon bile en ucuz marka. Aile desteği olmadan ev araba almak pek mümkün değil. Teşekkür ederimGençsin ve okulun var.Bittirmene az kalmış.Diploman olduktan sonra hersey daha kolay olur.Sık dişini.Ileriki yıllarda yapacaklarını hayal et.Tatiller, bir ev, araba. vs .Seni ne mutlu edecekse.Asla pes etme.Hayat senin ve kendin için yaşamanin bir yolunu bulmalısın.Sevgiler
Eğer bir işten şikayet edersen, o iş çok iyi bile olsa sana her saniyesi işkence gibi gelir, önce işini sevmeyi öğren çünkü yazdıkların kadarıyla başka çaren yok, tamamen bakış açıcı ile ilgili.Merhaba,
25 yaşında üniversite öğrencisiyim. Aynı zamanda çalışıyorum. Annem babam ayrı olduğu için ikiye bölünmüş şekilde o evden bu eve göç edip duruyorum. Normal part time maaşı alıyorum. Ama param yetmiyor. Dışarıdan su almayayım diye aynı şişeyi çeşmeden doldurup kullanıyorum düşünün, şişe doğaya karışacak artık.
İşimden de nefret ediyorum. Sürekli sorunlu insanlarla konusmak zorunda olduğum bir işim var. Çağrı merkezi. İşimden o kadar nefret ediyorum ki çalışma masama düşmanıma bakar gibi bakıyorum yanından geçerken beddua falan ediyorum psikolojim bozuldu. Sabahtan akşama kadar okul. Akşamdan geceye kadar da iş. Çok yoruluyorum. Müzik dinlemek istiyorum, saçımı duzlestirmek, oje sürmek, Müge anlı izlemek ne bileyim insanca bir şeyler yapmak istiyorum ama vaktim yok.
Okulda herkes 2002 üzeri. Ben 97'liyim. Kafa olarak anlaşamıyoruz çoğuyla. Hepsi ergen gibi geliyor salak saçma muhabbetler dönüyor. Ders aralarında tek başıma boş boş oturuyorum. Bölümüm zor, ağır odevler oluyor. Bakıyorum herkes arkadaşlarıyla grup olmuş ben tek başıma. Aşk meşk zaten yok. Eski konumu okuyanlar sebebini görür.
İş okul birlikte götürenler var mı aranızda nasıl hayatta kaldınız ?
Ben öğrenciyken part time lc mağazasında çalışıyordum. Zordu ama ortamı güzeldi prim yemek derken memnundum bi oraya da bakın isterseniz.Merhaba,
25 yaşında üniversite öğrencisiyim. Aynı zamanda çalışıyorum. Annem babam ayrı olduğu için ikiye bölünmüş şekilde o evden bu eve göç edip duruyorum. Normal part time maaşı alıyorum. Ama param yetmiyor. Dışarıdan su almayayım diye aynı şişeyi çeşmeden doldurup kullanıyorum düşünün, şişe doğaya karışacak artık.
İşimden de nefret ediyorum. Sürekli sorunlu insanlarla konusmak zorunda olduğum bir işim var. Çağrı merkezi. İşimden o kadar nefret ediyorum ki çalışma masama düşmanıma bakar gibi bakıyorum yanından geçerken beddua falan ediyorum psikolojim bozuldu. Sabahtan akşama kadar okul. Akşamdan geceye kadar da iş. Çok yoruluyorum. Müzik dinlemek istiyorum, saçımı duzlestirmek, oje sürmek, Müge anlı izlemek ne bileyim insanca bir şeyler yapmak istiyorum ama vaktim yok.
Okulda herkes 2002 üzeri. Ben 97'liyim. Kafa olarak anlaşamıyoruz çoğuyla. Hepsi ergen gibi geliyor salak saçma muhabbetler dönüyor. Ders aralarında tek başıma boş boş oturuyorum. Bölümüm zor, ağır odevler oluyor. Bakıyorum herkes arkadaşlarıyla grup olmuş ben tek başıma. Aşk meşk zaten yok. Eski konumu okuyanlar sebebini görür.
Benim de aklıma o geldi. Biz okuldayken en yakın arkadaşlarımdan biri de orada çalışırdı şartları daha uygunduBen öğrenciyken part time lc mağazasında çalışıyordum. Zordu ama ortamı güzeldi prim yemek derken memnundum bi oraya da bakın isterseniz.
Hayata böyle bakarsan hiçbir şey kolay değil.Ama herkes altın kaşıkla doğmuyor.Calisip emek sarfederek hayat kuruyor.Unutma hayat tercihlerden ibarettir.Okuldan mezun olunca birden ev araba olmuyor ki. Hele ki herkesin artık üni mezunu olduğu bir ülkede. Zaten yıllardır çalışıyorum. Kullandığım telefon bile en ucuz marka. Aile desteği olmadan ev araba almak pek mümkün değil. Teşekkür ederim
Böyle dusunme.Merhaba,
Okulunu bırakma sakın onun pişmanlığı daha da strese sokar. İşine gelince geçici olduğunu kurtulacağını düşün. Başka işte çalışma şansın var mı şuan için? Bakıyor musun hiç diğer part time işlere?Merhaba,
Aynen nefret ediyorum ama çarem yok. 4 buçuk yıldır aynı işi yapıyorum. Eskiden tam zamanlı çalışıyordum okuldan önce. O zamanlar tiksindim vardiyalı git gel yapmaktan. Keşke ailem eğitimim için kenara birikim yapsaydı. Bunun ceremesini çekiyorum yillardirEğer bir işten şikayet edersen, o iş çok iyi bile olsa sana her saniyesi işkence gibi gelir, önce işini sevmeyi öğren çünkü yazdıkların kadarıyla başka çaren yok, tamamen bakış açıcı ile ilgili.
Ben de dikey geçtim. Bu yüzden bir sürü ders alıyorum alttan. İşi gücü bırakıp okula yoğunlaşmam lazım ama 3 bin lira için gecelere kadar kafa patlatıyorum. Hiçbir yerden de destek yok. Sizi de tebrik ederim bu aradaBöyle dusunme.
Çok bunaltıcı biliyorum bende 25 yaşındayım geçen sene mezun oldum 2015ten beri üni okuyordum DGS o bu derken herkes hayat kurmuş ben arkada kalmış gibiydim bazen hala böyle hissediyorum kendi meslegimi yapmıyorum ama geçen sene çalışırken bitirdim okulu ama homeofiss çalışıyordum ve müdürüm sağolsun. Toparlayacaksin bir süre sonra. Çok bunaltici yoğun sıkıcı geçiyor ama geçiyor inan ki