Ayşe Armanın konuyu gündeme getirmesi ve konuya ilgisi, arkadaşıma desteği olayın çözülmesinde çok büyük pay sahibi olmuş. Ona teşekkür ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/239939-yogun-bakimda-taciz-olur-mu.html
Sağlık Bakanlığı ve Hasta Hakları Kurulu dahil her yere müraacat yapıldı.
Sağlık Bakanlığı, Üniversite hastaneleri kapsamları dışında, <yök> e bağlı imiş, ya YÖK e, ya da REKTÖRLÜĞE müraacatım gerekliymiş. onlara da müraacat edildi. Rektörlük sözde ilgilendi. Gazete haberinden sonra soruştuma başlattılar çünkü..
Hasta Hakları Kurulu ise şu cevabı verdi;
Henüz kurulumuz faaliyete geçmediğinden....
Kısaca ilgilenip gazetesine yazan Ayşe Arman dışında kimse aslında ilgilenmedi..
Kendisine teşekkür ederim.
not; ailenin asla ve asla ihmali yoktur.. insan kızına karşı duyarsız olabilir mi?
not2: Sevgili arkadaşım Kazen'e de duyarlılığından ötürü ayrıca teşekkürler ve tabii ki tüm katılım yapıp yorumlayanlara, ilgilenenlere..
Sayın İlgili, 29.11.2008 tarihli başvurunuz incelenmiş olup, üniversite hastaneleri denetim ve işleyiş açısından YÖK'e bağlı kurumlar olduğundan, ayrıca hastane başhekimliği şikayetinizi işleme koymadığından, doğrudan YÖK'e yada savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bİlginize sunulur.
Sağlık Bakanlığı dilekçesinin cevabıdır...
Ki savcılığa müraacatım var demiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?