Yoğun bakımda taciz olur mu?

inanın yazınızı gözyaşıyla okudummm benimde kızımm varrr onlarada böyle yapılsa ben ne yaparımm ALLAHIM biz bebeklerimizii nasıll korıyacağızzz nerelere güveneceğizzzz

Ben böyle bir yazıyı yıllar önce yine okumuştum ama bu sefer daha çok genç bayanlara yoğun bakımda taciz edildiğini hatta bunu yapan sapık suç üstü yakalanmış olay bundan sonra patlak vermişti.Yazık insanlar canının derdindeyken bu tipler kendi zevklerinin peşinde.Yazık bizim bilmediğimiz neler vardır neler şimdi bu olayı Arman köşesinde yayınlamış olmasaydı kimsenin ruhu duymuyacaktı bir an önce cezasını çekmeli bu sapık

ayyyyyyy rezalete bak..yazıklar olsun..başhekimde okumuş ama adam olamamış..
eee eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır
keşke bağırsa idi kız..yardım istese idi..ne olursa olsun..ister inansınlar ister inanmasınlar ona..en azından amacına ulaşamazdı..
bu bana kill bill filmini aklıma getirdi..izleyenler bilir..filmde uma thurman komada yatıyor.hasta bakıcı bir arkadaşını getiriyor.hatta para alıyor..birde üstüne moratma falan diyor:bbo: neyse adam öperken falan uma thurman birden kalkıyor ( zaten bu olaydan önce uyanmıştı,numara yapıyordu gelen olduğunu anladığı için ) adamı bir güzel benzetiyordu..film olsa bile bu beni çok etkilemişti..acaba böyle bir gerçekten olurmu diye düşündüm o zamanlar oluyormuş demekki...
ya biz kadınlar neden tacize,tecavüze uğradığımızı söylediğimizde kimse bize inanmıyor..
bizim bu durumu yaşayacağımızı düşünmek istemedikleri için mi? neden?

çok yazık yaa çok yazıkk...
Artık herkesden herşeyi bekler hale geldikk ....
Bu nasıl bir vicdandır anlayamıyorum ben...
Hasta ve küçük bir kızdan ne anlıyorusn da taciz ediyorsun ya sapık ruhlu resmen ya...allahım sen böyle insanlardan hepimizi koru...insan kafayı yer gerçekten...kesinlikle kayıtsız kalınacak bir durum değil...

Gazetede okumuştum başınıza geleni çok geçmiş olsun zaman zaman sütü bozuk insanlarla karşılaşabiliyoruz maalesef , bilinçli bir anne olarak konunun peşini bırakmayacağınızı umuyorum, sevgilerimle...

Sayın İlgili, 29.11.2008 tarihli başvurunuz incelenmiş olup, üniversite hastaneleri denetim ve işleyiş açısından YÖK'e bağlı kurumlar olduğundan, ayrıca hastane başhekimliği şikayetinizi işleme koymadığından, doğrudan YÖK'e yada savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bİlginize sunulur.

Sağlık Bakanlığı dilekçesinin cevabıdır...

Ki savcılığa müraacatım var demiştim..

Tek kelimeyle iğrenç bi şey bu hasta bakıçıları iyice gözden gecirmeliler ve işe almamaları lazım .
---------------------------
bi yakınımız yoğun bakımnda dayak yediğini soyluyordu biz inamadık ruya gordun dedik ama o yakınımız ısrarla beni dövdüler demişti keşke o zaman bunu araştırsaydık şimdi üzüldüm yaaaaa sapık ruhlularrr çokkkkkkkkkk

Son düzenleme:

onların çocuklarının başına gelse -ki allah hiçbir evladı bu duruma düşürmesin- acaba bu kadar duyarsız olabilirler mi?
çıldırmamak elde değil.

bu kadar mı insanın değeri
zaten bu sapıklarda nasıl olsa birşey olmaz devletin umrumda değil diye, at koşturuyorlar etrafta.
böyle kişilerin eline bu imkanları veren bir yasayla yönetildiğim için hicap duyuyorum artık.

geçmiş olsun demek çok az kalır durumunuzda farkındayım ama dilim lal oldu diyecek birşey bulamıyorum.
allah yardımcınız olsun.
bu işin peşini bırakmayacağınıza ve sonunda birilerinin sesinizi duyacağına inananıyorum.

Olur niye olmasınki artık hiçbirşey şaşırtmıyor beni.Bende hastanede yatarken cep telefonumu çaldı hastane çalışanı odaya ben ve temizlik yapan kişi dışında kimse girmiyordu bana ait güvenli olsun diye kiraladığım odada ve işin en kötüsü hastane yönetimi bunun için kılını bile kıpırdatmadı nasıl bir vijdanki bir hastaya en çok lazım olan şeyi çalabiliyor.Nasıl bir insanki çocuğa onu kıracak hayatı boyunca unutamayacağı acı dolu bir hikaye bırakıyor hem bu garip yaratıklar fiziksel olarak biz insanlarada çok benziyorlar.

Umudum bunun bir kampanyaya dönüşmesi ve kadının sesinin gümbür gümbür duyulması, dilerim bu amacıma ulaşırım ve suskunluk bozulur, adalet yerini bulur!

Destek için şimdiden teşekkürler..

okurken kanım dondu:1shok:
söyleyecek söz bulamıyorum
yoğun bakımdaki bir hastaya bunu yapabilecek kadar küçülen mahluka bırak insan hayvan bile diyemem ben.hayvanlara saygısızlık olur

Bu nasıl bir dünya ya ne kadar iğrenç insanlar var şok oldum okurken... :1shok::1shok:
Karaktersiz pislikler işte aradıklarını o zavallı hastalardan çıkarıyorlar, nasıl bir dünya yaa böyle. o başhekime ne demeli benim personelim yapmaz deyip geçiştirmiş. o başhekim varken o hastanede daha böyle çok olay yaşarlar. Sağlık bakanlığına falan şikayet edilmeli. insan iyileşicem diye hastaneye gidip psikolojisi bozulup daha beter taburcu olur... yazık bu insanlığa yazık dünyanın civisi çıkmış.... kötükedihüso

dayım evinden dışarı çıkmak üzere hazırlandığı bir saatte kalp krizi geçiyor ve hastane kapısında kalbi duruyor...acil de elektro şokla hayata döndürülüyor ve yoğun bakıma alıyorlar...bu arada cebinde ki 400 ytl para yok oluyor

ölmek üzere olan bir kişinin cebinden para çalacak kadar alçalan insanlıktan her türlü kötülüğü beklerim ...

herkese potansiyel sapık gözüyle bakarak biricik oğlumu babasız tek başıma 14 yaşına sağasağlam getirdim...

okulda teneffüs hariç dışarı çıkma...tuvaletin gelince sabret
kimseye güvenme onların annene babana götüreceğiz sözlerine asla inanma ben gelirim öyle bir şey söz konusu olursa...benim haricim de servis dışında hiç bir şekilde okuldan ayrılmak yok...daha neler neler saymakla bitmez..........

bu ne ilk ne de son örnek..
bir hastanede çocuk doktorunun odasından kamera ve uygunsuz cdler çıkmıştı.
zamanın birinde bir sapık hastanenin morguna dadanmıştı ölülere tecavüz ediyordu.

kimseye güvenmeyin, hiçkimseye......

Son düzenleme:
Yazıklar olsun bunu yapan adama klava:
Adamın çocuğu yok her halde,küçücük çocuğu bile cinsel obje olarak gören erkekleri şiddetle kınıyorum
Bunu yapan kişi cezasını çekmeli kötükedihüso

hiç şaşırmadım.
sağlık sektöründe çalışan arkadaşlarım önceden bahsetmişti.
taciz ve hırsızlıklar olabiliyor.
umarım yaptıkları yanına kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…