Yoğun bakımda taciz olur mu?

tüylerim diken diken oldu inanmak istemiyorum ama doğruluğuna da yüzde yüz eminim bu insan eğer
o hastanede çalışmaya devam ediyorsa o başhekimden de şüphe ederim

bu arada Ayşe Arman'ında şimdi hürriyet gaztesinde ki yazısını okudum...
bahsettiğim ve sağlık bakanlığında müfettiş olarak görevini yapmakta olan ablam 12 yaşına kadar bu hastalıkla (epilepsi) mücadele etmiştir...sonuç olarak; herhangi bir zeka,(hallüssilasyon) ve bilinç kaybı da yoktur üstelik!sadece gözlerinde yalanan bir kayıp olmuş ve ameliyat ile bizlerden farkı bulunmamaktadır....

bu kişilerin bu tip düşünceler ardına sığınması,saklanabilme ve ört bas edebilme telaşıdır!konuyu en kısa yoldan kapatma çabasında olacaları ve kendi çıkarları doğrultusunda bir hayatı karatmayı da göze alabileceklerdir....peşi pırakılmamalı!!!!

Peki bir şey kafamı karıştırdı neden kızının yanında refekat etmediler yani o gece hastahanede neden kızlarını yalnız bıraktılar!!!
Böyle bir çirkinlik yapan o insan dışı yaratıkları kınıyorumÇok üzgünüm çoook.Nasıl bir kişiliksiz böylesine densiz bir davranış dergileyebilirki..
Hayret pes doğrusu!!!

Sex düşkünü reziller artık hayvanlara bile tecavüz ediliyo şaşırmamak lazım ama böyle aşşağılık insanların hastanede nasıl çalışabildiğine inanamıyorum :1no2: Ya o başhekime ne demeli ben olsam ikisini de kendi ellerimle parçalardım hastaneyi birbirine katardım yazık kadıncağız şokun etkisiyle ne yapacağını şaşırmıştır ama her yere şikayet etmeli o pislik cezasını bulana kadar kötükedihüso

olur, hem de nasıl olur...Çok üzgünüm çoook

böyle hasta ruhlar etrafta artarak çoğaldıkça her şey olur. güpegündüz sokak ortasında yapılanlar varken, orada savunmasız, güçsüz, hatta baygın bir insan varken bu yaratıklar (sakın hayvan demeyin, hayvanların da duyguları vardır) boş durur mu?

hatta ben bilinçli olarak o mesleği seçtiklerini de düşünüyorum.(sakın her yoğun bakım görevlisi için aynı şeyi düşündüğüm çıkmasın ortaya). ancak böyle tipler, hayattaki tek hedefleri taciz olacağından, buna uygun koşulları bulacakları meslekleri seçerler düşüncesindeyim. kötükedihüso

başlık tabii ki, "bu kadar da olur mu?" anlamında atılmıştı. ancak günden güne edindiğimiz deneyimler, duyduklarımız, okuduklarımız bizi öyle bir hale getiriyor ki anlaşılan ilk okuduğumda "olur mu olmaz mı" olarak alıp cevapladım zihnimde, gerisini siz düşünün...:1no2:

bir şey daha eklemeliyim; ben tereddütsüz o cevabı verebilen başhekimin de aynı türden olduğunu düşünüyorum:1closedeyes:

Yoğun bakıma hastabakıcı görevlilerden başka kimse alınmaz..Bu sebeple aile orada dursa bile yanında kalamazlar..Dolayısıyla örnek A'da görülen densizde bu boşluğu kendine uygun görerek hayatının hatasını yapmıştır..kötükedihüso

ben yıllarca ağır epilepsi ile mücadele ettim

grand mal türü nöbetlerde halisünasyonlar olur ama bu sadece nöbet sırasında olur ve hasta çoğunlukla uyandıktan sonra bu halisünasyonları yaşamaz ayrıca nöbet sırasında görülen halisünasyonlar belli belirsiz sesler görüntüler vs. şeklinde tezahür eder.

yani hastanın bu derece net hatırladığı olay ve cümleler bir halisünasyon hali değildir.

çünkü nöbet sırasında görülenler bu derece net değildir bulanık ve anlamsız rüya şeklindedir.

şiddetle kınıyorum ve bu işin peşini ne olursa olsun bırakmamalılar

eğer adli tıp(!) faciasına dönüşmezse tabiikötükedihüso

Bir kaç gün önce bu yazıyı okumuştum..
Allahım saklasın,insanın başına gelse,katil olur herhalde..

yoğun bakıma yemek yiyebilecek durumdaki hastaların yakınları ancak o zaman yemek yedirme süresi kadar ancak 1 kişi olarak girebiliyorlar onun haricinde kesinlikle yasak....

Bu dünyanın çivisi çıktı.. yorum bile yapamıyorum çok sinir bozucu ve tiksindirici bişey..

canının derdine düşmüş bi kadına bir kıza
nefsi uyanan erkegın allah belsını versinbenneyaptımki
sapkınlıgın bu kadarı pes dogrusu :mymeka:

hemen kendi kızımı düşündüm doğal olarak
ve biz de sağlık problemimizden dolayı zaman zaman hastanede kalıyoruz
kuzumun başına gelse böyle bi şey
dünyayı ayağa kaldırırım...

Yoğun bakım ünitelerinde hastaların bilinci genelde kapalı durumda ya da ona yakın olduğu için , sapık düşüncedeki insanlar gerçek yüzlerini gösteriyorlar demek ki.

Ne diyceğimi şaşırdım..Kesinlikle peşi bırakılmaması gereken bir durum..

İnsanlık ayıbı...
Rezalet....
Bu konudan haberim yoktu şoktayım.........

hem bu tacız ıçını yapıyorlar...
soylendıgı zamanda..kız hasta..
halısınasyon gormuş...denıyor...
bırazda aılenın ıhmallıgıde var...
allah korusun...ınsan boyle bır sey yasadıgında..en ust mercıılere bıle gıder...
aılenın bılınclı ve aklını basınada alması gerekıyor...

valla öyle bir zamandayızki bebeklere bile tecavüz ediliyor bu onun yanında çok masumane kalıyor Bu nasıl bir nefistirki azınca önüne geçemiyorlar Ben bu yazıyı okumuştum ama ondan daha iğrenci morgdaki ölüye tecavüz eden bir görevliydiki şimdi nerde okuduğumu hatırlayamadım kanım donmuştu ozaman

allah onların yakınlarınıda böyle insanlarla karşılaştırsın derdim ve böyle insanları allaha havale eder mahkemeye koşardım....

Sağlık Bakanlığı ve Hasta Hakları Kurulu dahil her yere müraacat yapıldı.

Sağlık Bakanlığı, Üniversite hastaneleri kapsamları dışında, <yök> e bağlı imiş, ya YÖK e, ya da REKTÖRLÜĞE müraacatım gerekliymiş. onlara da müraacat edildi. Rektörlük sözde ilgilendi. Gazete haberinden sonra soruştuma başlattılar çünkü..

Hasta Hakları Kurulu ise şu cevabı verdi;

Henüz kurulumuz faaliyete geçmediğinden....

Kısaca ilgilenip gazetesine yazan Ayşe Arman dışında kimse aslında kimsenin umrunda değildik!

Kendisine teşekkür ederim.

not; ailenin asla ve asla ihmali yoktur.. insan kızına karşı duyarsız olabilir mi?

not2: Sevgili arkadaşım Kazen'e de duyarlılığından ötürü ayrıca teşekkürler ve tabii ki tüm katılım yapıp yorumlayanlara, ilgilenenlere..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…