Siz bu hastalıkla yeni tanıştınız sanırım korkunuzun çok baskın olması bundan. Ben iştahına çok önem veren biriyim gece bile kalkar yemek yerim. Ama atak zamanlarımda mim 5 max 10 kg kadar veriyorum ve bu çok kısa sürede oluyo. Hiç bişey yiyesim gelmez sürekli öğürürüm kusmasamda bunlar çok normal yaniO sıkıntılı süreçte ne kadar kilo kaybettiniz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama kafam daki şüpheler yiyip bitiriyor
Bu şekilde kilo vermek beni çok korkutuyor inşallah en kısa zamanda bende toparlarım 2 aydır böyleyim bugün doktora gittim emar çeklimişti boyında fıtık ve fibromiyalji teşhisi konulduSiz bu hastalıkla yeni tanıştınız sanırım korkunuzun çok baskın olması bundan. Ben iştahına çok önem veren biriyim gece bile kalkar yemek yerim. Ama atak zamanlarımda mim 5 max 10 kg kadar veriyorum ve bu çok kısa sürede oluyo. Hiç bişey yiyesim gelmez sürekli öğürürüm kusmasamda bunlar çok normal yani
Korkmayın bunlar bu süreçlerde çok normal şeyler çünkü normalde yediğiniz şeyleri yiyemez oluyorsunuz iştah kesiliyor. Yüzün solgun çökmüşsün diyen oluyor hatta. Kimseye kulak asmayın Buda bi süreç yani kilo verince ister istemez yüzde sararıyo eski enerji olmuyorda bunlar çok normal seyreden şeyler. Fibromiyalji de psikolojik bi hastalık zaten. Stresten insanın kasları ağrıyo her yeri ağrıyor hatta. Ben tırnak uçlarımın ağrıdığını bilirim. Hayatımızın bundan önceki dönemiyle bugünü kıyaslamamak gerek. Artık yeni bir sen var böyle yaşamaya biraz alışmak lazım. İlaç iyice yatıştıracaktır sizi zaten daha iyi hissedeceksinizBu şekilde kilo vermek beni çok korkutuyor inşallah en kısa zamanda bende toparlarım 2 aydır böyleyim bugün doktora gittim emar çeklimişti boyında fıtık ve fibromiyalji teşhisi konuldu
Çok geçmiş olsun bende de kriz geçirmek korkusu sol kol ağrısı uyuşması göğüs kafes ağrısı bulantı bi ara miğde iştahsızlık halsizlik ve aşırı ölüm korkusu varMerhaba arkadaşlar yaşım 28 evli ve 2 kız çocuğum var çocukluktan belli ufak tefek takıntıları olan birisiyim fakat iki ay önce kayınbabamı beyin tümöründen kaybettik ne olduysa ben de ondan sonra başladı sürekli en ufak baş ağrısında bende de tümör var mı acaba diye başlayan süreç ufak bir üşütme ile başlayan göğüskası ağrısını kalp krizi geçiriyor sanmamla zirveye çıktı sonrası bende tüm film koptu sürekli kalp krizi geçiriyorum ölüyorum gidiyorum hastanede bana kim bakacak çocuklarımı özlerim ben sefil olacağız hepimiz bu süreçte çocuklarım eşim ben ölünce ne yapacak diye korkular yaşamaya başladım ve hastaneye gitmeye korktum bu süreçte. gittiğimde teşhis koyulacak kötü bir şeyler duyacağım diye sonrasında arkadaşların telkini ile cesaretlenmesi ile kardiyolojiden sıra aldım EKG ve eko ile bakıldıktan sonra bir şeyim olmadığı söylendi fakat tatmin olmadım o zaman kalbimde bir şey yoksa demek ki akciğer imde var akciğer kanseri miyim sürekli karnımda gaz sıkışmaları mide agrilari ishal olma durumları ile süreç baş edilmez bir durum aldı hocaya gittim okundum aşırı vesvese var at dedi sonra piskologa başladım 2 seans gittim devam edeceğim ama fayda göremedim çok annen baban nasıl biri sizi tanıyalım gibi sorularla geçti 2 seans ve her geçen gün fiziksel olarak ağrılarım oluyor özellikle sırt ve bel ağrısı karın ağrısı gibi şeyler oluyor yatağımı bile değiştirdim en rahat kaliteli yataklardan aldım yine faydası olmuyor, sitede bu konuyla ilgili daha önce yazanlar olmuş onları okuyup biraz destek gördüm fakat nasıl yendiklerini yazan olmamış veya yenen varmı bilmiyorum biraz düşününce benim bileyim yok herkeste var psikolojik diyorum bazen de ya psikolojik değilde gerçekten hastaysam diyorum ama hastaneye gidip kötü teşhis alacağım diye gidemiyorum hayat bitti sanki tüm günüm sanki son günüm gibi geçiyor çocuklarımı sevemiyorum resmen alışmasınlar ölüp gidince zor gelmesin gibi korkular geliyor içime ne olur yardımcı olun nasıl çıkacağız bu çukurdan dimi bütün bi insanım namaz kılıyorum dualar ediyorum bazen rahatlama geliyor ama çok kısa sürüyor yemeden içmeden kesildim son bir ayda 5 kg verdim sadece güçten düşmeyim diye zorla yemek yemeye çalışıyorum Allah rızası için bi dertleşelim bi çözümü varsa paylaşalım çok kişi var heralde bu durumda…
Az önce bi abim biraz nasihat etti ciddi bi ağrın olsa o ağrı seni doktora götürür seninki vesvese dedi biraz rahatladım benÇok geçmiş olsun bende de kriz geçirmek korkusu sol kol ağrısı uyuşması göğüs kafes ağrısı bulantı bi ara miğde iştahsızlık halsizlik ve aşırı ölüm korkusu var
Bazen çok rahatım çok iyiyim ama bazen beni ele alıyor bildiğiniz Rabbim hepimize tüm bekleyenlere şifa versin.Az önce bi abim biraz nasihat etti ciddi bi ağrın olsa o ağrı seni doktora götürür seninki vesvese dedi biraz rahatladım ben
Aşmakta en çok zorlandığım ölüm korkusuAz önce bi abim biraz nasihat etti ciddi bi ağrın olsa o ağrı seni doktora götürür seninki vesvese dedi biraz rahatladım ben
Ben çok kısa sürede 10kg yakın verdimO sıkıntılı süreçte ne kadar kilo kaybettiniz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama kafam daki şüpheler yiyip bitiriyor
Birde şunu düşünmek lazım. Gerçek bi hastalık olsa bu zamana kadar çoktan belirti verirdi. Atakla beraber geliyorsa demek ki beyin o noktaya yönleniyorAz önce bi abim biraz nasihat etti ciddi bi ağrın olsa o ağrı seni doktora götürür seninki vesvese dedi biraz rahatladım ben
Allah razı olsun kardeşim inşallah önce beyinde kabullenmem lazım ki ilaçta fayda etsin inşallahKorkmayın bunlar bu süreçlerde çok normal şeyler çünkü normalde yediğiniz şeyleri yiyemez oluyorsunuz iştah kesiliyor. Yüzün solgun çökmüşsün diyen oluyor hatta. Kimseye kulak asmayın Buda bi süreç yani kilo verince ister istemez yüzde sararıyo eski enerji olmuyorda bunlar çok normal seyreden şeyler. Fibromiyalji de psikolojik bi hastalık zaten. Stresten insanın kasları ağrıyo her yeri ağrıyor hatta. Ben tırnak uçlarımın ağrıdığını bilirim. Hayatımızın bundan önceki dönemiyle bugünü kıyaslamamak gerek. Artık yeni bir sen var böyle yaşamaya biraz alışmak lazım. İlaç iyice yatıştıracaktır sizi zaten daha iyi hissedeceksiniz
Yeni başladım antidepresan bugün 3. GünAntidepresan kullanıyormusunuz gece uykunuz nasıl iştahınız nasıl
Ohaa bu benHerşey bitti sanki ayağıma kışlık ayakkabı kafama bere bile alamadım zaten öleceğim diye
Sürekli buralarda yazı okuyorum piskriyati ilaç verdi başladık 3 gün oluyor bakalım nolcak piskolog desteğide alıyorum ama fiziksel bi ağrım olduğu anda tüm hayat bitiyor sankiOhaa bu ben
Ahh, aylardır tartıya binemiyorum korkudan. Diyetisyene gitmiştim yazın sindirim sorunlarından dolayı. Eliminasyon diyeti yaptım. Zaten kg veriyordum ondan sonra iyice zayıfladım. Sanki beni her gören inceleyip süzüyor gibi geliyor. Biri bana zayıflamışsın diyince bütün günüm mahvoluyor. Artık uzun zamandır görüşmediğim insanlarla bir araya gelmek istemiyorum sırf zayıflamışsın diyecekler diye. Öyle çaresiz bir durum ki Allah kimseye yaşatmasınO sıkıntılı süreçte ne kadar kilo kaybettiniz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama kafam daki şüpheler yiyip bitiriyor
Ben de psikiyatriye gidip ilaca başlayacağım artık dayanamıyorumSürekli buralarda yazı okuyorum piskriyati ilaç verdi başladık 3 gün oluyor bakalım nolcak piskolog desteğide alıyorum ama fiziksel bi ağrım olduğu anda tüm hayat bitiyor sanki
Ben varım. Göğsümde ağrı var kist çıktı aha kesin kanserim (hala ağrıyor) çocuğum hastalandı ateşleniyor sürekli aha kesin bişey var kötü hastalık var (geniz eti çıktı) geniz etini aldırıcaz hadi narkoz alınca bişi olursa artık kafam ağrıyor düşünmekten… elim sürekli göğsümde bişey mi var neden ağrıyor 2 kere doktora gittim birisi usg me baktı direk geri gönderdi bişe yok diye ama içim rahat et mi yorHerkese merhaba uzun olacak covidde başladım bende sol kol ağrısı ile once sol sırt ağrısı daha sonra kusmalar başladı sonra mideye gittim 2022 ozafajik ve gastrirr meme ağrısı başladı sol meme sol sırt ananem kanser sığhe duydum bicok fibrokist cıkrı tabi ağrılar devam ediyor durmadım beyin sinire gittim meme ağrısı sol sırt kürek kemiği sol kol yanması sol omuz boyun fıtığı başlangıcı dediler su an 2024 geldiğim son nokta damarlarım ağrıyor bilek ayak damarlarım nefes alırken sırtım ağrıyor sırtım sol tarağı bi anda acı ile yanıyor arrık ne memeye gidiyorum doktora ne bişey calisiyorum karnımda sanki bebek var sis sürekli ağrı yok ama soL kol sol meme sol el bilek sol ayak ağrısı devam ediyor nefes alırken ağrılar mı dersiniz bir de gittim troidler yüksek simdi de anti tpo 1300 haşimato riski var ne oluyor bana. Bilmiyorum ağrılar ile yaşıyorum psikolojik mi bilmiyorum Allah hepimize yardım etsin benim gibi olan varsa yazsın merak ediyprum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?