Yoğun Anksiyete ölüm ve kanser olma korkusu

O sıkıntılı süreçte ne kadar kilo kaybettiniz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama kafam daki şüpheler yiyip bitiriyor
Siz bu hastalıkla yeni tanıştınız sanırım korkunuzun çok baskın olması bundan. Ben iştahına çok önem veren biriyim gece bile kalkar yemek yerim. Ama atak zamanlarımda mim 5 max 10 kg kadar veriyorum ve bu çok kısa sürede oluyo. Hiç bişey yiyesim gelmez sürekli öğürürüm kusmasamda bunlar çok normal yani

Bu şekilde kilo vermek beni çok korkutuyor inşallah en kısa zamanda bende toparlarım 2 aydır böyleyim bugün doktora gittim emar çeklimişti boyında fıtık ve fibromiyalji teşhisi konuldu

Bu şekilde kilo vermek beni çok korkutuyor inşallah en kısa zamanda bende toparlarım 2 aydır böyleyim bugün doktora gittim emar çeklimişti boyında fıtık ve fibromiyalji teşhisi konuldu
Korkmayın bunlar bu süreçlerde çok normal şeyler çünkü normalde yediğiniz şeyleri yiyemez oluyorsunuz iştah kesiliyor. Yüzün solgun çökmüşsün diyen oluyor hatta. Kimseye kulak asmayın Buda bi süreç yani kilo verince ister istemez yüzde sararıyo eski enerji olmuyorda bunlar çok normal seyreden şeyler. Fibromiyalji de psikolojik bi hastalık zaten. Stresten insanın kasları ağrıyo her yeri ağrıyor hatta. Ben tırnak uçlarımın ağrıdığını bilirim. Hayatımızın bundan önceki dönemiyle bugünü kıyaslamamak gerek. Artık yeni bir sen var böyle yaşamaya biraz alışmak lazım. İlaç iyice yatıştıracaktır sizi zaten daha iyi hissedeceksiniz

Bu belirtiler hep panik atak belirtileri. Başlangıcında önlem almak gerek bunda genellike. Ben şöyle önünü almıştım. Bunların hepsi benim beynimin ürünü. Onun beni kandırmasına uzun vermemeliyim, ben onu kandirmaliyim diyerek bayağı yol kat ettim. Bir de bu süreçte papatya ve özellikle melisa çayı inanılmaz yardımcı oldu. Her gün en az bir bardak kesinlikle içtim. Bir de devamlı oyalanacak bir şeyler bulmak lazım. Bu atak en çok boş anları seviyor

Çok geçmiş olsun bende de kriz geçirmek korkusu sol kol ağrısı uyuşması göğüs kafes ağrısı bulantı bi ara miğde iştahsızlık halsizlik ve aşırı ölüm korkusu var

Çok geçmiş olsun bende de kriz geçirmek korkusu sol kol ağrısı uyuşması göğüs kafes ağrısı bulantı bi ara miğde iştahsızlık halsizlik ve aşırı ölüm korkusu var
Az önce bi abim biraz nasihat etti ciddi bi ağrın olsa o ağrı seni doktora götürür seninki vesvese dedi biraz rahatladım ben

Az önce bi abim biraz nasihat etti ciddi bi ağrın olsa o ağrı seni doktora götürür seninki vesvese dedi biraz rahatladım ben
Bazen çok rahatım çok iyiyim ama bazen beni ele alıyor bildiğiniz Rabbim hepimize tüm bekleyenlere şifa versin.

Birde şunu düşünmek lazım. Gerçek bi hastalık olsa bu zamana kadar çoktan belirti verirdi. Atakla beraber geliyorsa demek ki beyin o noktaya yönleniyor

Allah razı olsun kardeşim inşallah önce beyinde kabullenmem lazım ki ilaçta fayda etsin inşallah

Bugün piskriyatiye de gittim misol 50 mg başkadık fayda eder inşallah

O sıkıntılı süreçte ne kadar kilo kaybettiniz kusura bakmayın çok soru soruyorum ama kafam daki şüpheler yiyip bitiriyor
Ahh, aylardır tartıya binemiyorum korkudan. Diyetisyene gitmiştim yazın sindirim sorunlarından dolayı. Eliminasyon diyeti yaptım. Zaten kg veriyordum ondan sonra iyice zayıfladım. Sanki beni her gören inceleyip süzüyor gibi geliyor. Biri bana zayıflamışsın diyince bütün günüm mahvoluyor. Artık uzun zamandır görüşmediğim insanlarla bir araya gelmek istemiyorum sırf zayıflamışsın diyecekler diye. Öyle çaresiz bir durum ki Allah kimseye yaşatmasın

Sürekli buralarda yazı okuyorum piskriyati ilaç verdi başladık 3 gün oluyor bakalım nolcak piskolog desteğide alıyorum ama fiziksel bi ağrım olduğu anda tüm hayat bitiyor sanki
Ben de psikiyatriye gidip ilaca başlayacağım artık dayanamıyorum

Ben varım. Göğsümde ağrı var kist çıktı aha kesin kanserim (hala ağrıyor) çocuğum hastalandı ateşleniyor sürekli aha kesin bişey var kötü hastalık var (geniz eti çıktı) geniz etini aldırıcaz hadi narkoz alınca bişi olursa artık kafam ağrıyor düşünmekten… elim sürekli göğsümde bişey mi var neden ağrıyor 2 kere doktora gittim birisi usg me baktı direk geri gönderdi bişe yok diye ama içim rahat et mi yor

23 yılımı verdım bu hastalığa. Koskoca genclık. 20 yasında yakalandım. O güne lanet olsun.ilk panık atakla basladı sonrası anksiyete ve son 7-8 senedır hastalık hastalıgı eklendı. Bedenımdekı en ufak belırtıden korkuyorum. Beynım sankı bedenıme odaklı en ufak agri sızıyı hıssedıyor ve hopp gelsın korkular. Dr Dr gezdım senelerce ilaç kullandım bır seneye yakın terapi aldım(delı paralar verdım) banamısın dedı. Bazen uzunca süre ıyı oluyorum ama ufacık bı fızıksel agrıda atak baslıyor. Bu zamana kadar bedenımde baktırmadıgım hıcbır yerım kalmadı.bunca zaman ıcınde en çok zorlayan belırtı halsızlık ve baş donmesıyle gelen anksıyete atakları oldu.onunla baş etmesı gerçekten zor.heran düşüp bayılacak gıbı oluyorsunuz kolunuz kanadınız tutmuyor ve en kötüsü çocuklarım bunlara sahıt olarak büyüyor. Dusmanımın bıle basına vermesın okadar zor bısey. Ben çok büyük bır travma sonıcı yakalandım buna. Travmamı gıya çözdük psikologla emdr falan. Ama işte kısa surelı ıyılıkten sonra yıne baslıyor. Ne ilaç fayda ettı ne terapi ler. Sureklı mesgulıyetıde denedım spor yürüyüş herseyı ama hep gerı geldı bu lanet. Şu sıralar emılusyon dıyetı yapıyorum ilk ıyı geldı gıbıydı dırencım yerıne geldı mutlu olabılyordum ama oda kısa sürdü yıne gerı geldı. Bıktım yemınle ölümden bukadar korkan ben ölsemde bı korkulardan kurtulsam asamasına gelıyorum. Rabbım bunu yaşayan herkeze sıfa versın bı kere geldımı çok zor gıtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…