Yoğun Anksiyete ölüm ve kanser olma korkusu

Bende 8 kilo birden verdim.
Hatta doktora ben kilo veriyorum istemeden veriyorum diye ozellikle belirtmistim ki herseyime detaylı baksın diye.
Stres mideye vuruyor.
Bagirsaklar etkileniyor.
Bagırsaklar zaten 2.beynimizmiş.

bende panik atak vardı. panik atak anksiyete içinde. ben terapiyle yendim. ilaç bende fayda etmemişti. terapi için toplam üç doktora gittim. ilk iki doktordan hiç fayda görmedim. üçüncü doktorum çok çok iyiydi. bence bunun çözümü terapi. hatta herzaman yazarım çözüm doğru doktor bilişsel terapi ve emdr diye. bana doktorum bilişsel terapiyle emdr yapmıştı. panik atağı öyle atlattım. anksiyetemde öyle bitti. inşallah sizde doğru doktora denk gelirsiniz. gerçekten doktordan doktora çok fark var. inşallah şifa bulursunuz

Bende 8 kilo birden verdim.
Hatta doktora ben kilo veriyorum istemeden veriyorum diye ozellikle belirtmistim ki herseyime detaylı baksın diye.
Stres mideye vuruyor.
Bagirsaklar etkileniyor.
Bagırsaklar zaten 2.beynimizmiş.
Bide zayıflayınca insanın aklına direk kanser geliyor. Ben her tartıya çıktığımda 1-2 kilo gitmis oluyordu. Aklımı kaçıracak gibi oluyordum korkudan. 24 saat stres yapıp hic bisey yiyip içmediğim icin kilo verdiğim aklımın ucundan geçmiyordu sadece kötü hastalıgım var diye odaklanmıştım kendimi.

Bende 6 önce başladı ölüm korkusu saçma sapan bir şekilde kendi kafama göre gidip mamografi çektirdim hali hazırda zaten takipliydim iki tane dr vardı sonuçlar kötü diye endişe korku derken defalarca dr gittim bana birşeyin yok dedikçe saçma sapan şekilde hayattan koptum sadece kafamda dr bulamıyor ben kesin hastayım diye diye bağırsaklarımdan oldum önce ishal dr gidiyorum biley yok sonra gaz değişik huzursuzluk sonra kolonoskopi ülsaratif kolit dendi parça alınıp patolojiye gitmeden şimdi iyi bir dr arıyorum artık kafama takmıyorum bizler dünyaya kazık çakmaya gelmedik sonuçta hepimizin vakti zamanı var bir ömür biçilmiş bize nasılki doğumu bilmiyor ve hatırlamıyorsak ölümde öyle birşey hayatın tadını çıkaracağımız zamanı kendimizi hasta ederek başardık. Şimdi dünya yansa umrumda değil Allahtan geldi diyorum yoksa işin içinden çıkılmaz hal aldı ben kendime şu son dr işi itibariyle gitmeme kararı aldım bir anlık vesvese hayatımı mahfetti Rabbime sığındım kanserli insanların videolarını izledim ve hayatta kalmak için hasta halleriyle mücadele edişlerine hayran kaldım çok uzattım farkındayım hakkınızı helal edin sizde büyük ihtimalle ibs ve onun kardeşi fibromiyalji var. Rabbim acil şifalar versin inşallah hepimize

Sektör bize her fırsatta "psikolojinizi önemseyin." kodlaması yapıyor. Biz de kodlandığımız yönde, psikolojimizi aşırı önemsediğimiz için etkileniyoruz. Sonra da sektör çıkıyor ve " Bak psikoloji ne kadar önemliymiş." diyor. Kendi eliyle yarattığı bu sonucu psikolojimizi tekrar aşırı önemsememiz için kullanıyor. Der psk izzet güllü hocamız :)) psikiyatriye inanmayın psikologlara inanmayın duygular düşünceler hasta olmaz yıllarca ilaç kullananlar neden iyileşmedi o zmn ? Sisteme boyun eğmeyin

Tek gercek @psk.izzetgullu_alintilar direk çözüm sunuyo ücretsiz youtubede eğitim veriyor . Sistemin oyunlarından bahsediyor başkaları gibi belirtiler şunlar şu kadar seansla cözeriz diyip çözememezlik yapmıyo ve binlerce kişininde aşgıları düzeliyor

GÜNCELLEME!!!

Arkadaşlar 6 aydır ne yaptıysam düzelemedim antidepresan ve piskolog dahil, şuan 1 haftadır çevredekilerin önerisiyle magnezyum kullanmaya başladım kendimi daha dinç ağrısız sızısız hissediyorum böyle olunca da kötü düşünceler gelmiyor çok şükür lasşarım yumuşadı zihnim daha esnek dinç ve mutluyum elhamdulillah sizlere de tavsiye ederim (reklam olmasın diye marka vermeme gerek yok içeriği sağlam kendini kanıtlamış markalardan alıp deneyebilirsiniz ben bi markanın 30 tabletlik ürününü 400 tl ye aldım fiyatı biraz yüksek ama değer) şimdilik çok iyiyim inşallah bozulmaz böyle devam ederim denemekten zarar gelmez çok şey denedim buna pek ihtimal vermiyodum ama oldu gibi Allahıma bin şükür..

39 yaşında bir kadınım, boşandım bekarım çocuğum yok, annemi 15 yıl önce kanserden kaybettim, bende de yaklaşık 10 yıldır kanser korkusu var. Bu korku yüzünden hayatım altüst oldu. Sürekli meme kanseri olacağımı hissediyorum ve göğüslerime dokunamıyorum kitle falan fark ederim diye, haftalarca aylarca yataktan çıkmıyorum, bir işte de calismadigim için aşırı depresyona girip aylarca kendimi eve kapatıp yatağa bağımlı halde yaşıyorum, sekiz seans psikolojik destek aldım ama hiçbir işe yaramadı, ne yapacağım hiç bilmiyorum şu anda da öyle bir andayım. Lütfen bana yardım edin. Böyle düşünen varsa benim gibi nasıl kurtuluyorsunuz?

Sizinle tanışmak istiyorum Instagramınızı nasıl alabilirim?

39 yaşında bir kadınım, boşandım bekarım çocuğum yok, annemi 15 yıl önce kanserden kaybettim, bende de yaklaşık 10 yıldır kanser korkusu var. Bu korku yüzünden hayatım altüst oldu. Sürekli meme kanseri olacağımı hissediyorum ve göğüslerime dokunamıyorum kitle falan fark ederim diye, haftalarca aylarca yataktan çıkmıyorum, bir işte de calismadigim için aşırı depresyona girip aylarca kendimi eve kapatıp yatağa bağımlı halde yaşıyorum, sekiz seans psikolojik destek aldım ama hiçbir işe yaramadı, kanser olacağım korkusuyla evlilik ve çocuk düşünmüyorum. ne yapacağım hiç bilmiyorum şu anda da öyle bir andayım. Lütfen bana yardım edin. Böyle düşünen varsa benim gibi nasıl kurtuluyorsunuz?

Bana özelden yazar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…