yks ve regl

Bunu ben de deniyordum hatta ağrı başladıktan sonra değil önce alın falan diyorlardı ben de öyle alıştım ama son iki senedir adetim tam kanama başlamadan ağrı kesici alınca (iğne bile alsam) kesiliyor gelmiyor birkaç saat. Biraz kanamamın başlaması gerekiyor. Kansız ağrı oluyor sonra bir anda kan geliyor halim kalmyor. Çok kötü bir imtihan neyi elime alsam patlıyor :KK43:
Size bir kac soyleyeyim eger dogum kontrol hapi kullanmaniz soylenirse oradan uzaklasin eger bu agrinin normal oldugu soylenirse oradan uzaklasin eger agri kesicilerle hayata tutunursaniz oradan uzaklasin.Agri vucudun bizimle konusma yontemidir ve bu agri da size bir sey soyluyor.

Size bir kac soyleyeyim eger dogum kontrol hapi kullanmaniz soylenirse oradan uzaklasin eger bu agrinin normal oldugu soylenirse oradan uzaklasin eger agri kesicilerle hayata tutunursaniz oradan uzaklasin.Agri vucudun bizimle konusma yontemidir ve bu agri da size bir sey soyluyor.
Hangi ildesiniz bilmiyorum ama size 2 sey soyleyeyim. Oncelikle detayli bir muayeneden gecin ve endometriosis secenegini kadin dogumcuya soyleyin. Ikincisi bunu sadece bu ay deneyin ve farki gorurseniz bana mesaj atin. adetinizden 15 gun once kahve ve cay alımını azaltin. Ayaklariniz yaz kis olsun sicak tutun. Ve magnezyum alin. Magnezyum biglosinat ya da sitrar fark etmez. 1 dongude fark yasarsaniz magnezyum eksikligi yasiyorsuniz demektir

Ağrı kesici ben de pek etki etmiyor. :/
Merhaba,
Öncelikle her ay aynı ağrıyı yaşamış biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum, kekik kaynatmak sıcak havlu, tuvalette oturmak, buhara oturmak da dahil birçok çeşit uygulama yaptım ama ne yaptıysam olmadı, doktora gittim, evlenince geçer dedi, napim şimdi geçsin diye evleneyim mi? bir arkadaşım vasıtası ile tiens airiz ped ile tanıştım, ne ağrım kaldı ne rahatsızlığım, küçük kistleri miyomları döküyor üstelik bu işten para da kazanıyorum, harika bir ped, artık asla piyasadaki hijyenik pedleri kullanmıyorum, hiç bir derdim de kalmadı regl ile ilgili.

Merhaba,
Öncelikle her ay aynı ağrıyı yaşamış biri olarak seni çok çok iyi anlıyorum, kekik kaynatmak sıcak havlu, tuvalette oturmak, buhara oturmak da dahil birçok çeşit uygulama yaptım ama ne yaptıysam olmadı, doktora gittim, evlenince geçer dedi, napim şimdi geçsin diye evleneyim mi? bir arkadaşım vasıtası ile tiens airiz ped ile tanıştım, ne ağrım kaldı ne rahatsızlığım, küçük kistleri miyomları döküyor üstelik bu işten para da kazanıyorum, harika bir ped, artık asla piyasadaki hijyenik pedleri kullanmıyorum, hiç bir derdim de kalmadı regl ile ilgili.

ama ben faydalı bir şey söylüyorum, cidden kurtuldum ağrılarımdan ve cidden bu işten para kazanıyorum:) isimleri silmeli miyim yani, ben forum kurallarına çok hakim değilim.

X