merhaba ben bu sene ikinci kez sınava gireceğim. Kendimi bildim bileli, 11 yaşımdan beri adet oluyorum, hep ağrılı geçiyor adetim. Adetimin ilk iki günü yataktan kalkmıyorum. 12 ayın 7-8 ayı kusmayla beraber geçiyor belki 4 ayı falan kusmam senenin. liseye giriş sınavında telaşlandım denk gelmedi, geçen sene yksde denk gelmedi. Hatta geçen sene 2 hafta öncesinde olmuştum ve ben regl yüzünden siniri uçta yaşayan biriydim geçen sene en sıkıntısız zamaanıma gelmişti. Bu sene bugün 26'sında adet oldum ve 26-27'sinde sınav. Düzenli oluyordum mart ayında ayın altısında oldum dedim ki oh bunda da yırttım diye ama yırtamamışım maalesef tam yks günü adet olacağım ve ilk gün mide bulantılı her şeyden tiksinmeli geçiyor, iğne uykku yapıyor, tek çare o gözüküyor şu an, gerçekten hüngür hüngür ağlayacağım artık. Ağrımı, ağrıma göre her şeyi düzenlemeye psikolojik olarak alıştırdım kendimi. Öğretmenlerimden çok laf yedim yazılıya giremediğim için ya da lisede hep pazartesiye denk gelirdi hoca bilerek benim dersime mi girmiyor demişti, annem kendi çekmesine rağmen bana çok baskı kurdu sadece ilk gün yatmama izin verdi diğer günler gönderdi beni, ilk derslerim hep tuvalette geçerdi. Çok ağladım senelerdir ama alıştım da 8 sene geçti zamanla alıştırdı. İlk defa bu kadar kötü denk geldi. doktora geçen sene gittim bir şeyin yok diyip reglimi kesen bir ağrı kesici verdi o kadar. Ne yapıcam ben yksde(( iki gün erken olsam bile yeter 3. günler biraz daha rahatım