- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Daha 19 yaşındaymışsın. Yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor zaten merak etme. Yine çok kilolu olmazsin ama şimdiki kadar yiyip de gram almadan duramazsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.65 boyum. Kilom 48
Neredeyse herkes aynı şeyi söylemiş, dert etmemek en doğrusu sanırım. Çok teşekkürler20 yaşında 49 kiloydum, 25 yaşımda 49 kiloydum 30 u geçtim 50 kiloyum, olmayınca olmuyor dert etme zaten boyun ile kilon uygun ileride yaş aldıkça hormonlar sayesinde hatların yuvarlaşacak bence şu an keyfini çıkart.
Fast foodla besleniyorum ne diyosunuzFast food yiyeceklere dadanmamışsın galiba
:))) evet öyle yapacağım. Teşekkürler çokHer gece makarnaları götürüyorum ama tık yok bende de Kilo alamıyorum diye zamanında çok üzülmüştüm. Şimdi halimden memnunum, istediğimizi istediğimiz zaman yiyebiliyoruz. Boş ver kilo almayı falan, bu halinle mutlu olmaya bak. Millete de kulak asma, aa sen yine mi zayıfladın diyenlere aa sen yine mi şişmanladın de geç
Ağzına buradan kürekle vurasim geldi Daha ne istiyorsun. Ben mutfağın kapısından geçsem yarım kilo alıyorum.
Bende böyleyim ya hamileliğimde 17 kilo aldım doğumdan sonra hepsi gitti. Kilolu bir insana nasıl kilo almışsın denildiğinde gıcık oluyorsa zayıf birine de çok zayıfsın kilo al denilmesi aynı etkiyi yaratıyorEvet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heralde Ki gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...