• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yiyip yiyip kilo alamamak

"yemeyip yemeyip kilo verememek " olarak başlığı kendim için değiştiriyorum:)))) 5 kilom kaldı açlıktan deliriyorum ama bana misin demiyor. değerini bilin metabolizmanızın ve onu öpün sevin falan :)
Di mi yani?
Hele ki evlenip çoluk çocuğa karışınca metabolizma metabolizma olmaktan çıkıyor. :))
Şimdi küçük hep böyle gidecek sanıyor. Evlendikten sonra da burada kilo veremiyorum diye konu açma ihtimali yüksek.

Di mi yani?
Hele ki evlenip çoluk çocuğa karışınca metabolizma metabolizma olmaktan çıkıyor. :))
Şimdi küçük hep böyle gidecek sanıyor. Evlendikten sonra da burada kilo veremiyorum diye konu açma ihtimali yüksek.
Böyle diyince de korktum bi an:) 53 kilo mükemmel fizikli bir bağyan olmak ve sonsuza kadar öyle kalmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum:(((

aynen öyle. kaçınılmaz son :) bebek olduktan sonra nasıl da değişiyor o incecik belimiz eskiye dönsün diye kan ağlıyoruz kan :)))
Gobegimin altında kalan leğen kemigimin ucunu özledim ne de güzellerdi. :D
Bir de şeyi özledim. Yani zayifken yeyip yeyip karnımın dümdüz olmasını. Şimdi iki lokma yesem beş aylık hamile gibi duruyorum.:63::KK34:

Böyle diyince de korktum bi an:) 53 kilo mükemmel fizikli bir bağyan olmak ve sonsuza kadar öyle kalmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum:KK43:((

korkma canım. hayat güzel. yaşamak güzel. sen kendini sev gerisi dert değil ki. kilo az veya çok .. kişisel mutluluk ve huzur önemli. hamileyken yüksek kilolar almaz sadece bebiş kilosu alsan da, ister istemez bir önceki gibi olmak da biraz zor oluyor. karpuzdan kavun çıkıyor sonraa fooooss hadi bu göbeği ne yapayım telaşı. hiçbiri korkulacak şey degil. :*

Yani zayıflıktan ölüyo gibi görünmüyorum ama o kadar fazla insandan "bi beş kilo alsan" cümlesini duydum ki moralim bozulmaya başladı
25 yaşımda 45 kiloydum,şimdi 35 yaşında 60 kiloyum.
Ben de duydum o kilo al ları,
Hiç bozulma,30dan sonra alıyorsun ve kalıcı oluyor

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kilo-alma-problemi-ve-colyak-hastaligi.536712/

ben artık ciddi ciddi bu hastalıktan şüpheleniyorum..Yani Troidler normal..vitamin kan değerleri tamam..E niye kilo alamıyorum..Belki ben de ÇÖLYAK hastasaıyım haberım yok..bilmiyorum ki..
Öyle bir durumu olsa anlardı. Çölyakta ciddi sindirim sıkıntısı oluyor. Yapısal bence ve güzel birşey. Kilo alsa bile azıcık kendine dikkat etse hemen eski haline gelir. Büyük avantaj yani.

Evet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heralde:KK43: Ki gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...:KK42:
Ayyy bir zamanlar ben de öyleydim. Kilo almak için spora gittim gerçekten çok etkili. Gerçi siz yiyebiliyormuşunuz bende iştahsızlık vardı. Spor +protein tozları ise yarar diye düşünüyorum.
25 yaşıma kadar en fazla 50 kilo oldum boy 1.72
26 dan itibaren her yıl 2-3kilo aldım şu an 64 kiloyum diyetisyene gidiyorum kilo vermek için.

Gobegimin altında kalan leğen kemigimin ucunu özledim ne de güzellerdi. :KK70:
Bir de şeyi özledim. Yani zayifken yeyip yeyip karnımın dümdüz olmasını. Şimdi iki lokma yesem beş aylık hamile gibi duruyorum.:63::KK34:
çok iyi anlıyorum. yemek= pişmanlık artık:)) Allah sağlık ve fitlik versin bize. en çok da fitliğe aminnnn :)

Evet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heralde:KK43: Ki gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...:KK42:

Ya 48 kiloyum :KK43: Gerçekten hoş bi durum değil benimki de

Boyunuz kac?
Ben platesle 3 cm uzadim174ten 177 oldum 48 kiloyum gayet memnunum. Kilo alip guzellesecegimi dusunmuyorum. Bazi seyler yapi meselesi. 48 kilo cok az bir kilo degil. Eger boyunuz cok uzunsa tamam ama yoksa alacaginiz kilo sizi guzellestirmek yerine cirkinlestirebilir.
Dogumdan once 44 45 kg gibiydim. O zaman da cok guzeldim.

Boyunuz kac?
Ben platesle 3 cm uzadim174ten 177 oldum 48 kiloyum gayet memnunum. Kilo alip guzellesecegimi dusunmuyorum. Bazi seyler yapi meselesi. 48 kilo cok az bir kilo degil. Eger boyunuz cok uzunsa tamam ama yoksa alacaginiz kilo sizi guzellestirmek yerine cirkinlestirebilir.
Dogumdan once 44 45 kg gibiydim. O zaman da cok guzeldim.
1.65 boyum

troidlerinize ve açlık tokluk şekerinize baksınlar ,ikisi de zayıflatır ,başka şeylere de bakar zaten dahiliye doktoruna gidin ,
gerçekten çok yiyorsanız kilo alamamak bir sorun malesef

Boyun kaç ?

Bende eskiden kafama takıyordum ama artık kendimi begeniyorum... insanlar zayıflamak için ne yollara giriyor zayıf olmak dert degil..

Back