- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
troidlerinize ve açlık tokluk şekerinize baksınlar ,ikisi de zayıflatır ,başka şeylere de bakar zaten dahiliye doktoruna gidin ,
gerçekten çok yiyorsanız kilo alamamak bir sorun malesef
Onu denemeyin bence:) ayrıca 34 yaşa 58 kilo fazla mı? Yani doğum falan yaptıysanızBence sen sus otur bi kösede 30 olmayi bekle...
Benimde boyum 165 senin yaslarinda bende 48 kilo belkide daha zayiftim hatta galiba sanirsam kaburgalarim falanda yokmus25 den sonra kilo aldim hatta sorunsuz bi sekilde verebildim simdi 34 yasindayim 58 kiloyum ve o lanet 5 kiloyu veremiyorum. Yakinda göbegime yag sökücü dökücem. Acaba göbegimi sobaya yaklastirsam yaglar erir mi falan diye düsünüyorum
Ya :)))))Eki Görüntüle 2029027 Ay konuyu okuyunca bu karikatür geldi aklıma :)
30lu yaşlarda alırsın merak etme ama kilo alacağım diye de saçma sapan beslenme sakın
Su içsem kilo alıyorum. Haline şükret bence. Genelde insanlar kilo aldıkları için muzdarip.Evet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heraldeKi gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...
Onu denemeyin bence:) ayrıca 34 yaşa 58 kilo fazla mı? Yani doğum falan yaptıysanız
boy kaçYa 48 kiloyumGerçekten hoş bi durum değil benimki de
Hahahaa ilahi cok guldum ya aynen bende öyleyim...Ağzına buradan kürekle vurasim geldiDaha ne istiyorsun. Ben mutfağın kapısından geçsem yarım kilo alıyorum.
Aynen katılıyorum. Bu da bir sorun. Yıllardır zayıflıkla uğraştım. Doğum yaptım da anca 3-5 kilo aldım. O da gidecek diye aklım çıkıyor. 46 kiloydum yani. Olmayınca olmuyor kardeş seni çok iyi anlıyorumBende öyleyim en az insanların ne kadar çok kilo almışsın. Kadar kötü birşey bu . ne kadar zayifın demesi. Bi ara bebek mamasi yedim belki 1 kilo falan aldım ama midem bulanıyor artık ondan
Canım yaşın daha çok küçük emin ol alırsın.senin yaşındayken senin kilomdaydım.çokta zayıf değildim.şimdi 60 kiloyum.bende almam diyodum ama aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?