- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Boy kilo oranınız nedirBende kilo alamayan azınlıktayım malesef ama senin yaşın küçük henüz belki 25 den sonra alırsın.Bende umutlar tükeniyo yaş 30 oldu
Gülümseten bi yorum oldu:)"yemeyip yemeyip kilo verememek " olarak başlığı kendim için değiştiriyorum:)))) 5 kilom kaldı açlıktan deliriyorum ama bana misin demiyor. değerini bilin metabolizmanızın ve onu öpün sevin falan :)
Di mi yani?"yemeyip yemeyip kilo verememek " olarak başlığı kendim için değiştiriyorum:)))) 5 kilom kaldı açlıktan deliriyorum ama bana misin demiyor. değerini bilin metabolizmanızın ve onu öpün sevin falan :)
Böyle diyince de korktum bi an:) 53 kilo mükemmel fizikli bir bağyan olmak ve sonsuza kadar öyle kalmak istiyorum. Çok mu şey istiyorumDi mi yani?
Hele ki evlenip çoluk çocuğa karışınca metabolizma metabolizma olmaktan çıkıyor. :))
Şimdi küçük hep böyle gidecek sanıyor. Evlendikten sonra da burada kilo veremiyorum diye konu açma ihtimali yüksek.
Gobegimin altında kalan leğen kemigimin ucunu özledim ne de güzellerdi.aynen öyle. kaçınılmaz son :) bebek olduktan sonra nasıl da değişiyor o incecik belimiz eskiye dönsün diye kan ağlıyoruz kan :)))
Ya ben panik bi insanım demeyin böyle şeylerhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kilo-alma-problemi-ve-colyak-hastaligi.536712/
ben artık ciddi ciddi bu hastalıktan şüpheleniyorum..Yani Troidler normal..vitamin kan değerleri tamam..E niye kilo alamıyorum..Belki ben de ÇÖLYAK hastasaıyım haberım yok..bilmiyorum ki..
Böyle diyince de korktum bi an:) 53 kilo mükemmel fizikli bir bağyan olmak ve sonsuza kadar öyle kalmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum((
25 yaşımda 45 kiloydum,şimdi 35 yaşında 60 kiloyum.Yani zayıflıktan ölüyo gibi görünmüyorum ama o kadar fazla insandan "bi beş kilo alsan" cümlesini duydum ki moralim bozulmaya başladı
Öyle bir durumu olsa anlardı. Çölyakta ciddi sindirim sıkıntısı oluyor. Yapısal bence ve güzel birşey. Kilo alsa bile azıcık kendine dikkat etse hemen eski haline gelir. Büyük avantaj yani.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kilo-alma-problemi-ve-colyak-hastaligi.536712/
ben artık ciddi ciddi bu hastalıktan şüpheleniyorum..Yani Troidler normal..vitamin kan değerleri tamam..E niye kilo alamıyorum..Belki ben de ÇÖLYAK hastasaıyım haberım yok..bilmiyorum ki..
Ayyy bir zamanlar ben de öyleydim. Kilo almak için spora gittim gerçekten çok etkili. Gerçi siz yiyebiliyormuşunuz bende iştahsızlık vardı. Spor +protein tozları ise yarar diye düşünüyorum.Evet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heraldeKi gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...
çok iyi anlıyorum. yemek= pişmanlık artık:)) Allah sağlık ve fitlik versin bize. en çok da fitliğe aminnnn :)Gobegimin altında kalan leğen kemigimin ucunu özledim ne de güzellerdi.
Bir de şeyi özledim. Yani zayifken yeyip yeyip karnımın dümdüz olmasını. Şimdi iki lokma yesem beş aylık hamile gibi duruyorum.
Çok şey istiyosunuz bi kere kilo almaya başlayınca gerisi geliyor. Spor yapın hayatınızdan sporu eksik etmeyin. Sağlıklı kilo alın.Böyle diyince de korktum bi an:) 53 kilo mükemmel fizikli bir bağyan olmak ve sonsuza kadar öyle kalmak istiyorum. Çok mu şey istiyorum((
Evet kızlar sorunum bu... Dünyaları yesem de doğru düzgün kilo alamıyorum. Metabolizmam hızlı heraldeKi gerçekten çok yiyen bi insanım, gece bile yemek yerim. Ama cık yani olmuyo. Böyle biraz kilo alıyım kadınsı bi görüntüm olsun istiyorum. Var mı aynı dertten muzdarip? Ya da kilo alanlar nasıl alıyor...
Ya 48 kiloyumGerçekten hoş bi durum değil benimki de
1.65 boyumBoyunuz kac?
Ben platesle 3 cm uzadim174ten 177 oldum 48 kiloyum gayet memnunum. Kilo alip guzellesecegimi dusunmuyorum. Bazi seyler yapi meselesi. 48 kilo cok az bir kilo degil. Eger boyunuz cok uzunsa tamam ama yoksa alacaginiz kilo sizi guzellestirmek yerine cirkinlestirebilir.
Dogumdan once 44 45 kg gibiydim. O zaman da cok guzeldim.
1.65 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?