Yiyici erkek arkadaş:Herkese ibret olsun

27 yaşındayım. Sanki hayat ellerimden kayıp gitmiş gibi, bir daha toparlayamam gibi düşünüyorum bazen. O yüzden bu kadar kötüyüm.

27 yaşındayım. Sanki hayat ellerimden kayıp gitmiş gibi, bir daha toparlayamam gibi düşünüyorum bazen. O yüzden bu kadar kötüyüm.

27 yaş ne ki ya. insanlar 30 dan sonra üniversite okuyup hayatlarını kurmaya çalışıyorlar.
aslında bu kötü günler içinde bile şansın var.
ailen mesela. evleneceksin deyip namus davasına çevirebilirdi!
üniversite okumamış işsiz güçsüz olabilirdin!
hamilelik falan olabilirdi!
bak elinde olan şanslar var değerlendirebilirsin.
zaten böyle bir mahluktan kurtulmak bile başlı başlına sevinç kaynağı.
çalıştığım kuruma 2 çocukla atananlar, yaşı senden büyük atananlar var. sen kendine iyi bak ona sakın bir daha güvenme yeter

Bakın siz samimice başta açıklamamışsınız ki! Olaylar karışınca mecbur bir açıklama olmuş öyle olunca da güven sağlayamazsınız tabi derler biz yokuz diye.
İnsan güvenmediği birinin arkasında durmaz

Valla önünüze bakın. Siz tekrardan hayat kurarsınız bir öküz gelip geçti diyeceksiniz önünüze bakın kendinize denk insanlarla arkadaşlık kurun. Asalak çok etrafta siz kendiniz Seçici olun

Burada hep bas bas bağırıyorum. Erkeklere para yedirmeyin, maddi destek sağlamayın.
İşlerini kolaylaştırmaya çalışmayın. Siz onun annesi değilsiniz !!ki evladımıza bile sınırlı yapıyoruz. Hayatı öğrensin diye
Çalışmayan erkek olmaz. Varsa o bir asalaktır bu nettir!!
Bir kahve, yemek ısmarlayamayacak kadar aciz olan erkeği lütfen adam yerine koymayınız.
Dolu iş var çalışana.... ama çalışma niyeti olana..
Sizin ki bela işte püsküllü bela ailenize sülalenize kadar ulaşmış. Pislik aciz adam
Geçer bu günlerde geçer. Yeter ki sabırlı olun korkmayın dik durun.
İnanın havlayan köpek ısırmıyor.
Ve asla bir erkeğe bundan sonra maddi konularda taviz vermeyin.

Savcıliga gidin hemen simdi size bir sey yapmamis olmasi yapmayacagı anlamına gelmez.Zararın neresinden dönseniz kardır eger mumkünse il degistirin altın yumurtlayan tavugu kimse kesmek istemez kolay kolay bırakmayacaktir pesinizi

Bu nasıl bir sevgi aşktır dedirttiniz bana,ayrılık kararını vermekte çok gecikmişsiniz çok..

Hic boyle dusunme. Senin yasadiklarinin hemen hemen aynisini yasadim. Maddi manevi kullanildim. Nasil gozum bu kadar kordu bilmiyorum. Issiz ve girtlagima kadar borc icinde kaldim. Ailemle yasadigim eve icra kagitlari gelmeye basladi.

Sonra bir anda hayat tersine dondu. 27 yasinda kendi isimi kurdum, 28 yasinda simdiki esimle tanistim. 30 yasima kadar borclarimi odedim, 30 yasinda evlendim; 0 borcla. Su an iki evladim var, isim gucum yerinde ama en onemlisi huzurluyum.

Hayat karsina ne cikaracak bilemezsin. Guclu kalmaya calisip, bir yerlerinden hatalarini telafi etmeye basla. Gerisi gelecektir.

Kakılmıs olmuşsun bacım sen.Kimse buıkdar yüz vermez merak etne,kızlarda akıllandı artık:)Sen numunesin bence

Bunlarin ornekleri cok var. Sene 2000 universite ogrencisiyken.,o zamanki sevgilime ,yanima gelsin diye her yol parasini gonderdigimde, onun bileti almayip parayi yedigi zaman bazi erkeklerin bes para etmedigini ogrenmistim.

Keşke
Bunlarin ornekleri cok var. Sene 2000 universite ogrencisiyken.,o zamanki sevgilime ,yanima gelsin diye her yol parasini gonderdigimde, onun bileti almayip parayi yedigi zaman bazi erkeklerin bes para etmedigini ogrenmistim.
keşke o kadar erken öğrenseydim ben de

Sizin aynınızım. Şu an hayatımın en zor zamanları sanırım. Çok kötüyüm. Umarım hayatta her şey döner ve ben de mutlu olurum bir gün.

Iyide herseyi bilerek isteyerek yapmossin ne diyelim ki simdi?

Ozellikle 5nci maddeye katılmak için yazdim konuya.. Bi insan yanlissa yanlistir, aman alttan alayim daha beter olmasin deseniz de ayni hatta daha beter olur.. O yuzden kendinizi suclu hissedip paspas olmadan koyun tepkinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…