Aynen şu an sadece geleceği hayal ederken bile birine bir şey ısmarladığını düşünemiyorum bile . Bu standart bir arkadaş bile olabilir. İnsanlara olan inancımı yitirdim. Bir de ne oluyordu biliyor musunuz , bana yardım et şu işlerimi kurayım sonra sana öderim vs diyordu. Yolda pahalı bir araba görsek işte bundan sana alacağım ilerde diyordu hep Ümit veriyordu. İki ay arabanı kullanayım vereceğim sen kullanırsın diye aldı 6 ay inmedi üzerinden. Ayrıldığımda en yakın arkadaşı aradı zannettim ki barışın diyecek, diyor ki arabayı bari ver bir kaç ay kullansın çocuk yazıktır. S.ktirin gidin dedim içimden.
Ay yok artık doyamamıs mı arabaya. Parazıt pıslık Arkadasında da meymenet yokmuş.
Biz calısan kadınlar paramıza cok sahıp cıkmalıyız.
BIZ kazanmak ıcın kıcımızdan ter akıyor kendı ozel ısleeımızı bıle yapamıyoruz vakıtsızlıkten yorgunluktan, elin agız kokusunu cekıyoruz.
Kımse benı paramın bır zerresi uzerınde hayal kuramaz ben ister verırım o ayrı.Paraya ıhtıyacları varsa kendılerı de calıssın. Yada aza kanaat etsinler. Ben calosmasam oyle yaparım.
AİLelerımız de az degıl yaa. CALışmayıp ustlerıne kalsak nolacaknıs acaba. Kendımızı kurtardıgımız yetmiyor bakarmısımız.
Bak daha bugunoldu. Ablamla kuzenlere gıttı.Ben yorgunum gıtmedım. Cok da severim kuzenlerı.
BIR kac yıl once aldığım bır baharlık montu etıketıyle orada bırakmıstım. Degısık giyerim dıye. Is cıkısı oraya gidiyorum bazen formamla Arada gittim ama almadım. Burada dursun kotu gıyımlı gelırım buradan gıyer giderim dıye. Bır de kendi malları da kıymetlıdır benımkıne de sadık kalır dolapta tutarlar sandım. Kocaman dolapları var. Al bunu da demediler. Yer yok deyıp bana aldırabılırlerdı. Ama ıste gıcıklık kazandığım paraya. Uzun zamandır da gıtmedım. Bugün ablam gıderken o montu getir ordaydı dedım. Bayağı da para vermişim mont yanı ucuz olmaz.
Bırıne vermısler hıc sormadan. Ya sen baskısının malını alın terini daha gıymeden DAHA ETİKETİ ustundeyken nasıl baskısına verırsın. Telde ablama soylendım ama onlara soylenemem tabı.
Calısıyorum dıye o kazandıgım PARAYA aldıgım kıyafete bile saygı duyulmuyor bakar mısın. Onlara gore ıyı maasalıyorum ya koymaz onlara.
Ama bana koydu yanı. O kıcımdaan akan ter bana aıt cunku.