Yiyici erkek arkadaş:Herkese ibret olsun

birlikte olduysanız ve bu adam sabıkalıysa içinize kurt düşürmüş gibi olmayayım ama o şekilde görüntüler çıkabilir.
abinize olmasa da ablanıza şimdiden bi bilgi verin de arkanızda dursun
dilerim çıkmaz

Hikayenizin başlayıp şekli, tanışma şekliniz ve konuşmalarınız acaba beni tanıyan biri mi dedirtti bana . Sonra baktım değilsiniz . Çünkü her şey bire bir aynı başlangıç olarak .

İnşallah. Telefonunu da ben almıştım. Param yetmediğinden kamerasız bir şeydi. O yüzden bir nebze içim rahat. Ama başka bir pislik çevirmiş olma riski var mı bilmiyorum.

Bir musubet bin nasihatten evladır... Sen dersini aldın NOKTA! önüne bak, yoluna bak, mutlu ol! ve ne güzelki bu durumu ders olsun diye paylaşabiliyorsun, bu senin yaşadıklarını kabullenip alt etme gayretinin bir sonucu.

Paylaştığınız için çok teşekkür ederim ayrıca da. En kötüsü insan çok sevip bağlanınca ilk etapta yakıştıramıyor da. Yani diyorsun ki ben böyle düşündüğüm için ayıp bana benim kötülüğüm kötü düşünmem falan diyorsun. Ekleyeyim dedim.

Üstesinden gelmeye güçlü durmaya çalışıyorum. Başaramazsam diye çok korkuyorum bazen. O yüzden yazayım , paylaşayım günü gelir okuyan bir kız olur dedim .

Rica ederim.
Yani.. Benimki tam bi aşk sayılmazdı (O aşk lafını bilerek bocalaması için kullandım çünkü sevgi cümleleri kullanmazdım pek), hoşlanmaydı-basit bir etkilenme flört,merhamet duygum çok fazlaydı; saçmalık boyutunda. Kıyamazdım, üzülürdüm ve çabuk inanırdım. Gördüğüm şeylere de "Fesat düşünme ya, öyle denk gelmiştir" derdim ama içimde bi sıkıntı olurdu ince ince, hani "Yanlıştasın" dercesine kalbinin arkasında bi his olur ve durdurmaya çalışırsın ya; onu durdurmaman, aksine dinleyip bi incelemen gerekiyormuş çok güzel anladım, çünkü iyi niyetli insanlarda terazinin görmezden gelme kefesi, kendini ezercesine bir merhamet yüzünden ağır geliyor ve kendini tehlikelere açıveriyorsun. Eh, tecrübeler bu yüzden lazım, gelecek günler, yeni kişilerde yanlış tartım yapmamak için.

Üstesinden gelmeye güçlü durmaya çalışıyorum. Başaramazsam diye çok korkuyorum bazen. O yüzden yazayım , paylaşayım günü gelir okuyan bir kız olur dedim .

Atlatırsın merak etme, hepimizin basiretinin bağlandığı anlar oluyor, oda senin basiretini bağlamış,onu hep karakteri oturmamış havada kalmış boş bir kovan olarak hatırla...

büyük de söylemeyeyim ama buna saflık denmez. Kusura bakmayın.

Geçmiş olsun umarım tamamen unutur toparlanırsınız.
Biz kadınlar çevreye rezil olurum el gün ne der korkusuyla bu kalpsiz vicdansız insanlara tahammül ediyoruz.
Ailelerimiz asla bizi sokağa atmaz. Kızarlar küserler suçlarlar ama asla vazgeçmezler.
Üzülmeyin. Yeniden iş bulursunuz. Her şerde bi hayır vardır. Bu olay sizi güçlü kılar. Sizi olgunlaştırır. Malesef ki biz insanlar nasihat edildiginde dinlemiyoruz illa o acı tecrübeler gerekli.

Kendinize güzel bi sayfa açın. İyi niyetinizi bi kötü niyetli yüzünden kaybetmeyin. Ailenize herşeyi anlatın. Havlayan köpek ısırmaz derler. Böylelerine bu benzetmeyi yapmaktan bile rahatsızım. Köpekler kadar vefaları olmadıgı için.
Güzel günler sizi bekliyor...
Bir an önce kurtulmanız dileğiyle.

Burada anne babalara çok iş düşüyor . Öyle bir güven asilamalilar ki çocuklarına her sıkıntıda ailelerine siginabilsinler .

Çocuklar ve gençler unutmasın ki ailesinin asıp keseni bile elin itinden iyidir. Aile ne yaparsa yapsın , ucunda ölüm bile olsa ailelerinden saklamamalilar.

Iyi yapmissiniz hukuki süreç baslatarak.

Geçmiş olsun aynen dediginiz gibi belesciler maddi ve manevi somururler.

Güçlü olun en zoru geçti şükür.

Banka gibi yerlerden para aktarimi gibi şeyler , eti aldiginiz marketin vb. guvenlkk kamerası falan sizin ödeyen taraf oldugunuzu belirten bir seyler illa ki vardır iyi düşünün.

Utanmadan sizi böyle rahatsiz eden psikopata dersini verirsiniz inşallah.

Sevince yasaniyor boyle durumlar siIn basınız dik ve güçlü olmaya devam edin.

Is bakın evde kalmayin şartlariniz uygunsa ev iyi gelmeyebilir.

Insanlara guveninizi kaybetmeyin herkes kötü değil.

Öyle demeyin yaşanması gerekiyomuş dersler alman lazımmış olmuş bitmiş sana ağır gelse de nefes alıyosun ve hayat senin devam ediyor.Uzun yollar var ve hiçbirşey senden değerli değil :)

is kurdum iflas ettim battım diye düşün.bosver yaşayacağım varmış.o it o karakterle tutunamaz

Hata yapmışsın sadece kendine yüklenip abartma. Biz de hatalar yaptık hayatımız hatalarla dolu. Olumlu tarafından bakacak olursak iyi bir tecrübe olmuş sana. Lütfen bir daha kimseye %100 güvenme. Kendine hobi bul kafa dağıt ınan iyi gelir.
Hergün ne aptalım diye ağlama.
Herkesin bir zaafı var senin ki bu imiş.
Kendin için güçlü ol, silkelen kendine gel

Arabayı sat kredi borcuna yatır bari aylık ödemeyi düşürt. Çok geçmiş olsun korkma ısıracak köpek havlamaz bir iş bul hayatına devam et

Arabayı sat kredi borcuna yatır bari aylık ödemeyi düşürt. Çok geçmiş olsun korkma ısıracak köpek havlamaz bir iş bul hayatına devam et
Sattım zaten ama yine de borçlarım var. Umarım hayat normal devam eder benim için. İnsan başına bu tarz şeyler gelince bir daha toparlanamaz sanıyor kendini ama geçicidir sanırım bu duygu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…